Jagoda1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Witajcie Fionusie! Jak sie miewacie Dziewusie:razz:? Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 cześć Fioneczki, neraszcie wolne:multi::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ha, a ostatnio odkryłam, że mój Medek i Twoja Fionka mają w ten sam dzień urodziny:razz: Quote
e.v.a Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Ha, a ostatnio odkryłam, że mój Medek i Twoja Fionka mają w ten sam dzień urodziny:razz:[/quote] :crazyeye: łał cóż za odkrycie:evil_lol: czesc Fionkowe:multi: Quote
DORRAG Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witajcie Fionusie! Jak sie miewacie Dziewusie:razz:?[/quote] Cześć Agusia:p [quote name='Imbir1']cześć Fioneczki, neraszcie wolne:multi::multi::multi::multi:[/quote] Tak nareszcze wolne:multi: :multi: [quote name='Wyjątek']:calus: cześć Fionki :D[/quote] Cześć:p [quote name='madzia i medor']Berek, berek :loveu: :loveu:[/quote] [quote name='madzia i medor']Ha, a ostatnio odkryłam, że mój Medek i Twoja Fionka mają w ten sam dzień urodziny:razz:[/quote] Cześć:p no to będziemy razem świętować:multi: :multi: urodzinki naszych maluchów:p [quote name='Kate I Luka']Weekendowe dzieńdobry Maluszki :multi:[/quote] Cześć Kasiu:p Quote
Jagoda1 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='DORRAG'] Cześć:p no to będziemy razem świętować:multi: :multi: urodzinki naszych maluchów:p [/quote] Kiedy zaczynamy:lol: ? Quote
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='evaxon']:crazyeye: łał cóż za odkrycie:evil_lol: [/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: No, zdarza mi się twórczo myśleć:cool1: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć:p no to będziemy razem świętować:multi: :multi: urodzinki naszych maluchów:p [/QUOTE] Ale będzie impreza:multi: :multi: :multi: :lol: Quote
e.v.a Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale będzie impreza:multi: :multi: :multi: :lol:[/quote] chcialas powiedziec...ale bedzie picie:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='evaxon']chcialas powiedziec...ale bedzie picie:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :multi: :multi:[/QUOTE] Dla mnie to jednoznaczne;) :evil_lol: Quote
DORRAG Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Kiedy zaczynamy:lol: ?[/quote] Możemy Już:laugh2_2: :cooldevi: [quote name='madzia i medor']:evil_lol: :evil_lol: No, zdarza mi się twórczo myśleć:cool1: :evil_lol:[/quote] :turn-l: [quote name='madzia i medor']Ale będzie impreza:multi: :multi: :multi: :lol:[/quote] Mega Impreza będzie:cool3: :multi: :multi: Dziewczyny nie mam ani jednej nowej fotki, pogoda okropna, leje:placz: a jest weekend powinno być ciepło;) . Postaram sie zrobić jakieś domowe fotki:roll: Aha... od poniedziałku do pracy idę na 14:00,( jedynym plusem jest to że sie wyśpie:cool3: ) teraz będę chodzić jeden tydzień na rano a drugi na popołudniu. Quote
DORRAG Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='evaxon']chcialas powiedziec...ale bedzie picie:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :multi: :multi:[/quote] [quote name='madzia i medor']Dla mnie to jednoznaczne;) :evil_lol:[/quote] Dziewczyny No pewnie że będzie picie:cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='DORRAG']Dziewczyny No pewnie że będzie picie:cool3: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] to moze zacznijmy juz teraz?:evil_lol: :drinking: Quote
DORRAG Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='evaxon']to moze zacznijmy juz teraz?:evil_lol: :drinking:[/quote] no pewnie że możemy zacząć:popcorn: tylko nie wiem czy dociągniemy do 24 marca:morning: :morning: Quote
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ojj Ewka to już wytrzymac widzę nie może:diabloti: No to chlup w ten dziub:beerchug: Quote
Agnieszka PPP Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Ojj Ewka to już wytrzymac widzę nie może:diabloti: No to chlup w ten dziub:beerchug:[/quote] CHlup:knajpa: Quote
Kate I Luka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='DORRAG']Aha... od poniedziałku do pracy idę na 14:00,( jedynym plusem jest to że sie wyśpie:cool3: ) teraz będę chodzić jeden tydzień na rano a drugi na popołudniu.[/QUOTE] ja tam bym wolała pracować na zmiany. A nie tak jak teraz - wychodzę codzień o 8mej, wracam przed 18stą. Nie ma kiedy spraw pozałatwiać, zakupów porobić itd. Trzymam za słowo, że będą jakieś fotki, bo obiecane było w weekend :cool3: A skoro pijecie - to nie odpuszczam ::knajpa: :drink1: :beerchug: :popcorn: :beerchug: :drink1: :knajpa: Quote
bonita Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [B]Podwójne urodzinki:multi: ale będzie fajowo:loveu: :loveu: :loveu: [/B] [B]Już piję na tą okazję:beerchug: :drink1: :knajpa: [/B] [B]Dziewczyny:cool3: u mnie też będzie niedługo imprezka :D 12 marca Diki kończy dwa latka:multi: , a 11 marca są urodziny całego miotu "D", czyli Duśki i reszty -kiedyś moich psów:evil_lol: [/B] Quote
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 To kiedy ja wytrzeźwieje:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 cześć Fioneczki:multi: a co to, wszyscy leczą kaca? Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Imbir1']cześć Fioneczki:multi: a co to, wszyscy leczą kaca?[/QUOTE] Co ty córuś, my się dopiero rozkręcamy:diabloti: ;) A córuniu, chciałam Ci tylko oznajmić, że jak dobrze pójdzie, to Medorek na swoje urodzinki będzie miał już galerię:p Zależy to od tago, czy przedłużą mi staż:roll: :roll: Jeżeli tak, to w tym miesiącu będzie aparacik:multi: , no chyba, że najpierw zdecyduję się go wykastrować:roll: :razz: Quote
Recommended Posts