Samturia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 oblizuje się bo zjadła Royalka ;) Łapie dzisiaj odwalało... ;) idę z nią i mamą na dwór a Łapa wykonuje takie wymachy łapkami jak w kroku hiszpańskim :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='Samturia']oblizuje się bo zjadła Royalka ;) Łapie dzisiaj odwalało... ;) idę z nią i mamą na dwór a Łapa wykonuje takie wymachy łapkami jak w kroku hiszpańskim :evil_lol:[/quote] Może ma jakieś zadatki na dog dancing ;) Quote
Samturia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 :) bardzo bym chciała... umie już slalom między nogami i obrót.. strasznie szybko się ich nauczyła, obrotu w jakieś 10 minut :D Quote
anka11 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 hehe :D to szybko sie uczy :razz: zycze powodzenia :p Quote
Asti Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dog Dancing jest cool. Oprócz agility też bawię sie z Kulką w taniec z psem ;) Umiemy: świetny obrót, podawanie na zmianę łapek na stojąco (czyli początkowe stadium stępu hiszpańskiego) i ukłon. Slalom między nogami - zalezy od dnia, bo czasem jej się nie chce, a czasem biegnie między moim nogami jak szalona... :D Łapeczka jest cudowna! Pozdrów ją ode mnie ;) Quote
Xiara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Asti, no to nieźle :cool3: Samturia, życzę powodzenia :) Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Łapeczka :loveu: Gratuluje szybko uczącego sie psa - moja krowa to jeden wielki leń :shake: Quote
Samturia Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 nowyvch fot raczej nie będzie bo nie mam czasu robić... :(:(:( siedze do 17 w budzie a potem się ucze :( Quote
Madzia_19 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 [quote name='Samturia']nowyvch fot raczej nie będzie bo nie mam czasu robić... :(:(:( siedze do 17 w budzie a potem się ucze :([/quote] [B]ojej... może uda Ci się wygospodarować trochę czasu...?[/B] Quote
Samturia Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 może jutro ;) kończe o 15stej... ;) dobra ide papapa:*:*:*:* dobranoc pchły na noc (ale nie u psów) Quote
Ola&Kora Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Hejka :p Widze że się tu rozmowa o Dog Dance rozwineła :cool3: czyli coś dla mnie :cool3: Ja z Korą ćwiczę już od prawie roku i zdecydowaną większość podstawowych kroków już umiemy. Kora uczy sie baaardzo powoli, ale jak już raz coś pojmie to wykonuje to przepięknie :loveu: Niestety najgorzej nam idzie właśnie z krokiem hiszpańskim :/ Kora nie może zajarzyć że nie tylko prawą łapkę musi wyszucać do góry, ale lewą też... :eviltong: Ale damy rade :p Baaardzo polecam ten sport :razz: :razz: :razz: Quote
Samturia Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=red]LUDZISKA WŁAŹCIE TUTAJ[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2745442#post2745442[/URL] [SIZE=6][COLOR=blue]WYSTERYLIZUJEMY ŁAPE I WSPOMOŻEMY JASTRZĘBSKIE SCHRONISKO!!![/COLOR][/SIZE] [FONT=Book Antiqua][SIZE=6][COLOR=green][B]KUPUJCIE DO OPORU!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Samturia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 cześć wam... już po szkole... bleee... ja tam więcej nie pójde... :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='Samturia']cześć wam... już po szkole... bleee... ja tam więcej nie pójde... :([/quote] dobra ja też nie:D Quote
chihuahua Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [SIZE=4][FONT=Fixedsys]Ja bym cos kupila , ale przy kasie nie jestem ( bo na ferie dodatkowy ,, wydatek")[/FONT][/SIZE] Quote
Samturia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 szkoda że nie masz kasy chihuahua Quote
basia bonnie Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Witaj Samturia;) Hihi, Bonnie to minaturka Łapci :evil_lol: Quote
Samturia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 nie mam ba(k)terii :(:(:(:(:( jak zwykle zreszta... ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cześć :) Nie można od kogoś pożyczyć? Quote
Recommended Posts