Kate I Luka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Witajcie Milusińskie :) Wróciłam :) Nadrobiłam all :multi: :multi: :multi: [quote name='DORRAG'] Fione boli coś przednia łapa:placz: , jak wychodziła po schodach to płakała nie wiem co sie stało:shake: ale jak ją oglądłam to nic nie było widać. Martwie się.[/QUOTE] biedna Fionulcia :( :( :( trzymam kciuki by sę szybciutko wykurowała :loveu: P:loveu: I:loveu: Ę:loveu: K:loveu: N:loveu: A:loveu: [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/7153/p1040804tn1.jpg[/IMG] Quote
tygra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 niech Fionka wypoczywa na kanapie :), pewnie nadwyręzyął łapkę(bardzo tam łądnie wygląda) Quote
Imbirka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 cześć Fioneczki:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Kiłi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 A poduszeczki i wszyściutko wymacałaś? Może coś z paznokciem. Albo zastrzał czy cóś. BUUUUUUUUZiaki dla piękne księżniczki Fionki:p Quote
DORRAG Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 CZeść dziewczyny:p [quote name='Kitka20'] ale ona jest fotogeniczna:loveu: moja jak widzi aparat to albo szczeka na mnie (lub na aparat) albo chowa pyszczek czasem się zlituje i pozwoli pstryknąć sobie foty hehe. A co do łapki może źle staneła na nią i ją teraz boli a dotykałaś ją tzn. hmm zginałaś itp?? jeśli tak to czy wtedy też piszczy bidulka??? Mój poprzedni kundelek też kiedyś szedł po schodach i piszczał i właśnie okazało się że musiał źle stanąć, ale szybko mu przeszło( nie jestem weterynarzem więc nie snuje wniosków ale warto np. rozmasować troszeczkę) pozdrawiamy i ślemy mizianka dla słodzizny:loveu:[/quote] Na początku Fiona też nie lubiła się fotografować :razz: a teraz sie chyba przyzwyczaiła, że za nia z aparatem biegam:evil_lol: A z nóżką już lepiej:p [quote name='Kate I Luka']Witajcie Milusińskie :) Wróciłam :) Nadrobiłam all :multi: :multi: :multi: biedna Fionulcia :( :( :( trzymam kciuki by sę szybciutko wykurowała :loveu: P:loveu: I:loveu: Ę:loveu: K:loveu: N:loveu: A:loveu: [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/7153/p1040804tn1.jpg[/IMG][/quote] Cześć Kasiu Jak super że jesteś:multi: a z nóżka już chyba nie boli. [quote name='tygra']niech Fionka wypoczywa na kanapie :), pewnie nadwyręzyął łapkę(bardzo tam łądnie wygląda)[/quote] No chyba nadwyrężyła bo dzień wcześciej za bardzo szaleliśmy. Quote
DORRAG Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='Imbir1']cześć Fioneczki:multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] cześć Imbirki:p [quote name='Kiłi']A poduszeczki i wszyściutko wymacałaś? Może coś z paznokciem. Albo zastrzał czy cóś. BUUUUUUUUZiaki dla piękne księżniczki Fionki:p[/quote] Wszystko wymacałam i pooglądałam:evil_lol: ale już dziś jest lepiej:multi: Dziewczyny dogo mi strasznie muli:placz: Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cześć Fionciowa Rodzinko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kiłi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='DORRAG'] Dziewczyny dogo mi strasznie muli:placz:[/quote] Mi też muli i to już od 3 dni:placz: :shake: Zaczyna mnie to wkurzać:pissed: Quote
leemonca Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dogo to mi wczoraj się zamuliło, i rano też, ale teraz jest ok cześć dziewczynki!!! Quote
Medorowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dobrze, że z łapeczką juz lepiej :D :D :D Mi dogo raz muli, raz nie :D Quote
DORRAG Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Od wczoraj dogo tak wolno chodzi, że chcąc się dostać na jakiś wątek to muszę czekać i czekać:mad: Quote
e.v.a Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='DORRAG']Od wczoraj dogo tak wolno chodzi, że chcąc się dostać na jakiś wątek to muszę czekać i czekać:mad:[/quote] :angryy: wiem co czujesz witaj:multi: Quote
DORRAG Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Nowe zdjecia to dopiero w weekendzik:cool3: jak będzie ładna pogoda:p Quote
bonita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [B]Witanko :)[/B] [B]Dogo zadziałało więc przyszłam w nocne odwiedzinki :)[/B] Quote
e.v.a Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='DORRAG']Nowe zdjecia to dopiero w weekendzik:cool3: jak będzie ładna pogoda:p[/quote] a czy piatek zalicza sie do weekendu ??:razz: :evil_lol: heloł :D a u nas ladnie jak narazie : slonko sobie swieci :) ale bede w domu doiero o 17:( i nie skorzystam z tej "piknej" pogody Quote
bonita Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [B]Tygra uważaj śledzę Cię ;)[/B] [B]Dzieńdoberek Fionki krótkie ogonki :)[/B] Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 haha jak tu wchodziłąm to pomyślałam to samo (że Cię śledzę) Fioneczki fotków chcemy!!! Quote
Kiłi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='evaxon']a czy piatek zalicza sie do weekendu ??:razz: :evil_lol: [/quote] No właśnie piątek od 15 to już weekend:cool3: :cool3: Quote
DORRAG Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='bonita'][B]Witanko :)[/B] [B]Dogo zadziałało więc przyszłam w nocne odwiedzinki :)[/B][/quote] Bonitko o tej godzine to ja już smacznie spałam:roll: [quote name='evaxon']a czy piatek zalicza sie do weekendu ??:razz: :evil_lol: heloł :D a u nas ladnie jak narazie : slonko sobie swieci :) ale bede w domu doiero o 17:( i nie skorzystam z tej "piknej" pogody[/quote] No niby piatek po południu to już weekendzik:multi: ale Ja jeszcze fotek nie mam. A u nas rano słońce świeciło a teraz leje :placz: [quote name='tygra']cześć dziewczyny :)[/quote] Cześć:p [quote name='bonita'][B]Tygra uważaj śledzę Cię ;)[/B] [B]Dzieńdoberek Fionki krótkie ogonki :)[/B][/quote] Cześć Bonitko:p [quote name='tygra']haha jak tu wchodziłąm to pomyślałam to samo (że Cię śledzę) Fioneczki fotków chcemy!!![/quote] będą fotki,będą obiecuje;) [quote name='Kate I Luka']Też się witam: DZIEŃDOBEREK :multi:[/quote] Dzień dobry:p [quote name='leemonca']i ja też - dzieńdoberek !!![/quote] Cześć:p [quote name='Kiłi']No właśnie piątek od 15 to już weekend:cool3: :cool3:[/quote] :multi: :multi: Tak już weekend:multi: :multi: [quote name='Kitka20']Hejka Fioneczki:D weekend:multi:[/quote] Cześć Kitki:p Quote
Recommended Posts