Illusion Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Wie ktoś może jakie ostrza będą pasować do maszynki GTS 888? Chciałam dokupić za jakiś czas coś, co zostawi dłuższy włos, trochę się pospieszyłam i zgoliłam psa ostrzem 3mm :roll:. Quote
Grey Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 W kpl. tej maszynki występują 2 ostrza oraz nadstawki ; 1mm do nadstawek i 3 mm można strzyc z włosem . Quote
Illusion Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Grey']W kpl. tej maszynki występują 2 ostrza oraz nadstawki ; 1mm do nadstawek i 3 mm można strzyc z włosem .[/QUOTE] Tak, wiem. Pysk goliłam jej ostrzem 1mm, a pozostałe części ciała 3mm i myślę, że to zbyt krótko, dlatego chciałam dokupić jeszcze jakieś ostrze do strzyżenia pozostałych części ciała. Próbowałam strzyc z nakładkami, ale było mi niewygodnie, dlatego pytam o te ostrza, nie znam się na tym za bardzo, a chcę kupić takie, które będą dobrej jakości i w ogóle będą pasować mi do tej maszynki. Dodam jeszcze, że chodzi o strzyżenie takiego psa: [URL]http://img35.imageshack.us/img35/8347/aoda.png[/URL] (pierwszy raz robiłam całego psa maszynką, więc proszę o wyrozumiałość ;)) Quote
Lewy11111 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ostrza do tej maszyni to pasują od ANDISA i OSTERA, pozdrawiam. Ostrzenie sprzętu groomerskiego. Pisać na PW Quote
Illusion Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Lewy11111']Ostrza do tej maszyni to pasują od ANDISA i OSTERA, pozdrawiam. [/QUOTE] Dzięki za odpowiedź ;). Quote
Recommended Posts