Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tina się odetkała. I żeby było ciekawiej to hmmm aż za bardzo :mad::mad: A my już po spacerku i w końcu wysiedziałam się w wannie za wszystkie czasy.
[B]Asia [/B]kochana przeciez fotki były a Tina jakoś dała se spokój z lizaniem za to zaczęła straszyć co udokumentowałam na poprzedniej stronie :)
[B]Gosia[/B] ja tam poproszę o Furciaka, Tinowa fotka mi jedna tylko została nbo nie pasowała do opowiadanka:evil_lol::evil_lol: Wyczytałą u Luizy że wybierasz się do Włocławka i co ja będe jutro oglądałą jak Ciebie nie będzie?
[B]Ola[/B] fajnie ze już jesteś bo wczoraj się zastanawiałam, co się z Tobą dzieje.

Posted

Jak obfocę Tinę :) Została mi jedna to ją wkleję na dobranoc
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/268/69ad4ecc9a92fe6c.jpg[/IMG][/URL]
i koniec Tintuchy na dziś :)

Posted

No chyba się bardzo przejęłyście tym zatkaniem Tiny. Tak się kurde odetkała że ma sra...e jak wodospad. Ledwie zdążyłam z nią zbiec na dół. Wasze też jak już nie mogą wyrobić to siedzą i dyszą jak parowoziki? Ja jak widzę że Tina ziaje to wiem, że z drugiej strony jej się zbiera coś szybkiego...

Posted

Łoj to ją dopiero odetkało :eviltong: I moja Kora też zieije i do tego głośno ziewa, a jak już naprawde nie może wytrzymać to się jeszcze trzęsie :razz: No to wtedy wiem, że mam mało czasu... na szczęście jej biegunki zdażają się bardzo rzadko :p

Posted

Witam :) Noc miałam super:angryy::angryy: Co dwie godzinki rajd na dół i to biegiem. Alez mi dała czadu. Nie wiem,c o ją tak pogoniło bo jadła to co zwykle. Umęczyła mnie doszczętnie.

Posted

A nie mówiłam [B]wiq[/B]? :diabloti: Tina dziś przeszła samą siebie. Teraz chyba już spokój ale nic do żarcia nie dostanie aż do jutra. Ona też się biedna wymęczyła :-( Współczuję jej bo jak mi się coś takiego przytrafi to nigdzie nie muszę latać a ta sierotka musiała czekać i dokonywac cudów żeby mnie po raz kolejny obudzić.

Posted

Tina pewnie jakby mnie nie dobudziła też by to zrobiła. Niedawno nie posłuchałam że prosi to poszła na balkon i załatwiła sprawę. A pode mną sąsiadka ma taką suszarkę za barierką i ciągle wisi tam kupa prania. Gdyby Tina miała większy odrzut to nie wiem, jakbym się tłumaczyła. I tak celowała w samą krawędź balkonu, brakowało może ze dwa centymetry:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja sobie wolałam nawet nie wyobrażać :) Ale swoją drogą co jej do łba wpadło żeby na balkonie... Pewnie uznała, że to nie w domu i wszystko gra :evil_lol:

Posted

balkon to juz[U] prawie [/U]jak na dworze, nie?:lol:
swoja droga, bystra kiedys wymyslila, ze pokoj mojego brata to wlasciwie jak podworko..:lol: choc przypomina chlew:evil_lol:

Posted

To tak jak Pinio kiedy mieszkał u nas... Musieliśmy zamykac pokój Miśka na noc bo zawsze tam poszedł i nawalił. Zawsze mówiłam, ze tam taki bałagan że tylko nas...ć :)

Posted

[B][COLOR=red]dobryyyyynoc:):):):):)sliiiiczne psiunki:):loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]i jakie fajowe klyymaty:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]czujcie sie juz pzrezmnienawiedzane:):diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/COLOR][/B]