Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinka']Idę z Sabunią na spacerek, bo już się głośno domaga - A ona nie znosi sprzeciwu :)[/QUOTE]

a u nas burza i leje....
psy za nic nie wyjdą...

nie wiem, czy Charliego wynosić - on się burzy nie boi, ale - jak go wyniosę, będzie mokry od góry, jak nie wyniosę - od dołu... co robić?:roll:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mari23']a u nas burza i leje....
psy za nic nie wyjdą...

nie wiem, czy Charliego wynosić - on się burzy nie boi, ale - jak go wyniosę, będzie mokry od góry, jak nie wyniosę - od dołu... co robić?:roll:[/QUOTE]

Chyba lepiej jak będzie mokry od góry, więc wynieś psiaczka ;-)

Posted

[quote name='ranias']a mój Bobiś burzę spędza w szafie....[/QUOTE]

przypomniało mi się, jak moja siostra wyszła zobaczyć pokaz ogni w sylwestrową noc, kiedy wróciła, zaczęła szukać Reksa - wielkiego psa w typie rottweilera...
on panicznie bał się i petard, i burzy...
siostra obiegła cały dom - od piwnicy po strych - psa nie znalazła.... weszła do sypialni - tez nie ma psa.... ale zamknięta szafa dziwnie się trzęsła.... otworzyła drzwi - w szafie trząsł się Reks oczywiście, ale jak on te drzwi za sobą zamknął???? chyba impet, z jakim wpadł do szafy spowodował, że drzwi się za nim zamknęły....

to tak "na dobranoc" anegdotka o poczciwym, kochanym Reksie
[*]

idę dźwigać Charlisia na spacerek:cool3:

dobrej nocy Rudziku!
Dobrej nocy Rudzikowe cioteczki!!!

Posted

Misiek jak to Misiek ....Dogaduje się z psami i nawet Henia chciał mi pogonić ....
Zakochany w Zosi z wielka wzajemnością .
Nadal jest płochliwy ale uważam ze sporo mniej niż na początku .
Zakładam mu szelki na leżąco po zapięciu ich wstaje i ochoczo idzie .
Woli spacer na smyczy gdy obok ma jakąś suczke .zdecydowanie lepiej mu to idzie .

Posted

[quote name='funia']Misiek jak to Misiek ....Dogaduje się z psami i nawet Henia chciał mi pogonić ....
Zakochany w Zosi z wielka wzajemnością .
Nadal jest płochliwy ale uważam ze sporo mniej niż na początku .
Zakładam mu szelki na leżąco po zapięciu ich wstaje i ochoczo idzie .
Woli spacer na smyczy gdy obok ma jakąś suczke .zdecydowanie lepiej mu to idzie .[/QUOTE]

czyli jak każdy facet - zamiast samotnego spaceru wolałby pewie.... telewizor! ;)

Posted

[quote name='ranias']i jeszcze piwko, i orzeszki ziemne ,i batonik jakiś....[/QUOTE]

40 złotych dostał od Anny A. z Warszawy ( 30.08.)

na "pierwsze potrzeby" już jest ;)

Posted

[quote name='Marinka']Ranias przepraszam, myślę, że jutro stworzę już ten bazarek :)[/QUOTE]

Cioteczko spokojnie, z tego co tu czytam Rudzik-Misio na " pierwsze potrzeby" ma ;)

Posted

Zapraszam na BAZAREK dla Miśka i Saby :)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/214004-Ciuchy-i-kosmetyki-dla-BARDZO-BIEDNYCH-RUDZIKA-I-SABY%21%21%21-DO-18.09-G.-22-00%21%21%21WEJD%C5%B9%21?p=17566581#post17566581"]http://www.dogomania.pl/threads/214004-Ciuchy-i-kosmetyki-dla-BARDZO-BIEDNYCH-RUDZIKA-I-SABY!!!-DO-18.09-G.-22-00!!!WEJD%C5%B9!?p=17566581#post17566581[/URL]

Posted

Witaj Rudasku :-)
[B][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-ucMGzNAk9j8/Tdg-RuqDAEI/AAAAAAAADe0/9Pj_6642lsY/s110/54ce91bce1bda482f6075c015fd8727b%25255B1%25255D.jpg[/IMG][/B]