Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Polskie Towarzystwo Kynoterapeutyczne objęło patronatem studia podyplomowe [B]"Kynoterapia w pracy z dziećmi i młodzieżą oraz osobami starszymi - wsparcie w zakresie różnego rodzaju dysfunkcji"[/B].
Studia organizuje Kujawsko-Pomorska Szkoła Wyższa w Bydgoszczy [B]od października 2011 r.[/B] Rozpoczął się nabór. Więcej informacji na stronie PTK w dziale >>> [URL="http://www.kynoterapia.eu/kursy.html#podyplom_bydg"]kursy i szkolenia[/URL]

Posted

właśnie się dowiedziałam,opisane świetnie,że osoby z doświadczeniem,odpowiednim tytułem itp itd,
dlatego chciałam pytać,czy to to samo,co ten Wasz kurs,czy na tych studiach uczą osoby odpowiedzialne i czy powstał ten kierunek z myślą przekazania odpowiedniej wiedzy?

Posted

W informacji jest namiar na Uczelnię, która organizuje studia ? Jest. Pytaj więc tam i szybko decyduj się, bo Uczelnia nie jest z gumy i ilość miejsc jest ograniczona.

Posted

[B]Pomysł utworzenia studiów podyplomowych może jest i dobry (jak zwykle nie wasz) i ten pęd do realizowania cudzych pomysłów – zadziwiający. Może się zrodzić pytanie, dlaczego inni o tym mówią, a wy robicie. I może wszystko byłoby ok., gdyby za realizacją cudzych pomysłów podążał odpowiedni poziom przekazywanej wiedzy. Niestety.[/B]
[B]Wpisaliście zawód do grupy zawodów „magicznych” inne niekonwencjonalne metody LECZENIA, stoi to w sprzeczności ze studiami podyplomowymi i to pedagogicznymi. Dlaczego nie wybraliście uczelni medycznej, ba dlaczego nie uczelni publicznej? Odpowiedź jest banalna, prawda?[/B]
[B]Nie udawaj rmx, że nie rozumiesz czego dotyczy wypowiedź Smerfetki. A właściwie, to pytanie jest retoryczne. Poziom na studiach podyplomowych w zakresie kynologii i kynoterapii nadal będzie niski. Pewnych procesów starzenia i ograniczeń nie da się zatrzymać….[/B]

Posted

wnioskowaliście o wpis do grupy fizjoterapeuci i pokrewni czemu wiec nie na Collegium Medicum UMK? Czyżby medycyna oparta na dowodach nie potwierdzała skuteczności ekstraktów ze zwierząt?

tak czy inaczej dobrze, ze jest to na uczelni - przynajmniej jest wgląd w prace dyplomowe i każdy może sprawdzić czy nie ma w nich plagiatów oraz kompletnych bzdur. Dziwi mnie tylko ,że ktoś kto obronił właśnie mgr od razu kierownikiem studiów..

• 11 years later...
Posted

Kończe kierunek kynoterapeuta na WSKZ-cie (podyplomowo) i jestem zadowolona z przekazywanej wiedzy, w przyszłości zamierzam podjąc pracę w fundacji. Uczelnia realizuje ten keirunek w formie online co jest dużym plusem dla osób, które nie mają czasu na dojazdy na zajęcia stacjonarne.

• 2 years later...