Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ale musicie przyznac, ze ma chlopak charakterek.....:)[/QUOTE]

to juz chyba lepiej, zeby nie byl taki charakterny.... z takiego zadziora to tylko problemy... no i na adopcje szanse maleja....

Posted

[quote name='Kava']Misiek, ciotenki sie martwia, ze domku nie widac..... ale przy takiej mgle trudno cos zobaczyc.....

jeszcze sie rozjasni...[/QUOTE]
Też mam taką nadzieję...on zasługuje na domek.

Posted

[quote name='Justyna Klimek']do góry Micha podnoszę. Jutro po zmroku go odwiedzę. Zdjęć nie będzie, ale za to świeże wieści :)[/QUOTE]
To czekamy...szkoda,że fot nie bedzie,steskniłam sie za widokiem tego pycholka...

Posted

Hej :) U Miśka wszystko ok. Regularnie chodzi na spacery z Justyną i małą suczką Majką. Justyna spuszcza go ze smyczy w ostatniej fazie spaceru, ale do tej pory za każdym razem zwiewał i się nie słuchał. Oczywiście, w końcu wracał, ale stresik był...
Z tego, co zrozumiałam, Justyna będzie zmuszona do wyjazdu zarobkowego zagranicę. Planowany czas wyjazdu to koniec stycznia. Już teraz ogłaszamy Miśka, gdzie tylko się da, ale, niestety, telefon milczy... Prosimy o pomoc w ogłoszeniach.

Posted

Ciesze sie,ze u Miska wszystko w porzadku:lol:
Justyna stale jest ogłaszany,może jeszcze zrobie takie wypasione allegro:roll:a co bedzie,jak nie znajdzie domku do konca stycznia ? /tfu,tfu odpukać/

Posted

[quote name='rita60']Ciesze sie,ze u Miska wszystko w porzadku:lol:
Justyna stale jest ogłaszany,może jeszcze zrobie takie wypasione allegro:roll:a co bedzie,jak nie znajdzie domku do konca stycznia ? /tfu,tfu odpukać/[/QUOTE]

Coś wymyślimy na pewno. Nie ma co się martwić na zapas. Ja ze swojej strony pracuję jeszcze nad Justyną, żeby nie wyjeżdżała... ;)