Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z topicu o pikniku: :cool3:
[quote name='Magdava']Odnosnie pociągów taka mała uwaga. W czerwcu remontuja jakiś odcinek torów na trasie Warszawa - Białystok i prawie wszystkie pociągi przyjeżdżają z ok. półgodzinnym opóźnieniem.
Uwzględnijcie to proszę w swoich planach :roll:
[/quote]

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Magda, chyba normalnie- tylko początki niedzielne mają inaczej bo 3/4 grupy wybywa:)
Ale ja nie mam sesji- dopiero 1 LO :([/quote]
raczej 2/3 ;)

Posted

Beata! za Ciebie tez trzymamy kciuki!
a najfajniej by było jakby wybyło 3/3 grupy!!!

ja już mam oceny wystawione :multi:
ale i tak spędziłąm dziś godzinę w BUWie nad układem nerwowym...
co z tego, że to dopiero I liceum :cool1:

Posted

Ja romansuje z biologią Villego w przerwach z książką od histori/matmy/polskiego/francuskiego jest cudnie:) -oceny są wystawiane do y piątku chyba że ktoś ma "trudną" sytuację
Na treningu będę ja i duże psy będzie śmiesznie:)
Trzymam kciuki za osoby zdające- łączmy się w nieszczęściu;)

Posted

[quote name='Tusek']Beata! za Ciebie tez trzymamy kciuki!
a najfajniej by było jakby wybyło 3/3 grupy!!!

ja już mam oceny wystawione :multi:
ale i tak spędziłąm dziś godzinę w BUWie nad układem nerwowym...
co z tego, że to dopiero I liceum :cool1:[/quote]
Yhh, szczesliwa kobieta. Nam jeszcze w piatek robi babka klasowke z matmy, z rzeczy, ktorych kompletnie nie pojmuje. A jak zawale ta klasowke, to mi cala ocena pojdzie w dol...:angryy: No i jutro z gegry mapa i oby byla 4 albo 5, bo inaczej sie zalamie:diabloti:

Posted

Ja mam ocenki już wystawione. Ja ze swoim szczęściem, to mam oceny duzo wyższe niż zasługuję (czytaj 5 z fizy :cool3:). Dzisiaj pokłuciłam się z wfistą, że agility jest dużo bardziej meczące niż 40-minutowa joga i teraz muszę mu zaświadczenie przynieść, że trenuje...:eviltong:

Posted

[quote name='stereo']Ja mam ocenki już wystawione. Ja ze swoim szczęściem, to mam oceny duzo wyższe niż zasługuję (czytaj 5 z fizy :cool3:). Dzisiaj pokłuciłam się z wfistą, że agility jest dużo bardziej meczące niż 40-minutowa joga i teraz muszę mu zaświadczenie przynieść, że trenuje...:eviltong:[/quote]Hahaha, przegonimy cię po torze, nadworny fotograf cyknie foty, jak z mozołem wspinasz się po kładce, w pocie czoła pokonujesz hopki i wijesz między tyczkami slalomu, to i zaświadczenie okaże się zbędne :lol:

A na tor przeszkód Bety nie ma co narzekać, no chyba nie spodziewałaś się, że ktoś samopas zostawi profesjonalny tor? :roll:

Posted

Ja się spodziewałam może i naiwnie ale eh ;) Stereo ja się nawet niekłóciłam na mnie nakrzyczano że wf jest be a "no to coś" to jest ok.
Żakla z czego klasówka może jakos coś Ci pomogę/wytłumaczę? :)
U mnie mało kto ma takie dobre oceny- 5 z fizyki ma może jedna osoba.
W niedziele na 10:30 -> z dużymi tyż?

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']
Żakla z czego klasówka może jakos coś Ci pomogę/wytłumaczę? :)
U mnie mało kto ma takie dobre oceny- 5 z fizyki ma może jedna osoba.
W niedziele na 10:30 -> z dużymi tyż?[/quote]
Z figur w przestrzeni:cool3:
Ja nie wiem jak to się stało, ale i z fizyki i z chemii mam 5 :lol: Ogółem to nawet jeżeli z historii bede meic 4 a nie 5 a z matmy 3, to bedzie srednia 4,8. A jak bedzie lepiej, to 5:loveu: I jezeli uda mi sie z ta matma, to dostane nagrode pieniezna:evil_lol:

Posted

Okazuje się, że ja też jestem jakaś dziwna, bo ze wszystkich ścisłych przedmiotów mam 5!!:eviltong: I uwielbiam te przedmioty!! Naprawdę jakaś inna jestem... :lol: :eviltong:

Posted

Dzisiaj stwierdziłam, że to jest taka zmowa nauczycieli. Umówili sie, że postawią mi oceny o jeden wyższe niz zasługuję.:cool3: Z ruska mam dwie czwórki na trymestry, a w tym mam 4 łamane na 5 i facet mi 5 postawił :eviltong:. I niech ktos mi powie, że system oceniania nie jest do kitu...

Posted

[quote]I niech ktos mi powie, że system oceniania nie jest do kitu...[/quote]

Heh cięzko zaprzeczyc :evil_lol:
za to u mnie w szkole obniżają...

Ania

Posted

Ja z chemii mialam na porocze 5, a w tym semestrze 2 poprawione na 5, 4 poprawione na 5 i dwie 5. I mialam miec czworke, a mam 5:cool3: jednak lubie te babke:loveu: Z fizy wszystko zalezalo od oceny z ostatniego sprawdzianu, no i pomogla mi 5 na polrocze. A z matmy mialam 3 na polrocze, a w tym semestrze 3,4,4,4,++, i mowie mi, ze mam 3/4:angryy:

Posted

[quote name='Tusek']Matko! :crazyeye:ludzie! :crazyeye:uczycie się dla siebie czy dla ocen??

A jak tam żywienie?[/quote]
Dla dobrego liceum:razz:

Posted

[quote name='Tusek'] uczycie się dla siebie czy dla ocen??
[/quote] Teraz, jak już jestem w dobrym liceum, to uczę się dla siebie i to jest w tym najdziwniejsze, bo nie staram sie o dobre oceny, a i tak je dostaje...:eviltong:

[B]Zakla[/B] gdzie chcesz iść?
[B]Tusek[/B] gdzie jesteś?

Posted

Jeszcze nie wiem dokladnie. Wynalazlam fajan szkole na zoliborzu, i do tej z fajnych mam najblizej (pomijajac Konopnicka w legionowie gdzie przyjmuja od 68pkt:diabloti:). Ale popatrze dokladniej za jakies pol roku. No i duzo zalezy od egzaminu, ile bede miec pkt...:roll:

Posted

[quote name='Tusek']Ja jestem na Bednarskiej (I Społeczne Liceum Ogólnokształcące,
im. Maharadzdży Jam Saheba Digvijay Sinhi ;)
Swietna szkoła :loveu:[/quote]
Brzmi zachecajaco:eviltong: A cos wiecej?:cool3: