DORRAG Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='bonita'][B]Podwójne urodzinki:multi: ale będzie fajowo:loveu: :loveu: :loveu: [/B] [B]Już piję na tą okazję:beerchug: :drink1: :knajpa: [/B] [B]Dziewczyny:cool3: u mnie też będzie niedługo imprezka :D 12 marca Diki kończy dwa latka:multi: , a 11 marca są urodziny całego miotu "D", czyli Duśki i reszty -kiedyś moich psów:evil_lol: [/B][/quote] To 11 i 12 będziemy świetować:multi: [quote name='madzia i medor']To kiedy ja wytrzeźwieje:roll: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] A po co wogóle trzeźwieć:evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Cześć Fioncie, co tu tak cicho????[/quote] Cześć..Już nie cicho;) [quote name='Imbir1']cześć Fioneczki:multi: a co to, wszyscy leczą kaca?[/quote] Jaki kac :razz: my jeszcze nawet dobrze pić nie zaczeliśmy:evil_lol: Quote
DORRAG Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Co ty córuś, my się dopiero rozkręcamy:diabloti: ;) A córuniu, chciałam Ci tylko oznajmić, że jak dobrze pójdzie, to Medorek na swoje urodzinki będzie miał już galerię:p Zależy to od tago, czy przedłużą mi staż:roll: :roll: Jeżeli tak, to w tym miesiącu będzie aparacik:multi: , no chyba, że najpierw zdecyduję się go wykastrować:roll: :razz:[/quote] Hura wreszcie będzie galeria:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='DORRAG']Hura wreszcie będzie galeria:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/QUOTE] Też się cieszkam;) :multi: :multi: mam nadzieję, że tym razem nic nam planów nie pokrzyżuje:evil_lol: Quote
monia&Tofi Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Hej !!! :multi: Jak mnie tu dawno nie było :roll: [quote name='DORRAG'] [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/7153/p1040804tn1.jpg[/IMG] [/quote] Fionka, co piłaś??? :evil_lol: Quote
mar....ka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć Gremlinki, jakie wieści u Was, Medorek bedzie miał galerię. :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='majoka']Cześć Gremlinki, jakie wieści u Was, Medorek bedzie miał galerię. :multi: :multi: :multi:[/QUOTE] O cholera, teraz to już chyba nie będę mogła się wymigać, za dużo osób już "usłyszało" moją deklarację;) :evil_lol: :evil_lol: No a można jakiś w miarę dobry aparat kupić za 500zł:oops: (DORRAG sory za zaśmiecanie moimi sprawami Waszej galeri:oops: :oops: ) Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Co ty córuś, my się dopiero rozkręcamy:diabloti: ;) A córuniu, chciałam Ci tylko oznajmić, że jak dobrze pójdzie, to Medorek na swoje urodzinki będzie miał już galerię:p Zależy to od tago, czy przedłużą mi staż:roll: :roll: Jeżeli tak, to w tym miesiącu będzie aparacik:multi: , no chyba, że najpierw zdecyduję się go wykastrować:roll: :razz:[/quote] WoW, Madzia, ale wspaniała wiadomość:multi::multi::multi::multi: nareszcie to my będziemy mieli gdzie wpadać:p Quote
DORRAG Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='monia&Tofi']Hej !!! :multi: Jak mnie tu dawno nie było :roll: Fionka, co piłaś??? :evil_lol:[/quote] Cześć:multi: :multi: :multi: [quote name='majoka']Cześć Gremlinki, jakie wieści u Was, Medorek bedzie miał galerię. :multi: :multi: :multi:[/quote] Cześć Majoka:multi: :multi: U nas są zawsze same dobre wiadomosci:cool3: [quote name='madzia i medor']O cholera, teraz to już chyba nie będę mogła się wymigać, za dużo osób już "usłyszało" moją deklarację;) :evil_lol: :evil_lol: No a można jakiś w miarę dobry aparat kupić za 500zł:oops: (DORRAG sory za zaśmiecanie moimi sprawami Waszej galeri:oops: :oops: )[/quote] No już się nie wymigasz:razz: musi być galeria:cool3: A co do apatatu napewno jakiś kupisz...musisz;) [quote name='Imbir1']WoW, Madzia, ale wspaniała wiadomość:multi::multi::multi::multi: nareszcie to my będziemy mieli gdzie wpadać:p[/quote] I my też będziemy zaglądać:multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Imbir1']WoW, Madzia, ale wspaniała wiadomość:multi::multi::multi::multi: nareszcie to my będziemy mieli gdzie wpadać:p[/QUOTE] :razz: [quote name='DORRAG'] No już się nie wymigasz:razz: musi być galeria:cool3: A co do apatatu napewno jakiś kupisz...musisz;) [/QUOTE] Kupić to i kupię, ale wątpię, żeby za 500zl. cos w miarę konkretnego dostała :roll: Quote
DORRAG Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Dobrej nocy Fioneczki!:lol:[/quote] Dziękujemy:p [quote name='evaxon']berek Fioneczki :)[/quote] Cześć Ewcia:p [quote name='Kate I Luka']Dżem dobry , a powideł nie lubię ;)[/quote] Cześć:p Quote
Kate I Luka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Fionki z rana zawitały:multi: :multi: :multi: Faktycznie, przecież Ty dziś na 14stą idziesz... Do 22 będziesz w pracy?? Quote
leemonca Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 a w pracy masz kompik :razz:??? bo jak się zorientowałam, to większość naszych koleżanek tak aktywnie udziela się siedząc właśnie w pracy:diabloti: Quote
DORRAG Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Kate I Luka']Fionki z rana zawitały:multi: :multi: :multi: Faktycznie, przecież Ty dziś na 14stą idziesz... Do 22 będziesz w pracy??[/quote] Tak dzisiaj na 14:00 nawet fajnie bo sie wyspałam:multi: ale do 22:00 w pracy siedzieć mam nadzeję że dam rady:razz: Quote
Gasnik Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witam, zaglądam na ostatnie strony a tu zero nowych fotek:mad: Quote
bonita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [B]Dzień dobry Fionki :)[/B] [B]Czy do Was również wiosenka nadeszła ?[/B] Quote
Kiłi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='madzia i medor']O cholera, teraz to już chyba nie będę mogła się wymigać, za dużo osób już "usłyszało" moją deklarację;) :evil_lol: :evil_lol: No a można jakiś w miarę dobry aparat kupić za 500zł:oops: (DORRAG sory za zaśmiecanie moimi sprawami Waszej galeri:oops: :oops: )[/quote] No ja z chęcią wpadne do galeryjki medorka:diabloti: Cześć!!! A ja tu chora specjalnie wpadam, a tu co? Żadnych nowych zdjąąąteeek?? Ja chce zdjątka Fiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjooooonnnnnnnnnyyyyyyyyy!!!:diabloti: :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts