Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłoby super gdyby psiak znalazł swoje stałe bezpieczne miejsce tam gdzie jest, a jeśli idzie o transport to z jedna suczka ma jechać z Gostynia do Łodzi. Czyli z Łodzi do Gostynia ktoś by jechał, i trzeba by dalej stamtąd do tego darmowego dt obmyśleć transport.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie myślę że może zrobić tak, że narazie przyjąć opcję nr 3 czyli żeby psiak zamieszkał tam gdzie teraz jest tylko w lepszych warunkach, i sprawdzać to co jakiś czas, narazie jest ciepło, i tak za dwa tygodnie, miesiąc zobaczyć jak to wygląda, i wtedy gdyby coś było nie tak to kombinować transport do tego darmowego dt, tylko czy wtedy ta propozycja będzie jeszcze aktualna.

Posted

Misiek na szczeście wrócił......a Pan nie przyjechał na spotkanie:shake:wydaje mi sie,że dla Miska jednak najlepszym rozwiazaniem bedzie DT u koleżanki Justyny. Wreszcie bedzie bezpieczny,pozna co to bliskość z człowiekiem.

Posted

[quote name='Dogo07']Szkoda że pan nie potraktował poważnie sprawy psiaka.[/QUOTE]
Ja myślę,że on zapomniał,jakiś kundel.....nawiedzona baba:evil_lol:dla niego to mało ważne sprawy....