Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy'][URL]http://img838.imageshack.us/img838/9623/p1040255ql.jpg[/URL] jaki uśmiech :)

Demonek miał pięknie umaszczoną mordkę :loveu:[/QUOTE]
Hehe, świr :cool3:

Też mi się podobała :loveu:

[quote name=':: FiGa ::'][URL]http://img809.imageshack.us/img809/6180/p1040266k.jpg[/URL]
O jakie slodziaki :evil_lol:

Kociaki :loveu: Zaczelam wybierac do cytowania i ostatecznie uznalam ze nie bede tu linka do co drugiej wklejac :lol:
Mnie tez szczegolnie rozbroil Demonek, byl podobny do mojego Kubusia :-( Ale widac ze to kocurzasty bydlaczek byl :razz: No przynajmniej w porownaniu do mojego karzelka :lol:[/QUOTE]
Widać, że to była miłość :p

Hehe, a mogłaś cytować ;P
Jaki bydlę? Toż to najmniejszy kot, jakiego miałam w swoim życiu (a było ich kilkadziesiąt) - ważył tylko 3,2kg ;)

[quote name='Patik']Zdjęcia rewelacyjne, pierwsza zima ,ale chyba mu się spodobało :-D[/QUOTE]
Dziekujemy :).
Ano tak, nawet nie wiesz jak :P

[quote name='whiteterrier']Dzień dobry z rana :-D
Czekam na obiecane filmiki :cool3:[/QUOTE]
Hej, hej
Za chwilkę będą :)

Posted

[quote name='whiteterrier']Dobra fotki też mogą być :D[/QUOTE]
[quote name='maryg22']No wiesz...foty też mogą być :razz:
edit:
widzę zę ktoś mnie wyprzedził...:smile:[/QUOTE]
Największe gaduły stoją na czatach :mad: No proszę, proszę :P

OK, jak ogarnę DGM to będą filmiki, a potem może i fotki :)

Posted

[quote name='Ty$ka']Największe gaduły stoją na czatach :mad: No proszę, proszę :P

OK, jak ogarnę DGM to będą filmiki, a potem może i fotki :)[/QUOTE]

My gaduły? No coś ty my grzeczne jesteśmy :evil_lol:
Ja idę z Amoorem na spacer i popiłeczkować a jak wrócę to mają być filmiki :D

Posted

[quote name='whiteterrier']My gaduły? No coś ty my grzeczne jesteśmy :evil_lol:
Ja idę z Amoorem na spacer i popiłeczkować a jak wrócę to mają być filmiki :D[/QUOTE]
Jak Ty idziesz, to ja ją przypilnuję, żeby coś dodała :evil_lol:
My? Może i gaduły, ale na prawdę największe...? :crazyeye:

Posted

[quote name='whiteterrier']My gaduły? No coś ty my grzeczne jesteśmy :evil_lol:
Ja idę z Amoorem na spacer i popiłeczkować a jak wrócę to mają być filmiki :D[/QUOTE]
Baaaardzo :diabloti: :mad:
To groźba? :mad:

[quote name='maryg22']Jak Ty idziesz, to ja ją przypilnuję, żeby coś dodała :evil_lol:
My? Może i gaduły, ale na prawdę największe...? :crazyeye:[/QUOTE]
E, mi tam nic nie zrobisz :P
Największe na świecie... :roll: :evil_lol:

Posted

Z racji jednak, że honorowa jestem kobitka, mam dla Was filmik. Na razie jeden, drugi jeszcze się wgrywa :P.
Na pierwszy ogień znów cofniemy się w czasie, czyli wtedy, gdy Enduś był u mnie dopiero od paru dni. Z tego też względu, że jeszcze koty traktowały go jak gryzonia (upolować i zjeść) na czas naszej nieobecności był chowany do swego baaardzo prowizorycznego kojca i dodatkowo był w innym pokoju niż inne koty. Jak to przeżywał? Ano próbował się wydostać :). Jak? Jego pierwsze próby wyglądały tak:

