Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeglądając Dogo... natrafiłam na taką oto sunieczkę- dziewczyny myślały że to ast-ka, ale mordka inna, uszko, budowa... Ja tylko spojrzałam i napisałam im że to SBT- niestety nie ma tatuazu ani chipa:angryy:
Wkleję link, mała potrzebuje pomocy:
[URL="www.dogomania.pl/threads/206220-Lea-w-typie-bull-smutek-i-cierpienie!-Co-ze mną-będzie..?-muszę-opuścić-schron"]www.dogomania.pl/threads/206220-Lea-w-typie-bull-smutek-i-cierpienie!-Co-ze mną-będzie..?-muszę-opuścić-schron[/URL]

Posted

[quote name='Vectra']ale tak jest bardzo dobry opis , że jest to suczka w TYPIE BULL .... nie jest to SBT , tak wnosząc po braku tatoo :)
było zapytać o wzrost ... :)[/QUOTE]

Wiem że to nie stafficzka, ale spokojnie pies w typie rasy! Pytałam o wzrost, dokładnej odpowiedzi- takiej ile ma cm nie otrzymałam, ale dziewczyny napisały że faktycznie mniejsza niż AST-ka z tego samego schroniska,krótsza.
Oczywiście Moderator może usunąć wątek :( jeżeli uzna za stosowne... Ale proszę, dajmy małej szansę!

Posted

[quote name='Rudzia']we wtorek zmierzę psicę:) będziemy miały pewność. Trzeba zmierzyć od karku w dół?[/QUOTE]

Nie, od łopatki (kłąb) w dół- dlatego pózniej mówi się że w kłębie ma tyle i tyle... ;)
Tak jakby wzdłuż przedniej łapy-tylko prostopadle do podłoża.

Posted

[B]Wejherstaff[/B] założyła maleńkiej wątek na forum bullowatych:Cool!: Może Ktoś ją w końcu zauważy...

A niunia robi piękną staffikową "żabkę" jak leży...:loveu: