Ola&Kora Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 No to ja już wróciłam, straty nadrobiłam i jestem zachwycona fotkami, a także współczuje "zatkania" Tinki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agushka Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Tina się odetkała. I żeby było ciekawiej to hmmm aż za bardzo :mad::mad: A my już po spacerku i w końcu wysiedziałam się w wannie za wszystkie czasy. [B]Asia [/B]kochana przeciez fotki były a Tina jakoś dała se spokój z lizaniem za to zaczęła straszyć co udokumentowałam na poprzedniej stronie :) [B]Gosia[/B] ja tam poproszę o Furciaka, Tinowa fotka mi jedna tylko została nbo nie pasowała do opowiadanka:evil_lol::evil_lol: Wyczytałą u Luizy że wybierasz się do Włocławka i co ja będe jutro oglądałą jak Ciebie nie będzie? [B]Ola[/B] fajnie ze już jesteś bo wczoraj się zastanawiałam, co się z Tobą dzieje. Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 hejka Agusia kiedy nowe fotki???:mad: Quote
Agushka Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Jak obfocę Tinę :) Została mi jedna to ją wkleję na dobranoc [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/268/69ad4ecc9a92fe6c.jpg[/IMG][/URL] i koniec Tintuchy na dziś :) Quote
Ola&Kora Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Aż miło zobaczyć taką śliczną fotkę na zakończenie (początek? :eviltong: ) dnia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Czyli nie tylko ja mam odchyły i nie śpię o tej porze. A Tina własnie na dwór mnie wyciąga, ja pierdziuuuuu Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 No chyba się bardzo przejęłyście tym zatkaniem Tiny. Tak się kurde odetkała że ma sra...e jak wodospad. Ledwie zdążyłam z nią zbiec na dół. Wasze też jak już nie mogą wyrobić to siedzą i dyszą jak parowoziki? Ja jak widzę że Tina ziaje to wiem, że z drugiej strony jej się zbiera coś szybkiego... Quote
furciaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 nio niezla niespodzianke ci zrobila... mam nadzieje ze niebedziesz musiala co chwile znia latac po nocy;) Quote
Ola&Kora Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Łoj to ją dopiero odetkało :eviltong: I moja Kora też zieije i do tego głośno ziewa, a jak już naprawde nie może wytrzymać to się jeszcze trzęsie :razz: No to wtedy wiem, że mam mało czasu... na szczęście jej biegunki zdażają się bardzo rzadko :p Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Witam :) Noc miałam super:angryy::angryy: Co dwie godzinki rajd na dół i to biegiem. Alez mi dała czadu. Nie wiem,c o ją tak pogoniło bo jadła to co zwykle. Umęczyła mnie doszczętnie. Quote
wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 ale Ci sucz dala czadu:evil_lol: to ja nie mam na co pz Tobie narzekac;) Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 A nie mówiłam [B]wiq[/B]? :diabloti: Tina dziś przeszła samą siebie. Teraz chyba już spokój ale nic do żarcia nie dostanie aż do jutra. Ona też się biedna wymęczyła :-( Współczuję jej bo jak mi się coś takiego przytrafi to nigdzie nie muszę latać a ta sierotka musiała czekać i dokonywac cudów żeby mnie po raz kolejny obudzić. Quote
wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 moje by sie nie przejmowaly i narznelyby mi pod nosem:diabloti: Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Tina pewnie jakby mnie nie dobudziła też by to zrobiła. Niedawno nie posłuchałam że prosi to poszła na balkon i załatwiła sprawę. A pode mną sąsiadka ma taką suszarkę za barierką i ciągle wisi tam kupa prania. Gdyby Tina miała większy odrzut to nie wiem, jakbym się tłumaczyła. I tak celowała w samą krawędź balkonu, brakowało może ze dwa centymetry:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 wlasnie sobie wyobrazilam to pranie....:lol::lol::lol: Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Ja sobie wolałam nawet nie wyobrażać :) Ale swoją drogą co jej do łba wpadło żeby na balkonie... Pewnie uznała, że to nie w domu i wszystko gra :evil_lol: Quote
wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 balkon to juz[U] prawie [/U]jak na dworze, nie?:lol: swoja droga, bystra kiedys wymyslila, ze pokoj mojego brata to wlasciwie jak podworko..:lol: choc przypomina chlew:evil_lol: Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 To tak jak Pinio kiedy mieszkał u nas... Musieliśmy zamykac pokój Miśka na noc bo zawsze tam poszedł i nawalił. Zawsze mówiłam, ze tam taki bałagan że tylko nas...ć :) Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [B][COLOR=red]dobryyyyynoc:):):):):)sliiiiczne psiunki:):loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]i jakie fajowe klyymaty:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]czujcie sie juz pzrezmnienawiedzane:):diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/COLOR][/B] Quote
furciaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 witam po calym dniu nieobecnosci:) zaleglosci nadrobie jak tylko dodoam kilka fotek w mojej galeri:cool3: Quote
Recommended Posts