Jump to content
Dogomania

Łapciuchowa galeria...Czarnulka Łapa zaprasza.... ;) 311 foty...!:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']trzebabyło bachorowo po dupie strzelic i Łapusie zabrac[/QUOTE]

no właśnie..psy znają się na ludziach..szkoda że go nie ugryzła..ja mam takiego małego sasiada ma chyba 3-4 lata i za nim nie przepadam..Nero też go nie lubi i na niego skacze..więc jak mnie dzieciak wQrza to go strasze że go psem poszczuje:P a Nero to go tylko liże:P

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie strasznie denerwuja takie bachory.... zwlaszcza jak meczął Tine, a ona jest malutka i taki bachor to strasznie ja meczy, to wtedy biore Tine pod pache a dzieciak dostaje po łapach, tak przynajmniej robie z moim natrętnym kuzynowstwem. :D czesto ciotki sie drą na mnie że głupia jestem, ze jeszcze głupsza niż te dzieci, ale nie pozwole zeby mi psa zameczały no bez przesady.. zreszta Tina swietnie sama tez daje sobie rade, ale wiadome najlepiej u pańci na kolankach:D

Posted

Dzisiaj byłam z Łapciuchem na dworku i przeżyłam SZOK...
Bawie się z nią, a tu wychodzi facet z takim bokserem (ta sytuacja była opisywana chyba troche wcześniej) a jego żona (mieszkają na parterze) bierze i wyrzuca psa z chorą łapą PRZEZ BALKON!!!
Potem ta suka żuciła się na Łape, właściciel nie reagował do momentu aż Łapa nie zaczęła się bronić. Krzyknął tylko na nią ale ona dalej na Łape. Ale jakbym nie wzięła Łapy to by bylo po Korze tak sie moja mała morda zawzięła...
normalnie nie mam siły do tej rodziny, szczeniak trzymany na szelkach, kupują im żarcie z biedronki to najtańsze, Kora nawet obroży nie ma...
psy 2 razy dziennie na dwór wychodzą... no po prostu ręce opadają :(

Posted

o matko kochana, gdybym ja obok takich ludzi mieszkała, to juz tacy ludzie by mnie nie lubili, ale to bardzo dobrze. Nakopałabym im do d... ehhh jak można tak traktować zwierzęta...:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

czesc :)
jeju ile zaleglosci :D:D superowe fotaski Łapcia boska:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a no i glupie dzieci ... tyle moge powiedziec i lece do nastepnych galeri :)

Posted

[quote name='Samturia']Przed chwilą się okazało że ta osoba nie robi tego pierwszy raz... :[
trace nerwy....[/quote]
Można prosić więcej szczegółów?