Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='whiteterrier']haha a widzę, że ty masz różowe sznurówki :evil_lol:
Misia jest boska :loveu:[/QUOTE]
Bo musimy jakoś pasować do siebie z M. :cool3:
Była boska, była. :( Choć nadal jest żywa w mym sercu.

Dopiero teraz zdałam sobie sprawę ile w tym i ubiegłym roku pochowałam Swoich Przyjaciół. Dracuś, Demon, Szaman, Misia, Jakuza, Farih... kogoś pominęłam? :(

Mam nadzieję, że macie dość fotek :eviltong:
Pod wieczór będzie filmik. Albo nawet dwa ;]

Posted

Ale Ci się wzieło na wspominki!
Wszystkie zdjęcia świetne i te aktualne i te mniej :) Misia była rozkoszna :loveu: A rudzielec taki baaaardzo w moim typie. No i Morusek zimowy boski :loveu: Zwłaszcza tu [url]http://img109.imageshack.us/img109/9922/zdjcie0519q.jpg[/url] :evil_lol:
Mnie się też wzięło na stare fotki, ale ja to oglądam małego Mikrusa. I tylko pluję sobie w brodę, że tak mało zdjęć jej robiłam jak była kuleczką ;) Ale usprawiedliwiam sama siebie, że byłam na nią za bardzo napalona :lol:

Posted

[quote name='rashelek']Ale Ci się wzieło na wspominki!
Wszystkie zdjęcia świetne i te aktualne i te mniej :) Misia była rozkoszna :loveu: A rudzielec taki baaaardzo w moim typie. No i Morusek zimowy boski :loveu: Zwłaszcza tu [URL]http://img109.imageshack.us/img109/9922/zdjcie0519q.jpg[/URL] :evil_lol:
Mnie się też wzięło na stare fotki, ale ja to oglądam małego Mikrusa. I tylko pluję sobie w brodę, że tak mało zdjęć jej robiłam jak była kuleczką ;) Ale usprawiedliwiam sama siebie, że byłam na nią za bardzo napalona :lol:[/QUOTE]
Przepraszam, to przez Ciebie :P
Oj była, uwielbiam tricolorki. To Ona mnie nauczyła takiej prawdziwej miłości. Bo jak można pokochać kota, który przez pół swego życia ludzi unikał jak ognia? A jednak można, Misia była dzikuską, ale skradła me serce :loveu:
Haha, pamiętam Morusa pierwszą zimę. Wziął z nią ślub od razu :lol: Robiłam mu tunele, a on się cieszył jak wariat :D
Niestety, zdjęć za szczyla mam zaledwie 3... :( Reszta zniknęła wraz z zepsuciem twardego dysku - no wszystko szlag jasny ... :(

[quote name='whiteterrier']'Jest'. Dla mnie tak samo mój pies Fido choć odszedł już ponad rok temu, jest cudowny, jest uroczy, jest kochany..
O czekam na filmiki [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG]
A co będą przedstawiać? :>[/QUOTE]
Ach, wiem co to znaczy.
Filmiki po spacerku ;)
Aaaa, niespodzianka :D

Posted

Oczywiście, jak wszystko :lol:
I piękna i wyjątkowa, po prostu :loveu: Zwierzaki, których miłość jest najtrudniej zdobyć są najcudowniejsze i mają specjalne miejsce :)
Mika z każdej zimy cieszy się, jakby była jej pierwszą :lol: A jaka była uradowana zeszłorocznym majem!
To obie mamy z tym przechlapane... A pooglądałoby się szczylowych fotek.

Posted

[quote name='whiteterrier']No to czekamy z niecierpliwieniem ;)[/QUOTE]
Nie masz co czekać :P Pewnie i tak wstawię je późno albo już jutro :D

[quote name='rashelek']Oczywiście, jak wszystko :lol:
I piękna i wyjątkowa, po prostu :loveu: Zwierzaki, których miłość jest najtrudniej zdobyć są najcudowniejsze i mają specjalne miejsce :smile:
Mika z każdej zimy cieszy się, jakby była jej pierwszą :lol: A jaka była uradowana zeszłorocznym majem!
To obie mamy z tym przechlapane... A pooglądałoby się szczylowych fotek.[/QUOTE]
Gdybym nie szukałam Misiowych fotek to by nie było u mnie powodzi zdjęciowej :D
Ano, masz rację :)
Haha, z Morusem mogą sobie i w tej sprawie łapki podać :D
Pozostało nam... znów łączyć się w bólu ;)

Posted

[quote name='rashelek']No no dokładnie :P
Haha nasze psy to są umysłowe bliźnięta. Jednojajowe :diabloti:[/QUOTE]
Haha, coraz częściej zaczynam w to wierzyć :razz: :eviltong:

[quote name='whiteterrier']Mogłabyś wstawić te filmiki bo JA CZEKAM XD[/QUOTE]
Ależ spoko luz, ciotka - po co się tak spinasz? :evil_lol:
Dopiero co wróciliśmy ze spacerku, najpierw filmy muszę zgrać na komputer, potem na YT, dodać muzyczkę i dopiero wtedy mogę Wam pokazać :eviltong: Mówiłam, że to potrwa.

Posted

[quote name='whiteterrier']Z naciskiem na czasami... :evil_lol:[/QUOTE]
Ja ogólnie jestem cierpliwa...do zwierząt :roll: Z ludźmi to różnie bywa :evil_lol:

Posted

[URL]http://img809.imageshack.us/img809/6180/p1040266k.jpg[/URL]
O jakie slodziaki :evil_lol:

Kociaki :loveu: Zaczelam wybierac do cytowania i ostatecznie uznalam ze nie bede tu linka do co drugiej wklejac :lol:
Mnie tez szczegolnie rozbroil Demonek, byl podobny do mojego Kubusia :( Ale widac ze to kocurzasty bydlaczek byl :razz: No przynajmniej w porownaniu do mojego karzelka :lol:

Posted

[quote name='rashelek']A ja to się tak upomnę upierdliwie - czy zrobiłaś mi focisz obroży, podasz wymiary i cenę? :) Tak w międzyczasie zgrywania filmiku :lol:[/QUOTE]
E tam upierdliwie. :P
Wymiary Ci podam jutro (przepraszam za zwłokę :oops:), bo muszę znaleźć metr i zmierzyć, acz nie wiem czy czasem nie będzie za dużo na M. ;)

[quote name='whiteterrier']To ty dopiero je montujesz? No to poczekamy :-D[/QUOTE]
Wczoraj mi się ładowało, ale w połowie nagrywania na YT net mi wyłączyli :roll: Dzisiaj cały dzień byłam poza domem i dopiero wróciłam :roll: Przepraszam Was :oops:

[quote name='maryg22']Oj tak...ale my cierpliwe jesteśmy (czasami:evil_lol:)[/QUOTE]
A fotki nie starczą? Łeeee :placz: Bo właśnie chciałam Was uszczęśliwić następnymi fotosami :lol:

[quote name='whiteterrier']Z naciskiem na czasami... :evil_lol:[/QUOTE]
I tak nic mi nie zrobicie :eviltong: :diabloti:

[quote name='Joann']a ja cierpliwie poczekam na film;][/QUOTE]
Za chwilę będzie jeden, a potem drugi ;)

[quote name='understandme'][URL]http://img109.imageshack.us/img109/9922/zdjcie0519q.jpg[/URL] Jaka ścieżka utorowana ! :-D:-D:-D[/QUOTE]
:eviltong: I to jest urok małych psów: dużo śniegu i można psu labirynt robić :razz:

[quote name='maryg22']Ja ogólnie jestem cierpliwa...do zwierząt :roll: Z ludźmi to różnie bywa :evil_lol:[/QUOTE]
[quote name='whiteterrier']No ja tak samo :-D
DO zwierząt się już nauczyłam :-P[/QUOTE]
W takim razie żółwik, hehe ;]