Kopniak Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Cześć Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem psa rasy Staffordshire Bull Terrier Jestem tu nowy i mój Staffik też, piesek ma 4 miesiące i wabi się Jamal. witam wszystkich posiadaczy staffików i nie tylko. :) Quote
Kasiulex Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Witamy :) opowiedz coś o piesku :) jaki ma charakterek itp Quote
Alabamka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 witamy :) Widze, ze piesek ma klejone uszka :) opowiedz cos o twoim Diabelku Quote
Kopniak Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Cześć Hodowca mu skleił ponieważ zaczeły wariować przy zmianie zębów, dziś odpadły plastry i widać że ma bardzo ładne uszy, a mnie wieczorem czeka mała operacja klejenia. Mam nadzieję że się uda. Osoba od której kupiłem mówiła że powinien tak nosić do końca przyszłego tyg. Diabeł ma bardzo fajny charekter jest dość spokojny, załatwia się w pełni na spacerze, nie ciągnie a jak go spuszczę to prawie równo przy nodze idzie, pilnuje się. Mam synka 3 letniego i też jest super, synek musi się tylko przyzwyczaić do tego że piesek jest mało delikatny. Karmiony jest Pro Planem Papy, łosoś i jagnięcina. Mam zamiar popracować nad jego sylwetką jak skończy 6/7 miesięcy. Parę lat temu miałem suczkę Amstafa, ale to już inna historia. Jakbyście mieli jakieś fajne rady "uwagui proszę piszcie.ja się uczę tej rasy, choś na staffika byłem napalony już od dawna. Quote
Alabamka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 BARDZO SIE CIESZE ZE MAMY NOWEGO TOWRZYSZA NA FORUM :) powodzenia i cierpliwosci... moj pies dzis zrzucil mi zelazko z deski do prasowania na wykladzine jak odwrocilam na chwile glowe!! czeka mnie wymiana, a chata jest wynajeta :/ masakra!!!! Quote
Sylwia K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 witam serdecznie Ja mam Alexis -miotową siostrę Jamalka jak sądzę;) I tez mam dziecko, tyle ze 2 letnią córeczkę. U nas po protu nie pozwalamy suni skakać na dziecko itp i jest teraz ok, ale pierwszy miesiąc był ciężki. Pozdrawiam serdecznie Quote
Kopniak Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Jamal jest już dość duży ma Pięć miesięcy i jest u nas dopiero 2tyg, czasmi mam problem wołam go a on ma mnie ..... staram się go nagradzać itp czasami działa i przychodzi. Na spacerze jak jest na smyczy reaguje fajnie na równaj i chodzi przy nodze. :) co do ćwiczeń, prubuję zaglądać mu w ząbki i nie jest ym zachwycony i odsuwa się, oj ciężka praca mnie czeka. Ze stawaniem to samo, może podpowiecie co i jak mam robić. Czekam na wasze podpowiedzi. Quote
Kopniak Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Dziś Jamal został zważony 14,150kg w dniu 07.07. skończone 5 miesięcy. Co wy na to? Quote
Recommended Posts