Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iljova']Marinlo czy to tutaj jest ten wpis o którym wspomniałaś na FB ??? bo chciałabym przeczytać[/QUOTE]

Nie ten wpis jest na wydarzeniu Rudzika na fb

Posted

[quote name='ranias']Rudzik wygląda na psiaka z charakterem, chociaż tak na oko kurdupel :evil_lol:[/QUOTE]

Kurdupel i do tego straszy panikarz :( Nawet spadająca na kark kropla wody z dachu powoduje pisk nie z tej ziemi....

Posted

[quote name='Marinka'][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/3829/wypow.jpg[/IMG][/QUOTE]

no, proszę.....
dwa psy, dwa koty..... nie da się innym pomóc.... ech :(

Marinko, moja Dianka znalazła pracę i się nie wywiązuje, a właściwie to pracuje ostro, ale nie tak, jak ją zatrudnili.... kopie doły i wykopuje rośliny zamiast szczekać.... woli być ogrodniczką, niż stróżem.... więc pewnie wkrótce do mnie wróci...

Posted

[quote name='mari23']no, proszę.....
dwa psy, dwa koty..... nie da się innym pomóc.... ech :([/QUOTE]

Ale jedno wyszło na dobre...ludzie zainteresowali się Rudzikiem....jeśli nie znajdzie domu ( o czy wprost marzę) to choć trochę funduszy spłynie :)

Posted

[quote name='Marinka']Ale jedno wyszło na dobre...ludzie zainteresowali się Rudzikiem....jeśli nie znajdzie domu ( o czy wprost marzę) to choć trochę funduszy spłynie :)[/QUOTE]

tak też sobie pomyślałam, choć już nie napisałam :)

Posted

[quote name='ranias']no to zrobimy dla Rudzika i Sabci jakiś bazarek, może piesie zarobią na lepsze życie bez strachów...[/QUOTE]

Swietny pomysł :) Dzięki wielkie :)