Jump to content
Dogomania

Łapciuchowa galeria...Czarnulka Łapa zaprasza.... ;) 311 foty...!:)

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Samturia']hahaha pilota mam na inne bakterie :D:D:D:D:D
mam akumlatorki a ładowarke mama zepsuła... a nowa kosztuje jakieś 60 zł... bida zipi... :([/quote]

ja mam ladowarke do akumulatorkow to ci moge pozyczyć :D

Posted

[quote name='Samturia']hahaha pilota mam na inne bakterie :D:D:D:D:D
mam akumlatorki a ładowarke mama zepsuła... a nowa kosztuje jakieś 60 zł... bida zipi... :([/quote]
na pewno są jakieś tańsze. ja widziałam nawet za 15 :)

Posted

[quote name='Madzia_19']na pewno są jakieś tańsze. ja widziałam nawet za 15 :)[/QUOTE]
ale pewnie byle jaką ;) lepiej kupić lepszą niż tańszą :D

Posted

[COLOR=black]ach co za psisko... dorwało mi się do komputerka...[/COLOR]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]Hej to ja Łapa :D[/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]ale się cieszę że mog z wami pogadać :D:D:D:D:D[/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]dzisiaj rano pani wstała i pomyślałam, że jak ją zacznę całować to się ucieszy...[/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]ale powiedziała coś w stylu "bo mnie udusisz" no to ja zaczęłam ją lizać mocniej... przecież chciała :D[/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]potem nałożyłą na siebie takie dziwne szmatki i poszła ze mną na spacerek :D:D:D[/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]po powrocie wskoczyłam do łóżeczka dużej pani... jak ja to lubie robić...[/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Duża pani zaczęła rozmawiać z panią coś o jakimś autobusie, lodowisku, hali spotowej...Pani zjadła ze mną babkę "hanusię" i gdzieś wyszła... nie było jej ponad trzy godziny... było mi tak smutno bez niej...:(:(:( do dużej pani przyszła sąsiadka i nadawałą ile wlezie... ta sąsiadka czasami przynosi mi kości-dlatego ją lubię :D:loveu: [/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Pani znowy wyszła ze mną na dwór i ganiała się ze mną.. ja miałam patyczka w pyszczku a ona mówiła coś w rodzaju "dawaj patyczka" z racji tego, że lubię robić na złość to zaczęłamganiać po trawniku jak wariatka :D wq końcu pani się już zmęvczyła i poszłą ze mną do domku... a w domku... ZABAWA PIŁECZKĄ!!![/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]potem z nowu poszłam na spacerek ale do "Biedronki"... nie lubie tam chodzić bo zostaję wtedy sama, przywiązana do jakiegoś palika :([/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Pani w Biedronce kupiła sobie takie fajne kolorowe patyczki[FONT=Arial][COLOR=black](mazaki-przecena była...)[/COLOR][/FONT]... Duża pani dała mi granatowego ale pani zaczęła mówić że nie wolno... ale ja nie puszczałam :D:D:D[/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]w końcu dała mi innego patyczka a tamtego mi zabrała:-( nie lubie jak pani mi coś zabiera... :([/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]muszę już kończyć bo pani też chce sobie pograć... do zobaczenia moi kochani Dogomaniacy... :)[/COLOR][/FONT]

Posted

[B]No widzę, że Łapusia miała bardzo ciekawy dzień. Lucky cały dzień przespał, w przerwach był na spacerkach (długich) i zajadał się kurczaczkiem z marchewką i ryżem :p[/B]