Kava Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='rita60']Ja też,sorry,że tak pozno,ale miałam odpowiedzialne zadanie-opieka nad wnusiem całodniowa:razz:[/QUOTE] a maly piesio towarzyszyl Stasiowi? oj, dobrze maja te twoje dzieci, wnuki i psiaki.... oj dobrze... Quote
rita60 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='Kava']a maly piesio towarzyszyl Stasiowi? oj, dobrze maja te twoje dzieci, wnuki i psiaki.... oj dobrze...[/QUOTE] Towarzyszył...i mały i duży.Duzy jakby mógł,to by zalizał Stasia:loveu: Witaj Micholku z samego rana..... Quote
Kava Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 witam z ranka, lece zaraz na sluzbe...... nie proboj zadnych sztuczek kolego...bo wiesz rozowe szeleczki!!!! Quote
Justyna Klimek Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 U Misia wsz.stko w po.ządku. Just.na co.az lepiej się z nim dogaduje, dla gości cał. czas jest dość ost. : nib. me.da ogonkiem, ale i szczeka, że hoho! Zdjęcia nie z.obione - p.zep.aszam - na początku p.z.szłego t.godnia się pop.awię:] W.baczcie te k.opki - ale klawiatu.a źle działa... Quote
rita60 Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='Justyna Klimek']U Misia wsz.stko w po.ządku. Just.na co.az lepiej się z nim dogaduje, dla gości cał. czas jest dość ost. : nib. me.da ogonkiem, ale i szczeka, że hoho! Zdjęcia nie z.obione - p.zep.aszam - na początku p.z.szłego t.godnia się pop.awię:] W.baczcie te k.opki - ale klawiatu.a źle działa...[/QUOTE] Ale fajnie się czyta:evil_lol:brakuje "r" i "y";) Cieszę się,że u Misia wszystko dobrze,dzwoniłam do Justyny,ale akurat nie mogła rozmawiać,ale zdązyla powiedzieć,że wszystko jest ok:lol: Czekamy na foty i dziękuje za info. Quote
pikola Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Dobrze ze choc u Misia dobrze.Ostatnio to tylko zle wiesci.. Quote
kaja69 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Zagladam do Misiaczka :) a tu tez rebusikowe sprawozdanie z zalanej klawiaturki Justyny :) Quote
Justyna Klimek Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Pochwalon. p.zedwcześnie Misiek zbiegł wczo.aj z kojca i pocz.nił podkop pod fu.tką! Całe szczęście, został złapan. na go.ąc.m ucz.nku! Dziś Just.na .obiła kolejne umocnienia [t.ochę Jej pomogłam]. Widzialam, jak umacnia się więź pomiędz. nimi... Misiek wpat.zon. jest w Just.nę jak w ob.az! Ona też go lubi co.az ba.dziej:] mimo p.ób ucieczki... Chętnie p.z.jmiem eu.o palet. - świetnie się sp.awdzają w .oli umocnienia i nie p.zesłaniają Misiowi widoku:] Quote
Kava Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 europaletty sa doskonale, takze jako podklady , sa tez takie male, o polowe mniejsze, ktore moznaby w schroniskach ustawiac zwierzakom, zeby nie koczowaly na betonie.... Quote
Justyna Klimek Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Just.na namie.z.ła palet. po siedem zł za sztukę. Pot.zeba t.z.naście sztuk, co daje sumę dziewięćdziesiąt jeden zł. Ponieważ Just.na musi w.jechać na weekend, koniecznie do tego czasu musim. umocnić kojec. Podczas Jej nieobecności psiaki będzie odwiedzała sąsiadka Beata. Małgosiu, cz. mogłab.ś w.zucić Just.nie na konto kasę na te palet.? Aaaa, zapomniałab.m! we ś.odę .ano Misiek jedzie na kast.ację! Quote
Kava Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 wiele psiakow uspokaja sie po kastracji i ma mniejszy temperamet.... Misiak trzymaj sie bracie.... Quote
rita60 Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Juz jestem.....dzisiaj miałam chrzciny wnusia:loveu: Misiek ty mnie przyprawisz o jakiś zawał:cool3:tak nie można mały:mad:trzymam kciuki za środę. Justynko jutro zrobie przelew. Quote
Aimez_moi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ale numerant z psiaka.....no.. to juz niedlugo poleca Mu po jajkach i wtedy zobaczymy...... Quote
Marycha35 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Misio trzymaj się i nie szalej gałganie!!! Quote
rita60 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Wpadam do łobuza wieczorkiem...Justyna przelew poszedł. Quote
Justyna Klimek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='rita60']Wpadam do łobuza wieczorkiem...Justyna przelew poszedł.[/QUOTE] Dzięki! Zacz.nam. umocnienia!:] Wczo.aj Misiek miał space. ind.widualn. w stu p.ocentach udan.!!!:]]] Quote
Kava Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Justyna moge ci pomoc w robieniu umocnienia.... mozemy wpasc do Miska w czwartek po poludniu.... Quote
Justyna Klimek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 M.ślę, że Just.na będzie działać dzisiaj i jut.o, ewentualnie we czwa..ek do południa. We czwa.tek obie p.acujem. do dość późna... Odwiedzim. Miśka w piątek .ano, bo Just.na chce się z nami zab.ać na kawałek d.ogi:] Quote
Noelle Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 super, że u Misiaczka wszystko ok :D mam tylko nadzieję, że te jego ucieczki źle się nie skończą... Quote
Aimez_moi Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Alez chlopak ma w sobie energii......:) Quote
rita60 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Rozmawiałam z Justyną,dzisiaj Misio ma kastrację,trochę sie denerwuje...trzymajcie kciuki cioteczki. Trzeba bedzie szukac Misiowi szybko domku,bo coraz bardziej zakochuje sie w Justynie:roll: Quote
Kava Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 bedzie dobrze, Daniel jest doskonalym fachowcem, widzialam jak pracuje , wszystkie zwierzaki byly drugiego dnia 100% fit i biegaly jakby nigdy nic... w piatek zajrze do niego.... Quote
Recommended Posts