Justyna Klimek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ok. To jeszcze dodam, że 30 września planujemy transport Włocławek-Bielefeld. Włocławek jest od Was duuużo bliżej, a ja dojeżdżam od siebie do granicy przy pomocy samochodu z kierowcą, który mógłby wziąć Misia do nas. Pomyślcie, towarzyszko, nad tym terminem - koszty spadają na "co łaska" dorzutki na paliwo:) Quote
rita60 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Ok. To jeszcze dodam, że 30 września planujemy transport Włocławek-Bielefeld. Włocławek jest od Was duuużo bliżej, a ja dojeżdżam od siebie do granicy przy pomocy samochodu z kierowcą, który mógłby wziąć Misia do nas. Pomyślcie, towarzyszko, nad tym terminem - koszty spadają na "co łaska" dorzutki na paliwo:)[/QUOTE] Jestem otwarta na wszelkie propozycje towarzyszko:razz:tak by pewnie było najlepiej dla niego,mniejszy stres i jedzie już docelowo. Pieniązki na paliwo są,co jeszcze kupić Misiowi w ramach wyprawki,obrożę czy szelki,smycz ??? Quote
Justyna Klimek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 szelki i karmy worek, smycz się znajdzie u nas :) Quote
rita60 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='Justyna Klimek']szelki i karmy worek, smycz się znajdzie u nas :)[/QUOTE] Ok,tylko podpowiedz jaką,ja się nie znam,bo gotuje swojemu piesowi. Quote
rita60 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='Isadora7']zaglądam co u Misia[/QUOTE] Miło cie widzieć,Misio sie ucieszy:razz: Quote
Isadora7 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='rita60']Miło cie widzieć,Misio sie ucieszy:razz:[/QUOTE] Jajestem w zasadzie codziennie, nie piszę bo... chciałabym napisać że mam dla niego dom, a tak to co mam ćwierkać, ech biedne te psiska :( Quote
rita60 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='Isadora7']Jajestem w zasadzie codziennie, nie piszę bo... chciałabym napisać że mam dla niego dom, a tak to co mam ćwierkać, ech biedne te psiska :([/QUOTE] Oj biedne...ale mam nadzieje,że wszystko idzie ku lepszemu. Quote
Isadora7 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='rita60']Oj biedne...ale mam nadzieje,że wszystko idzie ku lepszemu.[/QUOTE] Bo ja wiem, chwilami powątpiewam Quote
Aimez_moi Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ja takze odwiedzam chlopaczka..... Quote
pikola Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Tez zagladam choc nie mam jak pomoc..I to boli najbardziej.. Jak widze ze moje psy wybrzydzaja,juz nie wiedza co jesc ,a inne umieraja z glodu,nie maja domu,nie maja sie do kogo przytulic:-(A szczeniakow coraz wiecej..Czemu ludzie maja tak nasrane w tych pecynach:shake:Tyle tych bid tu na dogo czeka na dom ,w schronach,na ulicach..:-(Kiedy to sie skonczy?Ja juz tego nie doczekam.. Quote
rita60 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 pikola ja też chyba nie:shake: Quote
pikola Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='rita60']pikola ja też chyba nie:shake:[/QUOTE] No wlasnie,a bardzo bym chciala.. Chcialabym doczekac takiego dnia ,kiedy to ludzie beda zabiegac o psa..i zeby zniknely te straszne budy z lancuchami..Eh,marzenia..:shake: Quote
Marycha35 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Dziewczynki wróciłam z wyjazdu i czytam z zapartym tchem jak nasz Przyjaciel, ale widzę, że są widoki na lepsze:) A co do łańcuchów to fajna akcja ma być 18 września: przykuj się do budy...I takie jedno hasło: przywiąż psa do siebie, nie do budy!!! Tylko czy to przemówi do tych, do których powinno???? Quote
rita60 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='Marycha35']Dziewczynki wróciłam z wyjazdu i czytam z zapartym tchem jak nasz Przyjaciel, ale widzę, że są widoki na lepsze:) A co do łańcuchów to fajna akcja ma być 18 września: przykuj się do budy...I takie jedno hasło: przywiąż psa do siebie, nie do budy!!! Tylko czy to przemówi do tych, do których powinno????[/QUOTE] Obawiam się Marysiu,że nie za bardzo.... Quote
Drzagodha Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Jak Wam coś Justynko do kojca potrzeba, to krzycz ;) Quote
rita60 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='Drzagodha']Jak Wam coś Justynko do kojca potrzeba, to krzycz ;)[/QUOTE] No do kojca brakuje Misiaczka:lol:;) Quote
Drzagodha Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 To na pewno :evil_lol: Ale myślałam raczej o materiałach do budowy ;) Quote
rita60 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Dobrze...a gdzie to ciocia była,jak jej nie było:cool3: Quote
Aimez_moi Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 No nie.....caly czas jestem i jestem.....:):) Quote
Marycha35 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Buziale dla naszego Przyjaciela:) Jak mu dzień minął? Quote
Isadora7 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Aimez_moi']No nie.....caly czas jestem i jestem.....:):)[/QUOTE] i ja, i ja, i ja jestem :) Quote
rita60 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Dzieki dziewczyny,że jesteście:loveu:on jest taki smieszny,gdy rano idę z jedzonkiem,to biega po całym skupie i "liczy " kotki:evil_lol:machnie tylko z daleka ogonkiem do mnie i leci do swoich zajęć. Quote
Recommended Posts