Jenny19 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 no zbierz, zbierz bo nasz boks nie wychodzi, nie ma tylu osób, przydałabyś nam się:lol: Quote
Guest AnetaR Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Odwiedzam super psa Astorka! [B]Zapraszam[/B] na [B]BAZAR dla APACZA[/B] na specjalistyczną karmę [COLOR=blue](potrzeba około 300zł na miesiąc)[/COLOR]:placz: [SIZE=3][COLOR=red]Cioteczki, jeśli możecie jakoś wspomóc Apacza (zakupy na bazarku lub deklaracja) BARDZO PROSIMY o pomoc![/COLOR][/SIZE]:oops: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/209735-MEGA-Bazar-na-psy-ze-schronu-w-Sosnowcu%21%21-Ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-bi%C5%BCuteria-i-wieel-innych"]http://www.dogomania.pl/threads/209735-MEGA-Bazar-na-psy-ze-schronu-w-Sosnowcu!!-Ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-bi%C5%BCuteria-i-wieel-innych[/URL]! Quote
Jenny19 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Cisza u Astora, nikt o chłopaka nie dzwoni, miałam jednego smsa tylko:roll: Quote
leonarda Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Szkoda..:roll: ale u Bisia też trochę trwało i w końcu przyszło. Wiadomo, trzeba poczekać. Oby tylko krótko. Jenny - chcesz pożyczyć szelki na spacery z Astorem? Mam u siebie te, które przysłała baster i lusi dla Bisia i których nie zdążył ponosić. Będę w sobotę, to mogę przywieźć. Quote
Jenny19 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Wiesz co sama nie wiem, on całkiem ładnie chodzi w obroży, fakt że teraz w kolczatce, ale wezmę mu z domu taką zwykłą, szerszą.... .... o ile będę go mogła w ogóle wyprowadzić...Gosia mi napisała, że UWAGA - Astor podczas sprzątania boków ucieka i nie chce dać się złapać a to wszystko własnie dlatego że chodzi na spacery nie wiem czy mam się śmiać czy płakać? bo zakrawa to na jakis absurd roku Quote
gosia2313 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='leonarda']Szkoda..:roll: ale u Bisia też trochę trwało i w końcu przyszło. Wiadomo, trzeba poczekać. Oby tylko krótko. Jenny - chcesz pożyczyć szelki na spacery z Astorem? Mam u siebie te, które przysłała baster i lusi dla Bisia i których nie zdążył ponosić. Będę w sobotę, to mogę przywieźć.[/QUOTE] leonarda, Astor (ani żaden amstaff, a w środę przyjechał nowy) już nie będzie wychodził na spacer :( Chyba, że jakoś uda się przekonać pracowników Quote
Jenny19 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 jeżeli jedynym argumentem za niewyprowadzaniem jest fakt, że Astor ucieka z boksu to nie powinniśmy wyprowadzać żadnego ze schroniskowych psów ile razy niektóre psiaki np Kora z 32 boksu uciekała i trzeba ją bylo ganiać po całym schronisku wiecie co mam dosyć tego schroniska Quote
Dorin91 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 On ucieka, bo jak tylko ktoś przychodzi, to myśli, że wyjdzie i potem mają problem, żeby go złapać, bo nie chce wracać do boksu i próbuje ich gryźć. Quote
Jenny19 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 odnowiłam chłopakowi allegro, dalej cisza w eterze:shake: Quote
Jenny19 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Niestety nie spisałam jego numeru i to się zemściło, prosiłam Gosię o sprawdzenie ale w schronisku pręgowany amstaff nie wiele mówi. Obawiam się, że Astor został uśpiony.To był ten cholerny okres, kiedy wygasła umowa z SOS-em i panowało bezkrólowie (czytaj wolna amerykanka), wtedy miałam zakaz wchodzenia na obserwacyjne. Chciałabym wierzyć, że znalazł dom ale rozsądek podpowiada mi że raczej nie...szczególnie że wtedy zaczeły sie pojawiać informacje, że przez moje spacery pies zrobil się agresywny. Quote
Jenny19 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Ja bym to dosadniej ujęła ale to nic nie zmieni i życia mu nie wróci... ważne że obecne psy nie są już zagrożone. Quote
Recommended Posts