Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']Przybywa fanów na fejsie i zaczynają sie pytania o koszty hoteliku wiec mozę cos się uda wyrzeźbić[/QUOTE]
Też cały czas trzymam kciuki. Koszt hoteliku to 350,-. Dzwoniła Pani z Łodzi,prosiła o numer konta,spyta swojego kolegi,któremu umarł piesek,czy nie chciałby adoptować Misia.

Posted

Dziewczyny, zajrzyjcie, proszę, na wątek : [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210665-24-sztuki-wysterylizowane-12-w-ds-7-w-dt-wszystko-w-1-5-miesi%C4%85ca.-To-nie-koniec!?p=17451558#post17451558"]http://www.dogomania.pl/threads/210665-24-sztuki-wysterylizowane-12-w-ds-7-w-dt-wszystko-w-1-5-miesi%C4%85ca.-To-nie-koniec!?p=17451558#post17451558[/URL]
To tylko 90km od Was. Może dacie się namówić na wolontariat.

Rozglądam się za bezpłatnym DT dla Waszego Misia. Z jednym rozmawiam, ale będzie go można uruchomić dopiero we wrześniu.

Posted

Jeszcze jeden Misiek! I jak ja mam się połapać? Kak zwał, tak zwał - pies, pamiętaj, przechodząc przez ulicę, patrz w lewo, potem w prawo i znów w lewo. Nic nie jedzie? Możesz przejść. Rita, trzymaj się cieplutko.

Posted

Bylam rano z jedzonkiem u Miska,ale mnie zignorował...siedział na stercie makulatury i z uwielbieniem wpatrywał się w kocią rodzinę...:razz:
Ta ulica to masakra......
Justyna dziekuje...jak do września nic sie nie wyklaruje..to byłaby szansa dla niego.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ciekawe czy Misio podejdzie do Ciebie sam?........[/QUOTE]
Kiedy ide do niego,z paczuszką w ręku:razz: to czasami podbiega i nawet zdarzy mu sie pomachać ogonkiem.
Moja przyjaciółka Małgosia z Kanady przysłała dla Miśka 20 dolarów:multi:

Posted

[quote name='Isadora7']Ja jestem ale dzisiaj nawet nie miałam kiedy podbijac fejsa bo byłam na marszu, i przyznaję padłam ze zmęczenia, a to trzeba robić.[/QUOTE]
Odpocznij ciociu...będę podbijać...

Posted

[quote name='Isadora7']Ja jestem ale dzisiaj nawet nie miałam kiedy podbijac fejsa bo byłam na marszu, i przyznaję padłam ze zmęczenia, a to trzeba robić.[/QUOTE]

No patrz, a ja nie wiedziałam, która to Ty :eviltong: