Jump to content
Dogomania

Łapciuchowa galeria...Czarnulka Łapa zaprasza.... ;) 311 foty...!:)

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Courier New][SIZE=5][COLOR=Orange]
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=5][COLOR=Orange] Kuligiem chciałam do ciebie jechać,
lecz kare konie nie chciały czekać.
Porwały sanie, mkną pod gwiazdami a ja zostałam sama z życzeniami.
Ale gdy tylko okno otworzysz,
w świeżym płateczku życzenia złożę,
w gwiazdce co spada tutaj z obłoków będę ci życzyć Dosiego Roku! [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[SIZE=4][COLOR=#000080]Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzą [B][U]Magda&Lucky[/U][/B][/COLOR][/SIZE]

Guest Kamcia_14
Posted

W Nowym Roku zycze Ci 12 miesiecy zdrowia, 53 tygodni szczescia, 8760 godzin wytrwalosci, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund milosci!

Posted

Szeregowa [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=17930"]chihuahua[/URL] vbmenu_register("postmenu_2690502", true); dostaje podziękowanie za meldunek i trzydniową przepustkę...!

Posted

[quote name='Asti']A Kulka znowu chodzi przerażona, bo znowu huki były :/ Czy Sylwester trwa 2 dni?
Łapka jest prześliczna, te imię mnie zachwyciło! :D[/QUOTE]
u...na szczęście u mnie już nie ma fajerwerków 8)

Posted

[quote name='justys95']u...na szczęście u mnie już nie ma fajerwerków 8)[/quote]
U mnie są jeszcze :roll:
Dżeki siedzi cały czas przerażony pod biurkiem...

Posted

Łapa jak tylko wyjdzie z domu i usłyszy huk leci spowrotem!
miałam ją na smyczy, a choć mała to siły ma aż zanadto, musiałam biedz jakieś 200 metrów sprintem, a Łapa ledwo co mnie nie przewróciła...
wczoraj była akcja... jakieś małolaty rzucały sobie petardy itp. a jak kogoś widziałam to straszyłąm SM :):):)

Posted

[quote name='Samturia']Łapa jak tylko wyjdzie z domu i usłyszy huk leci spowrotem!
miałam ją na smyczy, a choć mała to siły ma aż zanadto, musiałam biedz jakieś 200 metrów sprintem, a Łapa ledwo co mnie nie przewróciła...
wczoraj była akcja... jakieś małolaty rzucały sobie petardy itp. a jak kogoś widziałam to straszyłąm SM :):):)[/quote]
u nas podobnie... Lucky na dwór nie chce wychodzić :shake: :shake: :shake:

Posted

witamy ;)
no u mnie tez Sonia nie chciala tata ja na smyczy ciagnal :eviltong: ale teraz juz chyba przestali strzelac i juz nie bedzie chciala nie wchodzic na dwor ;)

Posted

Hejka!!!! :multi:

Chcę przeprosić za to że tak dawno mnie nie było :oops: Ale teraz postaram sie żeby to już sie nie powtórzyło ;)

Oj, Kora też lekko wariowała podczas Sylwka :roll: Ale ona nie tyle sie bała, co ją to wszystko bardzo wkurzało.... dosłownie rzuccała sie na petardy :roll: dobrze że miałam ją na smyczy, bo przypadkiem mogłaby zaaportować jakąś petarde... a był już jeden taki przypadek w tv... psiak musiał zostać uśpiony.. :-(

Posted

[quote name='Ola&Kora']\dobrze że miałam ją na smyczy, bo przypadkiem mogłaby zaaportować jakąś petarde... a był już jeden taki przypadek w tv... psiak musiał zostać uśpiony.. :-([/quote]

oo matko :(
dobrze że moja Tina nie ma tendencji do apotrowania :)

a tam w ogóle Samturia witam :):):)