chihuahua Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [FONT=Courier New][SIZE=5][COLOR=Orange] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=5][COLOR=Orange] Kuligiem chciałam do ciebie jechać, lecz kare konie nie chciały czekać. Porwały sanie, mkną pod gwiazdami a ja zostałam sama z życzeniami. Ale gdy tylko okno otworzysz, w świeżym płateczku życzenia złożę, w gwiazdce co spada tutaj z obłoków będę ci życzyć Dosiego Roku! [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Madzia_19 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [SIZE=4][COLOR=#000080]Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzą [B][U]Magda&Lucky[/U][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Samturia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 dziękuję wam kochani :*:* :kiss: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 W Nowym Roku zycze Ci 12 miesiecy zdrowia, 53 tygodni szczescia, 8760 godzin wytrwalosci, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund milosci! Quote
Bewarka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A ja tobie i wszystkim wam tu zebranym życze dużo % w Sylwestra i w Nowym roku oraz tego co jest w moim podpisie :p Quote
Samturia Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 dziękuję bardzo wam wszystkim moi dogomaniacy :D Quote
Mi. Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Wszystkiego najlepszego w Nadchodzącym Roku!![/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
chihuahua Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [SIZE=5][FONT=Century Gothic]Szeregowa chihuahua melduje sie w galeryji!![/FONT][/SIZE] Quote
Samturia Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Szeregowa [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=17930"]chihuahua[/URL] vbmenu_register("postmenu_2690502", true); dostaje podziękowanie za meldunek i trzydniową przepustkę...! Quote
anka11 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 yhm ;) Witam ;) ja juz Ci wysylalam zyczonka wiec juz nie mowie :eviltong::eviltong: a Łapa co robi?? :D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Samturia']Śpi a co ma robić? :)[/quote] Hej :) moja Tinkowa to samo robi :) ale sie dobrały hehe...:D:D Quote
Bewarka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 no to witajcie w klubie...moja psinka tez przesypia po sylwku :D i (my) pancie tez są podobne bo mają po tyle samo łapek...xD Quote
Samturia Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 taaak... jak bliźniaczki (ale tylko z chrakteru xD) Quote
Asti Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A Kulka znowu chodzi przerażona, bo znowu huki były :/ Czy Sylwester trwa 2 dni? *** Łapka jest prześliczna, te imię mnie zachwyciło! :D Quote
Bewarka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Asti']A Kulka znowu chodzi przerażona, bo znowu huki były :/ Czy Sylwester trwa 2 dni? *** Łapka jest prześliczna, te imię mnie zachwyciło! :D[/QUOTE] u...na szczęście u mnie już nie ma fajerwerków 8) Quote
Xiara Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='justys95']u...na szczęście u mnie już nie ma fajerwerków 8)[/quote] U mnie są jeszcze :roll: Dżeki siedzi cały czas przerażony pod biurkiem... Quote
Samturia Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Łapa jak tylko wyjdzie z domu i usłyszy huk leci spowrotem! miałam ją na smyczy, a choć mała to siły ma aż zanadto, musiałam biedz jakieś 200 metrów sprintem, a Łapa ledwo co mnie nie przewróciła... wczoraj była akcja... jakieś małolaty rzucały sobie petardy itp. a jak kogoś widziałam to straszyłąm SM :):):) Quote
Madzia_19 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Samturia']Łapa jak tylko wyjdzie z domu i usłyszy huk leci spowrotem! miałam ją na smyczy, a choć mała to siły ma aż zanadto, musiałam biedz jakieś 200 metrów sprintem, a Łapa ledwo co mnie nie przewróciła... wczoraj była akcja... jakieś małolaty rzucały sobie petardy itp. a jak kogoś widziałam to straszyłąm SM :):):)[/quote] u nas podobnie... Lucky na dwór nie chce wychodzić :shake: :shake: :shake: Quote
anka11 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 witamy ;) no u mnie tez Sonia nie chciala tata ja na smyczy ciagnal :eviltong: ale teraz juz chyba przestali strzelac i juz nie bedzie chciala nie wchodzic na dwor ;) Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hejka!!!! :multi: Chcę przeprosić za to że tak dawno mnie nie było :oops: Ale teraz postaram sie żeby to już sie nie powtórzyło ;) Oj, Kora też lekko wariowała podczas Sylwka :roll: Ale ona nie tyle sie bała, co ją to wszystko bardzo wkurzało.... dosłownie rzuccała sie na petardy :roll: dobrze że miałam ją na smyczy, bo przypadkiem mogłaby zaaportować jakąś petarde... a był już jeden taki przypadek w tv... psiak musiał zostać uśpiony.. :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Ola&Kora']\dobrze że miałam ją na smyczy, bo przypadkiem mogłaby zaaportować jakąś petarde... a był już jeden taki przypadek w tv... psiak musiał zostać uśpiony.. :-([/quote] oo matko :( dobrze że moja Tina nie ma tendencji do apotrowania :) a tam w ogóle Samturia witam :):):) Quote
Bewarka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 moja Nika w Sylwestra troche się trzęsła i nastawiała uszy ze zdenerwowaniem...i tyle na szczęscie :) Quote
Recommended Posts