gops Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 a ja dziele jednak na 3 , jeden 100x75 i 2 razy 50x75cm dla pudelsa na zmianę . dobrze mieć małe psy :) Quote
gops Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 do nasz doszedł dry bed , już podzielony leży w psich legowiskach . ja jestem bardzo zadowolona, jeszcze nie wiem jak psy -zobaczymy w nocy czy będą chętnie spać w legowiskach jak do tej pory (miały polarowe koce). jest porządny , gruby i wydaję się bardzo ciepły . ja polecam ;) Quote
ULKA12 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 A jaki jest wymiar w całości, bo nie umiem znaleźć całkowitego wymiaru na tej aukcji? Quote
gops Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='ULKA12']A jaki jest wymiar w całości, bo nie umiem znaleźć całkowitego wymiaru na tej aukcji?[/QUOTE] 150x100cm ;) Quote
Ewa&Duffel Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ja też zamówiłam, ale jeszcze nie doszedł. Obawiam się tylko, że ten kremowy kolor zaraz będzie czarny przy zamiłowaniu mojego psa do czystości :evil_lol: No ale za taką cenę to i tak się opłaca. Quote
Harold Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Można kupić min na :[URL]http://jezozwierz.com.pl/p/43/10403/technivet-drybed-szary-z-motywem-psich-lapek-psi-kat-legowiska-dla-psa.html[/URL] Quote
Donatka112 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Materiał na legowisko jest naprawdę rewelacyjny, jednak ktoś z producentów mógłby pokusić się aby stworzyć ładną kolekcję posłań właśnie z tego materiału. No chyba że ktoś już takie produkuje ? Quote
Majkowska Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 My też mamy dry beda chociaż chyba kiepskiego - gumowany spód się wykruszył i a góra się skluszczyła strasznie i już nie jest taka miła ( znajoma ma znacznie dużej niż ja takiego w łapki i ciągle jest milutki mimo że korzystają z niego 3 psy). Sprawdza się super, choć latem widzę że pies go wyciąga z klatki i nie chce na nim spać- widocznie mu za ciepło. Prałam go kilka razy ręcznie, ale to mordęga, potem waży ze sto kilo i długo schnie. Z miłą chęcią bym wrzuciła do pralki, tylko boję się że się zatka ( już kiedyś mamuśce zatkałam pralkę wielką przepierką legowisk psich i kocich, a teraz mieszkam z teściową więc wolałabym nie powtórzyć tej akcji...). Jak pierzecie swoje dry bedy, w czym, na ilu stopniach itd? Quote
Guciek Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 W pralce (wcześniej 5kg, teraz 7kg bęben), sypię proszek do prania albo płyn i kiedyś prałam na 40 stopni, teraz na 60 . Przedtem go odkurzam, trzepię i czeszę furminatorem albo tą szczotką "V" co ją tak chętnie na wystawach reklamują (obecnie troszkę obżartą przez dwa małe rude wredne tollery hihi). W sumie to mam chyba ze 4 drybedy te 100x150, część z nich jest pocięta na pół. Quote
motylek1007 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 ja piorę w pralce w 40 stopniach, tylko trochę proszku sypię, żadnego płynu. Przedtem odkurzam go trochę z kłakow Quote
Majkowska Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 ja kupowałam mój na wystawie i mi pan poprostu uciął z dużego ;) Z tego co widzę macie psy z dłuższym włosem. Ja mam pointera - czyli wszechobecne igiełki które się wbijają i nic nie daje z nimi rady. Apropos ta szczotka ( mowimy o tej gumowej z "igielkami" w kształcie V?) to faktycznie działa i sprawdza się? Już kilka razy byłam blska jej kupna ale stwierdziłam że wszystko fajnie wygląda jak ten pan idealnie ściera kłaki z kawałka wycieraczki, ale jak mi dywan przyjdzie tym czyśćić czy auto to już nie będzie tak łatwiutko. Quote
Guciek Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Moje chyba lepiej dopierały się własnie po płynie do prania (bez tego do płukania) Quote
Guciek Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Majkowska']ja kupowałam mój na wystawie i mi pan poprostu uciął z dużego ;) Z tego co widzę macie psy z dłuższym włosem. Ja mam pointera - czyli wszechobecne igiełki które się wbijają i nic nie daje z nimi rady. Apropos ta szczotka ( mowimy o tej gumowej z "igielkami" w kształcie V?) to faktycznie działa i sprawdza się? Już kilka razy byłam blska jej kupna ale stwierdziłam że wszystko fajnie wygląda jak ten pan idealnie ściera kłaki z kawałka wycieraczki, ale jak mi dywan przyjdzie tym czyśćić czy auto to już nie będzie tak łatwiutko.[/QUOTE] jest genialna. Dywany, łóżka, koce, samochody - wszystko tym lecę :) Quote
