Agushka Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Ola&Kora']Łomatko, Aguś to co ty robiłaś z tym monitorem, że aż go przeplaiłaś? :eviltong: Pewnie w jakąś gre grałaś tak ostro, że monitor się zbuntował... :diabloti:[/quote] Chciałabym żeby to od tego :) Ale ja zrobiłam najgłupszą rzecz jaką mogłam zrobić. Misiek ma nad monitorem półkę nad którą stoją kaktusy. I ja je podlałam. I przelałam jeden... I woda sobie kapała na monitorek a ja sobie poszłam do siebie. Nagle walnęło jak niewiem, kupa dymu, smród i po monitorku:angryy::angryy: Taka jestem zdolna... [quote name='APSA']ty lepiej nie proponuj... Do Mińska WKD jeździ? :evil_lol: Sama to targasz :crazyeye: A od czego masz chłopów w domu???[/quote] WKD to chyba nie ale PKP jak najbardziej :) Zapraszam:) A co do noszenia... To ja taka raczej głupio ambitna jestem. Poszłam sobie sama po ten monitor i doniosłam go aż pod klatkę, potem sobie posapałam troszkę i wlazłam z nim do 2 piętra a potem to już schowałam honor w kieszeń i skorzystałam z mojego TZa :) Synuś jeszcze troszkę za młody na takie ciężary. toto chyba ze 20 kilo waży... Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Aguśka nie no... ja to widze ze Ty to też talent jesteś... świetne to opowiadanko :evil_lol: :evil_lol: [quote name='furciaczek']opowiadanie swietne:loveu: a fotka Tiny patrzacej z wyrzutem powalila mnie na kolana:loveu:[/QUOTE] oj tak tak zgadzam sie z Tobą w 100% ::D:D::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Fajne opowiadanko :p :p :p Widać, ciebie też to wciągnęło :eviltong: Bombowa fotka!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images3.fotosik.pl/257/d140ac2888823343.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ola&Kora Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote=Agushka;]Chciałabym żeby to od tego :) Ale ja zrobiłam najgłupszą rzecz jaką mogłam zrobić. Misiek ma nad monitorem półkę nad którą stoją kaktusy. I ja je podlałam. I przelałam jeden... I woda sobie kapała na monitorek a ja sobie poszłam do siebie. Nagle walnęło jak niewiem, kupa dymu, smród i po monitorku:angryy::angryy: Taka jestem zdolna... [/quote] A mnie się niedawno podobnie stało :eviltong: Podlałam kwiatka wiszącego nad monitorem... nie zauważyłam że się troszkę ulało... no i sobie siedze przed monitorem i nagle widze że mi obraz skacze i wariuje... od razu załapałam że woda się dostała... szybko wyłączyłam prąd od listwy i biegiem po suszarkę :eviltong: I już monitorek suszyłam :eviltong: Na szczęście do tej pory działa... ufff :evil_lol: Quote
Agushka Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Ehh Ola gdybym ja była u Miśka w pokoju pewnie też bym zauważyła że coś nie tak. Monitor był wyłaczony ale nie z sieci i efekt piorunujący iście był. Na nieszczęście jego pokój jest po drugiej stronie mieszkania a ja swój komputer mam w sypialni i właśnie tam siedziałam. No to teraz mam za swoje ehhh. A historyjka się zaczęła od tego zdjęcia gdzie Tina mówi "chodźcie za mną" bo jak je zobaczyłam to komentarz sam mi wpadł do głowy. Reszta sie juz sama zrobiła :) Napiszcie mi później co w Magdzie M dzisiaj bo telewizorek mąż sobie zamówił na wieczór i ogląda jakieś pierdoły... Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 witam agnieszko w ten ponury dzien :) cio tam slychac? Quote
Agushka Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Hej Gosia :) Od rana oglądam Oficera wpadłam chyba w nałóg :evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 uwielbiam oficera...a raczej borysa:loveu: Quote
Agushka Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Oj tak, tak...:evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 hehe widze bratnia dusze znalazlam w kwestii osoby niejakiego Borysa Sz. :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Hejka :p Oficery oficerami, ale ja to zamiast jakiegoś Borysa to bym wolała Tinkę pooglądać :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Agushka Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Hej Ola. Tinę to ja musze obfotografować dopiero :evil_lol::evil_lol: Ale kiedy? Jak ja własnie 6 odcinek oglądam hihihi.Jeszcze dwa mam na płycie. Będzie mi się ten Szyc dzisiaj śnił na bank :) Quote
wiq Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 wiesz, ze mopik nazywa sie tak samo jak pudel mojej cioci?:) swietna jest fotka zza fotela i ta przedstawiajaca swiatlo saczace sie spomiedz drzew... (ale pojechalam:evil_lol:) co do Borysa- nikt nie przebije johnnego d.;):eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote=Agushka;]Hej Ola. Tinę to ja musze obfotografować dopiero :evil_lol::evil_lol: Ale kiedy? Jak ja własnie 6 odcinek oglądam hihihi.Jeszcze dwa mam na płycie. Będzie mi się ten Szyc dzisiaj śnił na bank :)[/quote] Coś mi sie wydaje że już obejrzałaś, więc może teraz kilka foteczek Tinie zrobisz i wstawisz? :cool3: :cool3: :cool3: A ja i tak najbardziej lubię Lucky Luke'a :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 dobry wieczór :D:D co słychac kochana cioteczko :p Quote
Agushka Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Dobry wieczór :) A własnie nic nie słychać. Nikt nas nie odwiedza bo fotek przez Borysa Szyca nie zrobiłam o! :mad: Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 jak przez Borysa to Ci wybacze :evil_lol: Quote
Agushka Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Dzięki Gosia :) Prawie cały dzień siedziałam przed telewizorem a potem trzeba było się zabrać za "prozę życia" i czasu na fotki nie starczyło. Może jutro coś nadgonię... Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 to ze dzisiaj odpuszczam nieznaczy ze jutro tez tak bedzie:evil_lol: i jakies fotki bedziesz musiala wstawic:eviltong: Quote
Agushka Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Moje cielątko zawsze tak samo wychodzi na fotkach. Nie to co Furcia :) Żeby się chociaż sceneria zmieniła a tu ciągle tło liściaste i te zdjęcia prawie takie same wszystkie. A w domu zrobić jej zdjęcie to cud bo ona zawsze przylezie zalizac aparat na śmierć:evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 zdiecie Tinkowego jezorka tez moze byc :) Quote
Agushka Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Dobra, skoro zamawiasz zalizane foty to się postaramy :) A wiesz jaka Tina dziś wystraszona chodzi? Jak oglądaliśmy to cały czas zwiewała. Chyba jej nerwy tą akcją nadszarpnęliśmy. Bieeedna.. Chyba ją w ramach przeprosin wpuszczę na troszkę na łóżko :) Dla niej nie ma lepszej nagrody hehehe Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 hmmm moze nie lubi filmow akcjii:evil_lol: a wpusc ja na to lozko niech ma troche radochy z zycia :) Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ja Tince się nie dziwię - cały dzień jakiegoś Bogdana czy Borysa Szulca oglądać a zapomnieć o ukochanym psie? :mad: Ja na Tiny miejscu już bym taaakiego focha strzeliła, że głowa mała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 No no kto tu pieska na łóżko nie wpuszcza.... :mad: niektóre stwory to tylko na łóżkach bytują (np. moj) :p ja też chce Tinkowy jęzorek :D Quote
Recommended Posts