Tusek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 To super, że jej się podoba! co za dzielny pies :loveu: Quote
stereo Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Z topicu o pikniku: :cool3: [quote name='Magdava']Odnosnie pociągów taka mała uwaga. W czerwcu remontuja jakiś odcinek torów na trasie Warszawa - Białystok i prawie wszystkie pociągi przyjeżdżają z ok. półgodzinnym opóźnieniem. Uwzględnijcie to proszę w swoich planach :roll: [/quote] Quote
betty_labrador Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 My z Jana jutro razem piszemy ten egzaminek z żywienia zwierzat-z ta roznica ze Jana wszystko umie, a ja tylko jeden wyklad! :evil_lol: Quote
talut Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='WŁADCZYNI']Magda, chyba normalnie- tylko początki niedzielne mają inaczej bo 3/4 grupy wybywa:) Ale ja nie mam sesji- dopiero 1 LO :([/quote] raczej 2/3 ;) Quote
Tusek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Beata! za Ciebie tez trzymamy kciuki! a najfajniej by było jakby wybyło 3/3 grupy!!! ja już mam oceny wystawione :multi: ale i tak spędziłąm dziś godzinę w BUWie nad układem nerwowym... co z tego, że to dopiero I liceum :cool1: Quote
WŁADCZYNI Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja romansuje z biologią Villego w przerwach z książką od histori/matmy/polskiego/francuskiego jest cudnie:) -oceny są wystawiane do y piątku chyba że ktoś ma "trudną" sytuację Na treningu będę ja i duże psy będzie śmiesznie:) Trzymam kciuki za osoby zdające- łączmy się w nieszczęściu;) Quote
zakla Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Tusek']Beata! za Ciebie tez trzymamy kciuki! a najfajniej by było jakby wybyło 3/3 grupy!!! ja już mam oceny wystawione :multi: ale i tak spędziłąm dziś godzinę w BUWie nad układem nerwowym... co z tego, że to dopiero I liceum :cool1:[/quote] Yhh, szczesliwa kobieta. Nam jeszcze w piatek robi babka klasowke z matmy, z rzeczy, ktorych kompletnie nie pojmuje. A jak zawale ta klasowke, to mi cala ocena pojdzie w dol...:angryy: No i jutro z gegry mapa i oby byla 4 albo 5, bo inaczej sie zalamie:diabloti: Quote
stereo Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja mam ocenki już wystawione. Ja ze swoim szczęściem, to mam oceny duzo wyższe niż zasługuję (czytaj 5 z fizy :cool3:). Dzisiaj pokłuciłam się z wfistą, że agility jest dużo bardziej meczące niż 40-minutowa joga i teraz muszę mu zaświadczenie przynieść, że trenuje...:eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Dzieki Tusek-kciuki sie przydadza- moze mi sie poszczesci i zaznacze prawidlowe odpowiedzi? :cool3: Quote
asher Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='stereo']Ja mam ocenki już wystawione. Ja ze swoim szczęściem, to mam oceny duzo wyższe niż zasługuję (czytaj 5 z fizy :cool3:). Dzisiaj pokłuciłam się z wfistą, że agility jest dużo bardziej meczące niż 40-minutowa joga i teraz muszę mu zaświadczenie przynieść, że trenuje...:eviltong:[/quote]Hahaha, przegonimy cię po torze, nadworny fotograf cyknie foty, jak z mozołem wspinasz się po kładce, w pocie czoła pokonujesz hopki i wijesz między tyczkami slalomu, to i zaświadczenie okaże się zbędne :lol: A na tor przeszkód Bety nie ma co narzekać, no chyba nie spodziewałaś się, że ktoś samopas zostawi profesjonalny tor? :roll: Quote
WŁADCZYNI Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ja się spodziewałam może i naiwnie ale eh ;) Stereo ja się nawet niekłóciłam na mnie nakrzyczano że wf jest be a "no to coś" to jest ok. Żakla z czego klasówka może jakos coś Ci pomogę/wytłumaczę? :) U mnie mało kto ma takie dobre oceny- 5 z fizyki ma może jedna osoba. W niedziele na 10:30 -> z dużymi tyż? Quote
