Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rita60']Właściciel się nie zgodził:shake:cioteczki trzeba zbierać deklaracje i szukać Miśkowi DT,albo hoteliku,on nie przezyje zimy w tych krzakach:-([/QUOTE]
Dziadzisko durne!!!!!! To szukamy, oj oj!

Posted

[quote name='agata51']A ja już nic nie mogę. Ewentualnie pomoc przy transporcie.[/QUOTE]

to tak, jak ja :(

serce pęka..... jednorazowo pomogę np. na koszty transportu, tylko przypomnijcie mi proszę, bo ja już nie ogarniam wszystkiego :(

Posted

[quote name='Awit']Czyli czarnego nie ma?
Na brązowego zbieracie deklaracje i gdzie pojedzie?[/QUOTE]
Brązowy nie przychodzi na jedzenie już od prawie trzech tygodni:shake:szukałam,pytałam,jak kamień w wode. Zbieramy na Czarnego,bo on nie przezyje zimy w tych krzakach:-(brakuje dużo...[B]280 zł:placz:[/B]

Posted

[quote name='Awit']Oczywiście pomyły mi się.
Może szedł gdzieś ulicą i ktoś go wziął....<chyba fantazja>[/QUOTE]
Też tak sobie marzę...był bardziej przymilny,kontaktowy......

Posted

[quote name='chi23']Ten pies ma zrobione ogłoszenia?;)[/QUOTE]
Tablica.pl połączona z allegro. Ale jak go oglaszać jak praktycznie nic o nim nie wiem:shake:

Posted

[quote name='rita60']Tablica.pl połączona z allegro. Ale jak go oglaszać jak praktycznie nic o nim nie wiem:shake:[/QUOTE]

Sama już nie wiem.. nie ma nikogo kto mógłby zatrzymać psiaczka do czasu uzbierania deklaracji na DT/znalezienia DS? Teraz praktycznie sprawa nie idzie do przodu:( Poza tym w każdej chwili może zniknąć jak ten drugi..