motylek1007 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Guciek']Moje chyba lepiej dopierały się własnie po płynie do prania (bez tego do płukania)[/QUOTE] nie mam porównania, bo używam tradycyjnego proszku. Nie wiem o jakiej szczotce mówicie, możecie dać poglądową fotkę? Quote
gayka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Chcę kupić oryginalny dry bed i będę wdzięczna za polecenie jakiegoś sklepu gdzie maja oryginalne , będę wdzięczna za wskazówki ! Quote
Majkowska Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='motylek1007']nie mam porównania, bo używam tradycyjnego proszku. Nie wiem o jakiej szczotce mówicie, możecie dać poglądową fotkę?[/QUOTE] Ta szczotka o której ja mówię nazywa się V7. Ma gumowe "włoski" w kształcie litery v. Quote
dziuniek Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='gayka']Chcę kupić oryginalny dry bed i będę wdzięczna za polecenie jakiegoś sklepu gdzie maja oryginalne , będę wdzięczna za wskazówki ![/QUOTE] Są np. tu [URL]http://4dogcat.pl/vetbed-uk-vet-bed-dry-bed-b-antyslip-100x150 cm-o_l_289.html[/URL] Ja też szukam, ale przede wszystkim kocyka dry bed, bez gumiastego spodu. I nigdzie nie mogę znaleźć. Quote
gayka Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='dziuniek']Są np. tu [URL]http://4dogcat.pl/vetbed-uk-vet-bed-dry-bed-b-antyslip-100x150 cm-o_l_289.html[/URL] Ja też szukam, ale przede wszystkim kocyka dry bed, bez gumiastego spodu. I nigdzie nie mogę znaleźć.[/QUOTE] dziękuję , właśnie w tym sklepie zakupiłam. Z kocykiem nigdy się nie spotkałam. Quote
marmara_19 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='dziuniek']Są np. tu [URL]http://4dogcat.pl/vetbed-uk-vet-bed-dry-bed-b-antyslip-100x150 cm-o_l_289.html[/URL] Ja też szukam, ale przede wszystkim kocyka dry bed, bez gumiastego spodu. I nigdzie nie mogę znaleźć.[/QUOTE] Oni maja dry bedy bez gumy pod spodem. "uklepanie" zalezy duzo od tego jaki to drybed. czy A czy B. Mam oba i rzeczywiscie widac spora roznice. Wyczesuje pudlowka, piore w pralce na 40-60 stopniach z plynem do prania i do plukania. Quote
dziuniek Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 (edited) Do tej pory nie było, chyba nie sprowadzali. Na razie mi niepotrzebne, niestety :-( Ale pewnie i tak kupię, bo warto taki mieć. Edited November 23, 2013 by dziuniek Quote
marmara_19 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [URL]http://4dogcat.pl/vetbed-uk-vet-bed-dry-bed-green-back-na-zielonym-spodzie-100x150 cm-o_l_1673.html[/URL] = bez gumy. innej wersji chyba nie ma. Quote
Majkowska Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 mój drybed miał gumowy spód,ale guma poodpadała po używaniu i kilku praniach. Teraz jak będę zamawiać to raczej będę patrzeć na coś solidniejszego :roll: Quote
Misheru Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Jeśli jesteście zainteresowani Dry Bed z UK, prosze o kontakt:) Quote
Kocurkotka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Mam czerwony i beżowy REWELACJA śliczny i milusi dywan i dodatkowo legowisko - świetnie się czyści i pierze Polecam :) i chyba na wystawach są tańsze - mam te 2 duże - jeden mnie kosztował 75 zł a drugi 90zł Quote
husky123 Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Dry bed schnie w zależności od pogody.Jeśli zmierzasz kupić dla psa to nie będzie śmierdział.Ja widziałam nawet od 40 zł (tu o http://4dogcat.pl/psy-legowiska-maty-dry-bed-maty-vetbed-o_c_123_1.html ).Osobiściedla małego bym nie kupiła Dry Bedu,trochę za dużo pieniędzy.W dotyku jest bardzo mięciutki,a włos gruby i wytrzymały.Mnie się podobają wszystkie kolory Antypoślizgowy najlepszy,bo zwykły to taki kocyk czy dywanik Są tylko łapki,ale w zagranicznych internetach są chyba kosteczki. Wszystko zalezy od upodobania i tego czy tak na prawde podejdzie komu ;-) Ja mogę polecic Quote
Recommended Posts