Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok. To jeszcze dodam, że 30 września planujemy transport Włocławek-Bielefeld. Włocławek jest od Was duuużo bliżej, a ja dojeżdżam od siebie do granicy przy pomocy samochodu z kierowcą, który mógłby wziąć Misia do nas.
Pomyślcie, towarzyszko, nad tym terminem - koszty spadają na "co łaska" dorzutki na paliwo:)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Ok. To jeszcze dodam, że 30 września planujemy transport Włocławek-Bielefeld. Włocławek jest od Was duuużo bliżej, a ja dojeżdżam od siebie do granicy przy pomocy samochodu z kierowcą, który mógłby wziąć Misia do nas.
Pomyślcie, towarzyszko, nad tym terminem - koszty spadają na "co łaska" dorzutki na paliwo:)[/QUOTE]
Jestem otwarta na wszelkie propozycje towarzyszko:razz:tak by pewnie było najlepiej dla niego,mniejszy stres i jedzie już docelowo. Pieniązki na paliwo są,co jeszcze kupić Misiowi w ramach wyprawki,obrożę czy szelki,smycz ???

Posted

[quote name='rita60']Miło cie widzieć,Misio sie ucieszy:razz:[/QUOTE]

Jajestem w zasadzie codziennie, nie piszę bo... chciałabym napisać że mam dla niego dom, a tak to co mam ćwierkać, ech biedne te psiska :(

Posted

[quote name='Isadora7']Jajestem w zasadzie codziennie, nie piszę bo... chciałabym napisać że mam dla niego dom, a tak to co mam ćwierkać, ech biedne te psiska :([/QUOTE]
Oj biedne...ale mam nadzieje,że wszystko idzie ku lepszemu.

Posted

Tez zagladam choc nie mam jak pomoc..I to boli najbardziej..
Jak widze ze moje psy wybrzydzaja,juz nie wiedza co jesc ,a inne umieraja z glodu,nie maja domu,nie maja sie do kogo przytulic:-(A szczeniakow coraz wiecej..Czemu ludzie maja tak nasrane w tych pecynach:shake:Tyle tych bid tu na dogo czeka na dom ,w schronach,na ulicach..:-(Kiedy to sie skonczy?Ja juz tego nie doczekam..

Posted

[quote name='rita60']pikola ja też chyba nie:shake:[/QUOTE]

No wlasnie,a bardzo bym chciala..

Chcialabym doczekac takiego dnia ,kiedy to ludzie beda zabiegac o psa..i zeby zniknely te straszne budy z lancuchami..Eh,marzenia..:shake:

Posted

Dziewczynki wróciłam z wyjazdu i czytam z zapartym tchem jak nasz Przyjaciel, ale widzę, że są widoki na lepsze:)
A co do łańcuchów to fajna akcja ma być 18 września: przykuj się do budy...I takie jedno hasło: przywiąż psa do siebie, nie do budy!!!
Tylko czy to przemówi do tych, do których powinno????

Posted

[quote name='Marycha35']Dziewczynki wróciłam z wyjazdu i czytam z zapartym tchem jak nasz Przyjaciel, ale widzę, że są widoki na lepsze:)
A co do łańcuchów to fajna akcja ma być 18 września: przykuj się do budy...I takie jedno hasło: przywiąż psa do siebie, nie do budy!!!
Tylko czy to przemówi do tych, do których powinno????[/QUOTE]
Obawiam się Marysiu,że nie za bardzo....

Posted

Dzieki dziewczyny,że jesteście:loveu:on jest taki smieszny,gdy rano idę z jedzonkiem,to biega po całym skupie i "liczy " kotki:evil_lol:machnie tylko z daleka ogonkiem do mnie i leci do swoich zajęć.