klaudiczek21 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Witam!! Prosiłabym o polecenie mi jakich książek na temat rozrodu psów;) Znacie pewnie jakieś tytuły lub autorów. Wszędzie szukam Rozrodu wg allena ale chyba nie jest już w sprzedaży:-( Mam już DUBIELA Quote
PALATINA Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 a ja przyznam sie szczerze nie mam pojęcia, czemu "Rozród psów wg Allena" uchodzi za taki dobry. Moim zdaniem książka nie jest wcale taka rewelacyjna i wydanie ma fatalne. Dubiela za to bardzo lubię. Kiedyś (4 lata temu) robiłam seminarium z anatomii topograficznej o rozrodzie i z ciekawością przeczytałam prawie całą książkę! Quote
tkacka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ...zalezy czy to ma byc ksiazka dla laika czy profesjonalisty... Dosc przystepna jest ksiazka Malcolma B. Willis'a "Poradnik dla hodowcow psow w praktyce"-genetyka w praktyce-ja osobiscie uwazam, ze jest ciekawa...i polecam... jest jeszcze ogolnodostepna "Kynologia" wiedza o psie -Jerzy Monkiewicz, Jolanta Wajdzik, i moze jeszcze "Hodowle psow" Kazimierza Sciesinskiego... Quote
JustynaJK Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 to też są super pozycje,ale myślałam ,że chodzi o książkę zajmującą się tylko tematem rozrodu Quote
Recommended Posts