Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurczę, porozmawiam jeszcze z dt dla Misia - może uda się go z kumplem przetransportować...

Wyjazd na 99% odbędzie się we czwartek 29 września. Małgosiu, za chwilę prześlę Ci numer telefonu kobitki, która rusza w moją stronę z Włocławka - pora zacząć się dogadywać :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Kurczę, porozmawiam jeszcze z dt dla Misia - może uda się go z kumplem przetransportować...

Wyjazd na 99% odbędzie się we czwartek 29 września. Małgosiu, za chwilę prześlę Ci numer telefonu kobitki, która rusza w moją stronę z Włocławka - pora zacząć się dogadywać :)[/QUOTE]
Justyna ja transport z Łodzi załatwiłam na 30.09 jak było umawiane wczesniej:roll:

Posted

Kojec już prawie gotowy, budę lada dzień zawiozę. Zakładamy, że kojec - naprawdę duży, z drzewami i trawą - będzie bazą Misia. Ale większość dnia będzie spędzał poza kojcem, jeśli tylko będzie chciał. Justyna codziennie zabiera swoje psy na długi spacer. Misio, po przyuczeniu, też będzie z nimi spacerował. Jeśli będzie zgadzał się z resztą drużyny, pewnie zacznie pomieszkiwać i w domu.

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Kojec już prawie gotowy, budę lada dzień zawiozę. Zakładamy, że kojec - naprawdę duży, z drzewami i trawą - będzie bazą Misia. Ale większość dnia będzie spędzał poza kojcem, jeśli tylko będzie chciał. Justyna codziennie zabiera swoje psy na długi spacer. Misio, po przyuczeniu, też będzie z nimi spacerował. Jeśli będzie zgadzał się z resztą drużyny, pewnie zacznie pomieszkiwać i w domu.[/QUOTE]
Wspaniale:loveu:
A ten kolega Miska ma domek,nawet okazały,szkoda tylko,że nie opiekują się nim jak należy:shake:

Posted

Misio będzie miał podróż w odcinkach: najpierw Łódź - Włocławek, potem Włocławek - Świecko, i wreszcie przesiadka na trasę Świecko - Podgórze. Trzy różne auta, chwila oddechu pomiędzy, powinno być dobrze ;)
Kojec już całkiem gotowy, dobrze zabezpieczony, odchwaszczony. Budę przywozimy jutro całkiem nową, dużą, porządnie ocieploną.
Swoją drogą, to ciekawe co wybierze: dom czy budę... :)

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Misio będzie miał podróż w odcinkach: najpierw Łódź - Włocławek, potem Włocławek - Świecko, i wreszcie przesiadka na trasę Świecko - Podgórze. Trzy różne auta, chwila oddechu pomiędzy, powinno być dobrze ;)
Kojec już całkiem gotowy, dobrze zabezpieczony, odchwaszczony. Budę przywozimy jutro całkiem nową, dużą, porządnie ocieploną.
Swoją drogą, to ciekawe co wybierze: dom czy budę... :)[/QUOTE]
Pewnie narazie bude,a jak oswoi sie z domkiem,to już nie wyjdzie:lol:
To juz dzisiaj...godz.15.30...ale się denerwuje:roll: