Jump to content
Dogomania

Łapciuchowa galeria...Czarnulka Łapa zaprasza.... ;) 311 foty...!:)

Recommended Posts

Posted

oblizuje się bo zjadła Royalka ;)
Łapie dzisiaj odwalało... ;) idę z nią i mamą na dwór a Łapa wykonuje takie wymachy łapkami jak w kroku hiszpańskim :evil_lol:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Samturia']oblizuje się bo zjadła Royalka ;)
Łapie dzisiaj odwalało... ;) idę z nią i mamą na dwór a Łapa wykonuje takie wymachy łapkami jak w kroku hiszpańskim :evil_lol:[/quote]

Może ma jakieś zadatki na dog dancing ;)

Posted

Dog Dancing jest cool. Oprócz agility też bawię sie z Kulką w taniec z psem ;) Umiemy: świetny obrót, podawanie na zmianę łapek na stojąco (czyli początkowe stadium stępu hiszpańskiego) i ukłon. Slalom między nogami - zalezy od dnia, bo czasem jej się nie chce, a czasem biegnie między moim nogami jak szalona... :D

Łapeczka jest cudowna! Pozdrów ją ode mnie ;)

Posted

[quote name='Samturia']nowyvch fot raczej nie będzie bo nie mam czasu robić... :(:(:(
siedze do 17 w budzie a potem się ucze :([/quote]
[B]ojej... może uda Ci się wygospodarować trochę czasu...?[/B]

Posted

Hejka :p

Widze że się tu rozmowa o Dog Dance rozwineła :cool3: czyli coś dla mnie :cool3:
Ja z Korą ćwiczę już od prawie roku i zdecydowaną większość podstawowych kroków już umiemy. Kora uczy sie baaardzo powoli, ale jak już raz coś pojmie to wykonuje to przepięknie :loveu: Niestety najgorzej nam idzie właśnie z krokiem hiszpańskim :/ Kora nie może zajarzyć że nie tylko prawą łapkę musi wyszucać do góry, ale lewą też... :eviltong: Ale damy rade :p

Baaardzo polecam ten sport :razz: :razz: :razz:

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=red]LUDZISKA WŁAŹCIE TUTAJ[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2745442#post2745442[/URL]
[SIZE=6][COLOR=blue]WYSTERYLIZUJEMY ŁAPE I WSPOMOŻEMY JASTRZĘBSKIE SCHRONISKO!!![/COLOR][/SIZE]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=6][COLOR=green][B]KUPUJCIE DO OPORU!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]