Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Drzagodha']Przepraszam za offa... Ritko, mogłabym Cię prosić o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej w Łodzi?[/QUOTE]
Napisz gdzie i kiedy,to istotne bo mam w tym tygodniu już jedną.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spokojnie, nie pali się ;) Wizyta może być w przyszłym tygodniu, może być i za dwa. Pani czeka z wzięciem psiaka aż poukłada sobie wszystko w pracy (w jakimś nowym dziale pracuje czy coś) i będzie mogła wziąć wolne chociaż na parę dni ;) Zapytam gdzie dokładnie mieszka to dam Ci znać :)

EDIT: Widzew, ul. Niciarniana (gdzieś przy stadionie widzewa) ;)

Posted

[quote name='rita60']Misiek na szczeście wrócił......a Pan nie przyjechał na spotkanie:shake:wydaje mi sie,że dla Miska jednak najlepszym rozwiazaniem bedzie DT u koleżanki Justyny. Wreszcie bedzie bezpieczny,pozna co to bliskość z człowiekiem.[/QUOTE]
Małgosiu popieram w całej rozciągłości. Taki to godny zaufania Pan! Wstyd!!!! Olejcie go Dziewczynki, DT to najlepsze rozwiązanie!

Posted

[quote name='Drzagodha']Spokojnie, nie pali się ;) Wizyta może być w przyszłym tygodniu, może być i za dwa. Pani czeka z wzięciem psiaka aż poukłada sobie wszystko w pracy (w jakimś nowym dziale pracuje czy coś) i będzie mogła wziąć wolne chociaż na parę dni ;) Zapytam gdzie dokładnie mieszka to dam Ci znać :)

EDIT: Widzew, ul. Niciarniana (gdzieś przy stadionie widzewa) ;)[/QUOTE]
Ok,to czekam na info/trochę daleko:cool3:ale jakoś poradzę:razz:/

Posted

[quote name='agata51']Wróciłam z wakacji! Krótkie były, ale za to niezwykle intensywne, bo z wnusia. Teraz wypoczywam. Pamiętajcie o mnie. Dokąd ten bezpłatny transport ma być?[/QUOTE]
Witaj agatko,z wnusia,to musi być intensywny:razz:mnie to czeka w przyszlym roku:lol:
Transport w okolice Mysliborza.

Posted

[quote name='Igam']Myślibórz to chyba za Gorzowem Wlkp. w stronę Szczecina?[/QUOTE]

Witam koleżankę ze szkolenia ;)

Fakt, ten za Gorzowem to porządny Myślibórz (sprawdziłam na mapie ;) ). Ale jest jeszcze mała wioska koło Jawora o tej nazwie. Mają tam coś na zasadzie sanatorium dla dzikich ptaków. Wszelkie kalekie ptaki tam wożę, dlatego to było pierwsze, co przyszło mi na myśl :)

Posted

To do mnie kombinujecie transport:) - województwo zachodniopomorskie
Trasa wygląda tak: [URL="http://mapy.google.pl/maps?saddr=%C5%81%C3%B3d%C5%BA&daddr=Rokitno&hl=pl&ie=UTF8&sll=52.951298,15.047986&sspn=0.097219,0.303154&geocode=FZDIFQMd798oASmvVkV1JMsbRzGs2yGbY658yw%3BFQL5JwMdMp3lACllE6bSCzoHRzGDTt74sb74kQ&vpsrc=0&mra=ls&t=h&z=8"]http://mapy.google.pl/maps?saddr=%C5%81%C3%B3d%C5%BA&daddr=Rokitno&hl=pl&ie=UTF8&sll=52.951298,15.047986&sspn=0.097219,0.303154&geocode=FZDIFQMd798oASmvVkV1JMsbRzGs2yGbY658yw%3BFQL5JwMdMp3lACllE6bSCzoHRzGDTt74sb74kQ&vpsrc=0&mra=ls&t=h&z=8[/URL]

Posted

Rito, widziałam, że napisałaś na transportowym :)
Ja napisałam na wątku Pati-c i do niej dzwoniłam. Ona jednak mieszka w Warszawie i stąd zabiera psiaki.
Dlatego napisałam, że może ktoś chętny na przewiezienie zwierzaka na trasie Warszawa-Łódź-Szczecin - może się ktoś odezwie

[I]edit[/I]

Właśnie dostałam pw

[quote name='Psi Ratownicy'][I]Jak trzeba pomóc z transportem, to ja mógłbym się wybrać w piątek - właśnie mi się zluzował termin - psiaki z piątku muszą zostać do poniedziałku pod obserwacją.[/I]

[I]Jeżeli jesteście zainteresowani, piszcie na adres:[/I]
[EMAIL="[email protected]"][I][email protected][/I][/EMAIL]

[I]pozdrawiam[/I]
[I]Przemek[/I][/QUOTE]

Zapytałam o koszt. W dwie strony to 800 km. I tak:

"Koszt całkowity takiego transportu to 480 pln."

Posted

Igam dziękuje pieknie...jest tylko jeden problem,Misiek tam może jechać za jakieś dwa tygodnie,teraz Pani jest na urlopie:roll:szkoda,bo pewnie taka okazja już się nie trafi. Ale najważniejsze,że Pani się zgodziła i psiak ma jakieś widoki na przyszłość.

Posted

[quote name='Igam']OK to odpowiem "Ratownikowi" i zmienię na transportowym.
Czyli pies mógłby jechać po 11 września czy jeszcze później? Co napisać?[/QUOTE]
Poczekaj chwilke cioteczko,może wejdzie Justynka to okresli dokładny termin.

Posted

Już zmieniłam na transportowym.

Pati-c jeździ niestety z Warszawy, więc i trasa przez to byłaby dłuższa. Z W-wy do Myśliborza 500 km (co daje około 570 pln), z samej Łodzi mamy już 400 km (ok. 450 pln).

Ale na pewno znajdą się inni chętni na tej trasie :) [I][SIZE="1"] [I]napisałam do szukających transportu na trasie Szczecin - Warszawa, ale nie wiem jak bardzo im zależy na czasie?[/I][/SIZE][/I]

Posted

Przepraszam, wtrącę parę swoich groszy: dziewczyny, w weekend chcemy przeprowadzić w Krzykosach (pomiędzy Kłodawą i Kołem) akcję wyłapania zdziczałych psów. To jest około 90km od Łodzi. Każde ręce do pomocy będą nam potrzebne.
Jeśli możecie przybyć, by pomóc, skontaktujcie się ze mną: 604 44 90 30

Posted

Dodam jeszcze, na zachętę, że pomoc w łapance może nam znacznie ułatwić i przyspieszyć transport Misia do DT - wszak będę tak blisko. Ale nie chcę dawać wszystkiego za nic. Wiem, brzmi dość okrutnie. Ale pomyślcie: w najbliższy weekend będę tak blisko, i mogę Misia wziąć wcześniej (będę kombinować bardzo mocno), ale w zamian Bardzo potrzebuję pomocy! To nie jest sytuacja, w której można mnie posądzać o szantaż - to desperacja. Proszę, odwiedźcie wątek (choć kawałek) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210665-24-sztuki-wysterylizowane-12-w-ds-7-w-dt-wszystko-w-1-5-miesi%C4%85ca.-To-nie-koniec!?p=17552927#post17552927"]http://www.dogomania.pl/threads/210665-24-sztuki-wysterylizowane-12-w-ds-7-w-dt-wszystko-w-1-5-miesi%C4%85ca.-To-nie-koniec!?p=17552927#post17552927[/URL], a będziecie wiedziały, o czym mówię...

Posted

Dostałam od Was priva - mamy psa do zabrania ze schronu w Szczecinie do Wawy - więc na koszty możemy się zebrać - jednak jeśli transport jest 15 ego, to jesli znajdziemy mu przez 2 tygodnie dom, to oczywiscie bedziemy rezygnowac z tej opcji (bo juz kolega bedzie mial cieply domek)
Nasz pies to posokowiec - jedyne 40 kg:)
Mało wchodzę na dogo - więc proszę o privy.
Pozdrawiam,
Gosia i rude