Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Ha, a ostatnio odkryłam, że mój Medek i Twoja Fionka mają w ten sam dzień urodziny:razz:[/quote]
:crazyeye: łał cóż za odkrycie:evil_lol:
czesc Fionkowe:multi:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Witajcie Fionusie! Jak sie miewacie Dziewusie:razz:?[/quote]

Cześć Agusia:p

[quote name='Imbir1']cześć Fioneczki, neraszcie wolne:multi::multi::multi::multi:[/quote]

Tak nareszcze wolne:multi: :multi:

[quote name='Wyjątek']:calus: cześć Fionki :D[/quote]

Cześć:p

[quote name='madzia i medor']Berek, berek :loveu: :loveu:[/quote]

[quote name='madzia i medor']Ha, a ostatnio odkryłam, że mój Medek i Twoja Fionka mają w ten sam dzień urodziny:razz:[/quote]

Cześć:p no to będziemy razem świętować:multi: :multi: urodzinki naszych maluchów:p

[quote name='Kate I Luka']Weekendowe dzieńdobry Maluszki :multi:[/quote]

Cześć Kasiu:p

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale będzie impreza:multi: :multi: :multi: :lol:[/quote]
chcialas powiedziec...ale bedzie picie:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :multi: :multi:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Kiedy zaczynamy:lol: ?[/quote]

Możemy Już:laugh2_2: :cooldevi:

[quote name='madzia i medor']:evil_lol: :evil_lol:
No, zdarza mi się twórczo myśleć:cool1: :evil_lol:[/quote]

:turn-l:
[quote name='madzia i medor']Ale będzie impreza:multi: :multi: :multi: :lol:[/quote]

Mega Impreza będzie:cool3: :multi: :multi:

Dziewczyny nie mam ani jednej nowej fotki, pogoda okropna, leje:placz: a jest weekend powinno być ciepło;) . Postaram sie zrobić jakieś domowe fotki:roll:

Aha...
od poniedziałku do pracy idę na 14:00,( jedynym plusem jest to że sie wyśpie:cool3: ) teraz będę chodzić jeden tydzień na rano a drugi na popołudniu.

Posted

[quote name='evaxon']chcialas powiedziec...ale bedzie picie:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :multi: :multi:[/quote]

[quote name='madzia i medor']Dla mnie to jednoznaczne;) :evil_lol:[/quote]

Dziewczyny No pewnie że będzie picie:cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']to moze zacznijmy juz teraz?:evil_lol: :drinking:[/quote]

no pewnie że możemy zacząć:popcorn:
tylko nie wiem czy dociągniemy do 24 marca:morning: :morning:

Posted

[quote name='DORRAG']Aha...
od poniedziałku do pracy idę na 14:00,( jedynym plusem jest to że sie wyśpie:cool3: ) teraz będę chodzić jeden tydzień na rano a drugi na popołudniu.[/QUOTE]
ja tam bym wolała pracować na zmiany. A nie tak jak teraz - wychodzę codzień o 8mej, wracam przed 18stą. Nie ma kiedy spraw pozałatwiać, zakupów porobić itd.

Trzymam za słowo, że będą jakieś fotki, bo obiecane było w weekend :cool3:

A skoro pijecie - to nie odpuszczam ::knajpa: :drink1: :beerchug: :popcorn: :beerchug: :drink1: :knajpa:

Posted

[B]Podwójne urodzinki:multi: ale będzie fajowo:loveu: :loveu: :loveu: [/B]

[B]Już piję na tą okazję:beerchug: :drink1: :knajpa: [/B]

[B]Dziewczyny:cool3: u mnie też będzie niedługo imprezka :D 12 marca Diki kończy dwa latka:multi: , a 11 marca są urodziny całego miotu "D", czyli Duśki i reszty -kiedyś moich psów:evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Imbir1']cześć Fioneczki:multi:
a co to, wszyscy leczą kaca?[/QUOTE]

Co ty córuś, my się dopiero rozkręcamy:diabloti: ;)

A córuniu, chciałam Ci tylko oznajmić, że jak dobrze pójdzie, to Medorek na swoje urodzinki będzie miał już galerię:p Zależy to od tago, czy przedłużą mi staż:roll: :roll: Jeżeli tak, to w tym miesiącu będzie aparacik:multi: , no chyba, że najpierw zdecyduję się go wykastrować:roll: :razz: