Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marycha35']Ritko pięknie dziękuję za pomoc z wątkiem krakowskim, zadziałało:):):)[/QUOTE]
Nie ma za co Marysiu,cieszę się,że mogłam pomóc.
Justynko zakupię dla Misia pakiet ogloszeń, a ty mały bądz grzeczny....jak bedzie chciał ruszać do ataku,trzeba ostro krzyknąć- Misie nie wolno,to działało na skupie:roll:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najlepiej to wyslemy go do szkoly, posiedzi w pierwszej lawce, nauczy sie alfabetu , pochodzi na gimnastyke , bedzie musial odrabiac lekcje, to nie bedzie mial czasu na glupoty...

Posted

[quote name='rita60']Misio ogarnij się trochę,bo Justyna straci cierpliwość:cool3:może pozbawienie klejnotów go trochę wyciszy:roll:[/QUOTE]

Ja w ogóle, jak ostatnia wariatka, o tym nie pomyślałam! Oczywiście, że dokonamy tego czynu, i to już!

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Ja w ogóle, jak ostatnia wariatka, o tym nie pomyślałam! Oczywiście, że dokonamy tego czynu, i to już![/QUOTE]
Ja rozmawiałam z Justyną,mówiła,że planuje na przyszły tydzien.
Kava z tą szkoła,to dobry pomysł:razz:

Posted

[quote name='Kava']najlepiej to wyslemy go do szkoly, posiedzi w pierwszej lawce, nauczy sie alfabetu , pochodzi na gimnastyke , bedzie musial odrabiac lekcje, to nie bedzie mial czasu na glupoty...[/QUOTE]

Zacznie bluźnić....;)

Posted

[quote name='Marycha35']Zacznie bluźnić....;)[/QUOTE]

[quote name='rita60']...I trzeba będzie go przenosić do innej szkoły:evil_lol:[/QUOTE]

wyslemy go do logopedy...albo zapiszemy do choru, to tez podobno pomaga

Posted

[quote name='Kava']Rita, powiedz mu, ze zalozymy mu rozowe albo karmazynowe szeleczki w kwiatki, to przestanie uciekac, bo go kumple na wsi wysmieja....[/QUOTE]
Już widzę,jak kumple walą łapami i leżą wywaleni brzuchami:evil_lol:a Misio biegnie w różowych szeleczkach do kojca prawie z płaczem;)

Posted

Witam,cioteczki zagłosujcie proszę na [B]Paryska i Fido:razz:

[url]http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/1106821,lodzkie-zwierzaki-2011-glosujmy-i-wybierzmy-zwierzaka-roku-fido,galeria,1625445,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=024ab35dbbbdde8a7a9a43bb632599aa[/url]
[/B]