[video=youtube;5DS4Bsol74M]http://www.youtube.com/watch?v=5DS4Bsol74M[/video]

Posted

[quote name='maryg22']Ale cudo:loveu:
Dlaczego ja nigdy nie miałam kota...:placz:[/QUOTE]
Haha, wiedziałam że Endy zdobędzie nowych fanów :lol:

Wiesz, nic straconego - zawsze są jakieś kociaki do adopcji :P Z tymże jak ma się kota to lepiej nie zważać na stan swoich mebli. U nas każdy kot kocha (lub kochał - niektóre z tego wyrosły) bujanie się po firankach, zrzucanie kwiatków, drapanie dywanów, łóżek, obsikiwanie lub drapanie również drewnianych mebli etc etc :D Ale akurat ja na zniszczenia patrzę z pozytywnym myśleniem, taką wręcz dumą, że jestem kociarą :lol:

Posted

Ostatnio nam się zgadało jakiego mam fajnego, zrównoważonego pieska, który umie dojść do porozumienia z każdym pieskiem.

Ech, nie chwal dnia przed zachodem słońca. :roll::angryy:

Już wiem, że adopcję haszczaka muszę przełożyć do czasów bardzo odległych.

Dlaczego? Wczoraj moja bestia zagryzła szczeniaka husky: stoczył z nim walkę i pokonał go :angryy:

Zresztą sami zobaczcie...

[video=youtube;dHjR1vlEkII]http://www.youtube.com/watch?v=dHjR1vlEkII[/video]

Posted

[quote name='whiteterrier']Hahah boski kot :D
Ja też mam kota,ale na dworze bo mama nie pozwala w domu... -,-
A w maju ją sterylizuję ! :D
Bo to kocica - Limonka :)[/QUOTE]
:loveu:
Współczuję - to nie to samo co kot domowy, inne relacje są. Mam nadzieję, że ma jakieś swoje legowiska? Moje mieszkają w domu, ale na dworze (bo są wychodzące, ale i tak nie wychodzą poza nasze podwórze, gdyż dworzują się tylko pod naszą obecności) mają tyle miejsc do spania, że sąsiedzi się nabijają :eviltong: Buda psa (ona jest najważniejsza :P), kilka innych budek z miękkim posłaniem, koce, ręczniki na ławce, kilka pudełek ze słomą - na każdym kroku są posłania :cool3:

To dobrze, że sterylizujesz :) A ile ona ma?

[quote name='whiteterrier']O nie Morucha to zabójca !
Pewnie miał czarne podniebienie jak był mały :evil_lol:[/QUOTE]
Ma do tej pory czarne podniebienie. Ba! Przez jakiś czas się BARFował, więc wszamał mocno ukrwione kawały mięcha :diabloti: Pewnie to przez to :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']:loveu:
Współczuję - to nie to samo co kot domowy, inne relacje są. Mam nadzieję, że ma jakieś swoje legowiska? Moje mieszkają w domu, ale na dworze (bo są wychodzące, ale i tak nie wychodzą poza nasze podwórze, gdyż dworzują się tylko pod naszą obecności) mają tyle miejsc do spania, że sąsiedzi się nabijają :eviltong: Buda psa (ona jest najważniejsza :P), kilka innych budek z miękkim posłaniem, koce, ręczniki na ławce, kilka pudełek ze słomą - na każdym kroku są posłania :cool3:

To dobrze, że sterylizujesz :) A ile ona ma?

Ma do tej pory czarne podniebienie. Ba! Przez jakiś czas się BARFował, więc wszamał mocno ukrwione kawały mięcha :diabloti: Pewnie to przez to :evil_lol:[/QUOTE]

No ona lubi spać w budzie i ma swoje 'mieszkanie' :D
Tam ma kanapę wiec full wypas XD
A no ma jakieś 3 latka :)
O nie ! Dlaczego wzbudzasz agresje w psie! Zadzwonię na policję i powiem, ze przygotowujesz psa do psich walk :evil_lol:

Posted

[quote name='whiteterrier']No ona lubi spać w budzie i ma swoje 'mieszkanie' :D
Tam ma kanapę wiec full wypas XD
A no ma jakieś 3 latka :)
O nie ! Dlaczego wzbudzasz agresje w psie! Zadzwonię na policję i powiem, ze przygotowujesz psa do psich walk :evil_lol:[/QUOTE]
Pamiętam jak moja kochana Berta za to lubiła spać na huśtawce wieloosobowej - zawsze najpierw chodziła po niej, by się kołysała, a dopiero potem układała się do spania :D
Jakim cudem upilnowaliście ją, by nie miała kociąt? Nasze domowe od razu idą pod nóż, bo nie wyobrażam sobie, by dało się je upilnować :D
Pfff... policja ma inną mentalność, nie zareaguje :D Już od dawna psu ostrzę ząbki na inne psy i jakoś nikt się jeszcze nie czepiał :evil_lol:

Posted

Patrzcie jakie cudo umknęło mi przed chwilą przed nosem :(
[IMG]http://images35.fotosik.pl/1544/3ad54f715333138agen.jpg[/IMG]
Siostra prawie-bliźniaczka mojej kochanej Mani :(

Posted

[quote name='Ty$ka']Pamiętam jak moja kochana Berta za to lubiła spać na huśtawce wieloosobowej - zawsze najpierw chodziła po niej, by się kołysała, a dopiero potem układała się do spania :D
Jakim cudem upilnowaliście ją, by nie miała kociąt? Nasze domowe od razu idą pod nóż, bo nie wyobrażam sobie, by dało się je upilnować :D
Pfff... policja ma inną mentalność, nie zareaguje :D Już od dawna psu ostrzę ząbki na inne psy i jakoś nikt się jeszcze nie czepiał :evil_lol:[/QUOTE]

Raz niestety miała :/ Na szczęście wszystkie znalazły dom :D
Potem była szczepiona. A teraz idzie pod nóż bo ropomacice po tym są :o
Ale ja mam wujka w policji więc wiesz... :evil_lol:

Posted

[quote name='whiteterrier']Raz niestety miała :/ Na szczęście wszystkie znalazły dom :D
Potem była szczepiona. A teraz idzie pod nóż bo ropomacice po tym są :o
Ale ja mam wujka w policji więc wiesz... :evil_lol:[/QUOTE]
Mam nadzieję, że dobre domki :)
I racja, zastrzyki to w ogóle zło, lepsze są tabletki, choć i tak najlepszym wyjściem jest sterylka ;).

Oj tam, a moich rodziców przyjaciele są z policji, więc wiesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Mam nadzieję, że dobre domki :)
I racja, zastrzyki to w ogóle zło, lepsze są tabletki, choć i tak najlepszym wyjściem jest sterylka ;).

Oj tam, a moich rodziców przyjaciele są z policji, więc wiesz :evil_lol:[/QUOTE]

Noo pewnie nawet je czasem odwiedzam :p
No własnie się niedawno dowiedziełam, że to zło ;/
A o tabletkach nie słyszałam,nawet ze takie są :shake:
No to mamy wyrównane szanse... :evil_lol:
A zapomniałam Ci się pochwalić, że zamówiłam Amoorowi szelki norweskie, ale pociągowe :D

Posted

[quote name='whiteterrier']Noo pewnie nawet je czasem odwiedzam :p
No własnie się niedawno dowiedziełam, że to zło ;/
A o tabletkach nie słyszałam,nawet ze takie są :shake:
No to mamy wyrównane szanse... :evil_lol:
A zapomniałam Ci się pochwalić, że zamówiłam Amoorowi szelki norweskie, ale pociągowe :D[/QUOTE]
To dobrze :)
Lepiej późno niż wcale... A tabletki są, czasem je podawaliśmy kotkom, które ze względu na swój stan nie mogły mieć przeprowadzonej operacji, ale naprawdę ich też unikaliśmy, no i to było zawsze jednorazowe - po odkarmieniu, wyleczeniu kicia była ciachana.
Pociągowe? Tzn. jakie?

