Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i pojechał... panowie się popłakali,ja też:oops:a Misio chciał zjeść pana od transportu,trzeba było założyć kaganiec. Mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze:roll:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Bedzie dobrze....na pewno.....[/QUOTE]

Też w to wierzę.

[quote name='Marycha35']Głowa do góry, pewnie się bał bidulek, a faceci kochani, że się popłakali:)[/QUOTE]

oj tak, mało kiedy taka reakcja jest.

Posted

Prawie nie spałam...ale dowiedziałam się,że Misio wystraszony całą tą sytuacją,ale już nie leciał z zębami. Dzisiaj druga tura transportu i bedziesz już w domku malenki...

Posted

[quote name='sybillas']Tylko dobrze go pilnujcie, żeby nie było jak z Pikusiem, który uciekł z DT i do dzis nie mozna go odnaleźć..... Misio na pewno bedzie próbował wrócić do siebie.[/QUOTE]
Nie strasz mnie,bo o niczym innym nie myslę.......

Posted

A ja jestem dobrej myśli. Misio znajdzie swój domek i będzie najszczęśliwszym psem na świecie. Nie może być inaczej :)

Cioteczki odwiedżcie czasem ten wątek:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/215320-Schronisko-dla-bezdomnych-zwierz%C4%85t-w-Ostr%C3%B3dzie-zapraszamy%21-%29"]http://www.dogomania.pl/threads/215320-Schronisko-dla-bezdomnych-zwierz%C4%85t-w-Ostr%C3%B3dzie-zapraszamy!-%29[/URL]

Posted

[quote name='rita60']No i pojechał... panowie się popłakali,ja też:oops:a Misio chciał zjeść pana od transportu,trzeba było założyć kaganiec. Mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze:roll:[/QUOTE]

Widzę że tutaj ważne rzeczy się działy.
A psiaczek pewnie czuł że go ktoś chce zabrać a pewnie bardzo nie chciał opuszczać jedynych dobrych ludzi których znał i się bronił. Może myślał że ktoś chce go gdzieś wywieź i porzucić :(.
Ale na pewno jak już będzie na miejscu i zobaczy że są inni dobrzy ludzie, którzy się nim zajmą , to będzie ok.
Powodzenia dla Was Dziewczyny i dla pieseczka.