joaaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Jak w temacie. :) Czy ktoś może polecić sprawdzonego weta, który prowadzi pacjentów z padaczką? Pies mieszka w Belsku-Białej, ale dojadą w razie czego. Czyli też Katowice i okol. , pewnie też Kraków. Quote
joaaa Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 tak, pojechali teraz do Katowic na badanie Quote
furciaczek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Mam nadzieje ze do dobrego weta, zeby za bardzo nie cudowali z psiakiem;/ PS: gg Ci dziala? Ja pisze i pisze i zero odzewu. Quote
joaaa Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Byli w Będzinie u jakiegoś specjalisty, zobaczymy. A gg działa, tylko nie mam otwartego. ;) już :) Quote
KarolinaW Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 jezeli jeszcze aktualne to ja polecam klinikę w Brnie i klinikę w katowicach na wełnowcu... w Brnie się diagnozowaliśmy a dalsze leczenie prowadzi dr Torc z wełnowca.. polecam Quote
Recommended Posts