zakla Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='WŁADCZYNI'] Żakla z czego klasówka może jakos coś Ci pomogę/wytłumaczę? :) U mnie mało kto ma takie dobre oceny- 5 z fizyki ma może jedna osoba. W niedziele na 10:30 -> z dużymi tyż?[/quote] Z figur w przestrzeni:cool3: Ja nie wiem jak to się stało, ale i z fizyki i z chemii mam 5 :lol: Ogółem to nawet jeżeli z historii bede meic 4 a nie 5 a z matmy 3, to bedzie srednia 4,8. A jak bedzie lepiej, to 5:loveu: I jezeli uda mi sie z ta matma, to dostane nagrode pieniezna:evil_lol: Quote
Tess Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Okazuje się, że ja też jestem jakaś dziwna, bo ze wszystkich ścisłych przedmiotów mam 5!!:eviltong: I uwielbiam te przedmioty!! Naprawdę jakaś inna jestem... :lol: :eviltong: Quote
stereo Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Dzisiaj stwierdziłam, że to jest taka zmowa nauczycieli. Umówili sie, że postawią mi oceny o jeden wyższe niz zasługuję.:cool3: Z ruska mam dwie czwórki na trymestry, a w tym mam 4 łamane na 5 i facet mi 5 postawił :eviltong:. I niech ktos mi powie, że system oceniania nie jest do kitu... Quote
.ania Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote]I niech ktos mi powie, że system oceniania nie jest do kitu...[/quote] Heh cięzko zaprzeczyc :evil_lol: za to u mnie w szkole obniżają... Ania Quote
zakla Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ja z chemii mialam na porocze 5, a w tym semestrze 2 poprawione na 5, 4 poprawione na 5 i dwie 5. I mialam miec czworke, a mam 5:cool3: jednak lubie te babke:loveu: Z fizy wszystko zalezalo od oceny z ostatniego sprawdzianu, no i pomogla mi 5 na polrocze. A z matmy mialam 3 na polrocze, a w tym semestrze 3,4,4,4,++, i mowie mi, ze mam 3/4:angryy: Quote
WŁADCZYNI Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='-Magda-']Heh cięzko zaprzeczyc :evil_lol: za to u mnie w szkole obniżają... Ania[/quote] U mnie też- to zmowa jakaś:mad: Quote
Tusek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Matko! :crazyeye:ludzie! :crazyeye:uczycie się dla siebie czy dla ocen?? A jak tam żywienie? Quote
zakla Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Tusek']Matko! :crazyeye:ludzie! :crazyeye:uczycie się dla siebie czy dla ocen?? A jak tam żywienie?[/quote] Dla dobrego liceum:razz: Quote
Tusek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 no tak :p uważam, że obecny system rekrutacji do liceów jest idiotyczny :shake: a gdzie Żakla planujesz iść? Quote
stereo Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Tusek'] uczycie się dla siebie czy dla ocen?? [/quote] Teraz, jak już jestem w dobrym liceum, to uczę się dla siebie i to jest w tym najdziwniejsze, bo nie staram sie o dobre oceny, a i tak je dostaje...:eviltong: [B]Zakla[/B] gdzie chcesz iść? [B]Tusek[/B] gdzie jesteś? Quote
zakla Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Jeszcze nie wiem dokladnie. Wynalazlam fajan szkole na zoliborzu, i do tej z fajnych mam najblizej (pomijajac Konopnicka w legionowie gdzie przyjmuja od 68pkt:diabloti:). Ale popatrze dokladniej za jakies pol roku. No i duzo zalezy od egzaminu, ile bede miec pkt...:roll: Quote
Tusek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ja jestem na Bednarskiej (I Społeczne Liceum Ogólnokształcące, im. Maharadzdży Jam Saheba Digvijay Sinhi ;) Swietna szkoła :loveu: Quote
Tess Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 A Ty, Stereo, w jakim liceum jesteś jeśli można wiedzieć??:cool3: Quote
zakla Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Tusek']Ja jestem na Bednarskiej (I Społeczne Liceum Ogólnokształcące, im. Maharadzdży Jam Saheba Digvijay Sinhi ;) Swietna szkoła :loveu:[/quote] Brzmi zachecajaco:eviltong: A cos wiecej?:cool3: Quote
Recommended Posts