Posted

[quote name='rashelek']Enduś - koci paralita :loveu:
Morus wypruł haszczakowi flaki! Zgłaszam was do TOZu!!!!!![/QUOTE]

:evil_lol:
Oj koniecznie - kot jest więziony, pies morduje pobratymców (pewnie dlatego, że jeść nie dostaje :roll:) :diabloti:

Posted (edited)

[quote name='Ty$ka']Haha, wiedziałam że Endy zdobędzie nowych fanów :lol:

Wiesz, nic straconego - zawsze są jakieś kociaki do adopcji :P Z tymże jak ma się kota to lepiej nie zważać na stan swoich mebli. U nas każdy kot kocha (lub kochał - niektóre z tego wyrosły) bujanie się po firankach, zrzucanie kwiatków, drapanie dywanów, łóżek, obsikiwanie lub drapanie również drewnianych mebli etc etc :D Ale akurat ja na zniszczenia patrzę z pozytywnym myśleniem, taką wręcz dumą, że jestem kociarą :lol:[/QUOTE]
Wiesz, mi takie podrapane meble nie przeszkadzają,ale mama to na każdą plamę patrzy, więc by nie przeszło:roll:

[quote name='Ty$ka']Patrzcie jakie cudo umknęło mi przed chwilą przed nosem :(
[url]http://images35.fotosik.pl/1544/3ad54f715333138agen.jpg[/url]
Siostra prawie-bliźniaczka mojej kochanej Mani :([/QUOTE]
Tym bardziej mnie przygnębiasz:angryy:
Ale z Morusa morderca:evil_lol:
Czy tylko ja nie mam tu kontaktów w policji? :placz:
A tak poza tym. Mówisz, że ze mnie taka gaduła, a mnie tu przez godzine nie było i tyle już napisane :evil_lol:

Edited by maryg22
Posted

[quote name='Ty$ka']To dobrze :)
Lepiej późno niż wcale... A tabletki są, czasem je podawaliśmy kotkom, które ze względu na swój stan nie mogły mieć przeprowadzonej operacji, ale naprawdę ich też unikaliśmy, no i to było zawsze jednorazowe - po odkarmieniu, wyleczeniu kicia była ciachana.
Pociągowe? Tzn. jakie?[/QUOTE]

A to nawet o nich nie słyszałam. My zawsze zastrzyki :shake:
Takie typowe do sportów ^^

Posted

[quote name='maryg22']Wiesz, mi takie podrapane meble nie przeszkadzają,ale mama to na każdą plamę patrzy, więc by nie przeszło:roll:

Tym bardziej mnie przygnębiasz:angryy:
Ale z Morusa morderca:evil_lol:
Czy tylko ja nie mam tu kontaktów w policji? :placz:
A tak poza tym. Mówisz, że ze mnie taka gaduła, a mnie tu przez godzine nie było i tyle już napisane :evil_lol:[/QUOTE]

A, to masz rację, że nie masz kota :D
Twoja mama pewnie wpadłaby w szał :P

Ja? Cię? Przygnębiam? A co ja mam powiedzieć? :(
Na pocieszenie dodam, że wizyta dla Frodo wypadła SUPER :D. Więcej nie zdradzę ;P

Morderca, morderca - strach się bać :P
Oj, biedna Ty... :(
Ale to nie ja zaczęłam :evil_lol: Każdą pogadankę zaczynała whiteterier, a głupio udawać, że się nie czyta 8)

[quote name='whiteterrier']Takie typowe do sportów ^^[/QUOTE]
Proszę o konkrety. Zarzuć linkiem najlepie. Sportów jest dużo.... [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG]