Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest AnetaR
Posted

Odwiedzam super psa Astorka!

[B]Zapraszam[/B] na [B]BAZAR dla APACZA[/B] na specjalistyczną karmę [COLOR=blue](potrzeba około 300zł na miesiąc)[/COLOR]:placz:

[SIZE=3][COLOR=red]Cioteczki, jeśli możecie jakoś wspomóc Apacza (zakupy na bazarku lub deklaracja) BARDZO PROSIMY o pomoc![/COLOR][/SIZE]:oops:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/209735-MEGA-Bazar-na-psy-ze-schronu-w-Sosnowcu%21%21-Ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-bi%C5%BCuteria-i-wieel-innych"]http://www.dogomania.pl/threads/209735-MEGA-Bazar-na-psy-ze-schronu-w-Sosnowcu!!-Ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-bi%C5%BCuteria-i-wieel-innych[/URL]!

Posted

Szkoda..:roll: ale u Bisia też trochę trwało i w końcu przyszło. Wiadomo, trzeba poczekać. Oby tylko krótko.

Jenny - chcesz pożyczyć szelki na spacery z Astorem? Mam u siebie te, które przysłała baster i lusi dla Bisia i których nie zdążył ponosić. Będę w sobotę, to mogę przywieźć.

Posted

Wiesz co sama nie wiem, on całkiem ładnie chodzi w obroży, fakt że teraz w kolczatce, ale wezmę mu z domu taką zwykłą, szerszą....

.... o ile będę go mogła w ogóle wyprowadzić...Gosia mi napisała, że UWAGA - Astor podczas sprzątania boków ucieka i nie chce dać się złapać a to wszystko własnie dlatego że chodzi na spacery

nie wiem czy mam się śmiać czy płakać? bo zakrawa to na jakis absurd roku

Posted

[quote name='leonarda']Szkoda..:roll: ale u Bisia też trochę trwało i w końcu przyszło. Wiadomo, trzeba poczekać. Oby tylko krótko.

Jenny - chcesz pożyczyć szelki na spacery z Astorem? Mam u siebie te, które przysłała baster i lusi dla Bisia i których nie zdążył ponosić. Będę w sobotę, to mogę przywieźć.[/QUOTE]

leonarda, Astor (ani żaden amstaff, a w środę przyjechał nowy) już nie będzie wychodził na spacer :( Chyba, że jakoś uda się przekonać pracowników

Posted

jeżeli jedynym argumentem za niewyprowadzaniem jest fakt, że Astor ucieka z boksu to nie powinniśmy wyprowadzać żadnego ze schroniskowych psów
ile razy niektóre psiaki np Kora z 32 boksu uciekała i trzeba ją bylo ganiać po całym schronisku
wiecie co mam dosyć tego schroniska

Posted

On ucieka, bo jak tylko ktoś przychodzi, to myśli, że wyjdzie i potem mają problem, żeby go złapać, bo nie chce wracać do boksu i próbuje ich gryźć.

• 4 months later...
Posted

Niestety nie spisałam jego numeru i to się zemściło, prosiłam Gosię o sprawdzenie ale w schronisku pręgowany amstaff nie wiele mówi. Obawiam się, że Astor został uśpiony.To był ten cholerny okres, kiedy wygasła umowa z SOS-em i panowało bezkrólowie (czytaj wolna amerykanka), wtedy miałam zakaz wchodzenia na obserwacyjne. Chciałabym wierzyć, że znalazł dom ale rozsądek podpowiada mi że raczej nie...szczególnie że wtedy zaczeły sie pojawiać informacje, że przez moje spacery pies zrobil się agresywny.