Justyna Klimek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Kurczę, porozmawiam jeszcze z dt dla Misia - może uda się go z kumplem przetransportować... Wyjazd na 99% odbędzie się we czwartek 29 września. Małgosiu, za chwilę prześlę Ci numer telefonu kobitki, która rusza w moją stronę z Włocławka - pora zacząć się dogadywać :) Quote
rita60 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Kurczę, porozmawiam jeszcze z dt dla Misia - może uda się go z kumplem przetransportować... Wyjazd na 99% odbędzie się we czwartek 29 września. Małgosiu, za chwilę prześlę Ci numer telefonu kobitki, która rusza w moją stronę z Włocławka - pora zacząć się dogadywać :)[/QUOTE] Justyna ja transport z Łodzi załatwiłam na 30.09 jak było umawiane wczesniej:roll: Quote
Justyna Klimek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Oj... Dajmy "transportowym" się ze sobą skontaktować - może się dogadają :) Quote
Justyna Klimek Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Kojec już prawie gotowy, budę lada dzień zawiozę. Zakładamy, że kojec - naprawdę duży, z drzewami i trawą - będzie bazą Misia. Ale większość dnia będzie spędzał poza kojcem, jeśli tylko będzie chciał. Justyna codziennie zabiera swoje psy na długi spacer. Misio, po przyuczeniu, też będzie z nimi spacerował. Jeśli będzie zgadzał się z resztą drużyny, pewnie zacznie pomieszkiwać i w domu. Quote
rita60 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Kojec już prawie gotowy, budę lada dzień zawiozę. Zakładamy, że kojec - naprawdę duży, z drzewami i trawą - będzie bazą Misia. Ale większość dnia będzie spędzał poza kojcem, jeśli tylko będzie chciał. Justyna codziennie zabiera swoje psy na długi spacer. Misio, po przyuczeniu, też będzie z nimi spacerował. Jeśli będzie zgadzał się z resztą drużyny, pewnie zacznie pomieszkiwać i w domu.[/QUOTE] Wspaniale:loveu: A ten kolega Miska ma domek,nawet okazały,szkoda tylko,że nie opiekują się nim jak należy:shake: Quote
Noelle Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 super, że Misiu nareszcie zostanie zabrany stamtąd. bo ta ruchliwa droga mnie przeraża :( Quote
Kasiulek 27 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Rito coraz więcej takich właścicieli jest !!!! aż żal patrzeć a gadać szkoda :( Quote
Isadora7 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='an-na']No to Misio pewnie już się pakuje :)[/QUOTE] już sie nie mogę doczekać Quote
rita60 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 To już jutro...trochę się denerwuje jak zniesie podróż,czy bedzie grzeczny:roll: Quote
Isadora7 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='rita60']To już jutro...trochę się denerwuje jak zniesie podróż,czy bedzie grzeczny:roll:[/QUOTE] Trzymam kciuki Quote
rita60 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Ja to tak emocjonalnie podchodzę do każdego "mojego" psiaka:oops: Quote
Isadora7 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ja za "swojego psiaka" uważam kazdemu któremu np wystawiam allegro, ro bię wydarzenie itp Quote
Aimez_moi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Misio bedzie najgrzeczniejszy na swiecie i wspaniale zniesie podroz....:):) Tak bedzie... Quote
Noelle Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 trzymam kciuki za jutro! nareszcie będzie bezpieczny... Quote
rita60 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 No wszystko dograne.....dzisiaj byliśmy kupić szeleczki, Misio był niespokojny,bo zaczęło grzmieć a on panicznie boi się burzy:-( Quote
Justyna Klimek Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Misio będzie miał podróż w odcinkach: najpierw Łódź - Włocławek, potem Włocławek - Świecko, i wreszcie przesiadka na trasę Świecko - Podgórze. Trzy różne auta, chwila oddechu pomiędzy, powinno być dobrze ;) Kojec już całkiem gotowy, dobrze zabezpieczony, odchwaszczony. Budę przywozimy jutro całkiem nową, dużą, porządnie ocieploną. Swoją drogą, to ciekawe co wybierze: dom czy budę... :) Quote
Igam Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Łoj a to popodróżuje sobie ;) Trzymam mocno kciuki za Ciebie Misiu :thumbs: Quote
Aimez_moi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Faktycznie....:)..to sobie pojezdzi..... Quote
rita60 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Misio będzie miał podróż w odcinkach: najpierw Łódź - Włocławek, potem Włocławek - Świecko, i wreszcie przesiadka na trasę Świecko - Podgórze. Trzy różne auta, chwila oddechu pomiędzy, powinno być dobrze ;) Kojec już całkiem gotowy, dobrze zabezpieczony, odchwaszczony. Budę przywozimy jutro całkiem nową, dużą, porządnie ocieploną. Swoją drogą, to ciekawe co wybierze: dom czy budę... :)[/QUOTE] Pewnie narazie bude,a jak oswoi sie z domkiem,to już nie wyjdzie:lol: To juz dzisiaj...godz.15.30...ale się denerwuje:roll: Quote
Kasiulek 27 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Misiaku powodzenia.... trzymam mocno kciuki za Ciebie.... Quote
Recommended Posts