pinczerka_i_Gizmo Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cześć :) Nie można od kogoś pożyczyć? Quote
DiDDlina85 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Co tam u Łapki??..musisz sobie kupić akumulatorki i ładowarke wtedy nie będzie poblemu z bateriami:p Pozdrowionka!! Quote
Bewarka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ale masz problemy z tymi bateriami...wyjmij ojcu z pilotu, jakoś się obejdzie :) Quote
Samturia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 hahaha pilota mam na inne bakterie :D:D:D:D:D mam akumlatorki a ładowarke mama zepsuła... a nowa kosztuje jakieś 60 zł... bida zipi... :( Quote
Laguna007 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gorąco pozdrawiamy Łapke, ja i moja kochana Sonia:) jestesmy tu nowe ale obiecujemy ze będziemy częsciej wstępywac;):) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='Samturia']hahaha pilota mam na inne bakterie :D:D:D:D:D mam akumlatorki a ładowarke mama zepsuła... a nowa kosztuje jakieś 60 zł... bida zipi... :([/quote] ja mam ladowarke do akumulatorkow to ci moge pozyczyć :D Quote
Samturia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 taaaak... jakbyś jeszcze blisko mieszkała to pół biedy ;) Quote
Madzia_19 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='Samturia']hahaha pilota mam na inne bakterie :D:D:D:D:D mam akumlatorki a ładowarke mama zepsuła... a nowa kosztuje jakieś 60 zł... bida zipi... :([/quote] na pewno są jakieś tańsze. ja widziałam nawet za 15 :) Quote
Bewarka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='Madzia_19']na pewno są jakieś tańsze. ja widziałam nawet za 15 :)[/QUOTE] ale pewnie byle jaką ;) lepiej kupić lepszą niż tańszą :D Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cześć :) Ja też widziałam tańsze ładowarki ;) Sama mam ładowarke i baterie o roku, a aparat od 6 lat - przez 5 jechałam na zwykłych :lol: Straciłam na nich fortunę :placz: Quote
basia bonnie Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 heja! Samturia, dawno u Ciebie nie byłam:roll: przepraszam..:-(:oops: Ale zmienie to, hihi, pogłasaj moją kochane łapcie i wymiziaj, Łapcia- moja powiększona Bonnie:loveu::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']ja mam ladowarke do akumulatorkow to ci moge pozyczyć :D[/quote] ja tez mam co prawda pożyczaną ale moge Ci pożyczyć:evil_lol: :evil_lol: Quote
anka11 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 heja ;) szkoda ze nie masz tej ladowary..... :( Quote
Samturia Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 jak ktoś znajdzie jakąś tanią ładowarkę to niech mi da znać na gg, pw lub tu, w galerii ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Cześć :) Musisz śledzić Allegro, ja niedawno trafiłam na ładowarkę z 4 akumulatorkami za jedyne 25 zł - trzeba tylko czekać na okazję :) Quote
Samturia Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [COLOR=black]ach co za psisko... dorwało mi się do komputerka...[/COLOR] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]Hej to ja Łapa :D[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]ale się cieszę że mog z wami pogadać :D:D:D:D:D[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]dzisiaj rano pani wstała i pomyślałam, że jak ją zacznę całować to się ucieszy...[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]ale powiedziała coś w stylu "bo mnie udusisz" no to ja zaczęłam ją lizać mocniej... przecież chciała :D[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]potem nałożyłą na siebie takie dziwne szmatki i poszła ze mną na spacerek :D:D:D[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]po powrocie wskoczyłam do łóżeczka dużej pani... jak ja to lubie robić...[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Duża pani zaczęła rozmawiać z panią coś o jakimś autobusie, lodowisku, hali spotowej...Pani zjadła ze mną babkę "hanusię" i gdzieś wyszła... nie było jej ponad trzy godziny... było mi tak smutno bez niej...:(:(:( do dużej pani przyszła sąsiadka i nadawałą ile wlezie... ta sąsiadka czasami przynosi mi kości-dlatego ją lubię :D:loveu: [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Pani znowy wyszła ze mną na dwór i ganiała się ze mną.. ja miałam patyczka w pyszczku a ona mówiła coś w rodzaju "dawaj patyczka" z racji tego, że lubię robić na złość to zaczęłamganiać po trawniku jak wariatka :D wq końcu pani się już zmęvczyła i poszłą ze mną do domku... a w domku... ZABAWA PIŁECZKĄ!!![/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]potem z nowu poszłam na spacerek ale do "Biedronki"... nie lubie tam chodzić bo zostaję wtedy sama, przywiązana do jakiegoś palika :([/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Pani w Biedronce kupiła sobie takie fajne kolorowe patyczki[FONT=Arial][COLOR=black](mazaki-przecena była...)[/COLOR][/FONT]... Duża pani dała mi granatowego ale pani zaczęła mówić że nie wolno... ale ja nie puszczałam :D:D:D[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]w końcu dała mi innego patyczka a tamtego mi zabrała:-( nie lubie jak pani mi coś zabiera... :([/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]muszę już kończyć bo pani też chce sobie pograć... do zobaczenia moi kochani Dogomaniacy... :)[/COLOR][/FONT] Quote
Madzia_19 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [B]No widzę, że Łapusia miała bardzo ciekawy dzień. Lucky cały dzień przespał, w przerwach był na spacerkach (długich) i zajadał się kurczaczkiem z marchewką i ryżem :p[/B] Quote
Samturia Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 och jaki z niego szczęściarz... Quote
basia bonnie Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hihi! Fajnie, że to tak napisałaś Łapciu, ciekawy dzionek:cool3: Quote
chihuahua Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [SIZE=4][FONT=Arial Narrow]Łapa, nareszcie jestes n adgm , a Twoja pani rozsiewa plotki, ze TY ciagle spisz!! To moze z niej jest leniuch???[/FONT][/SIZE] Quote
Samturia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Hej Wam! Uczyłam wczoraj Łapcie ósemki i "waruj" niezbyt jej wychodzą oby dwie komendy, niestety... :( macie pozdrowienia od Łapki :D Quote
DiDDlina85 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Dzień doberek.. Pozdrowinka dla Łapki i jej pani:) Quote
Recommended Posts