Vesper Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Przeglądając Dogo... natrafiłam na taką oto sunieczkę- dziewczyny myślały że to ast-ka, ale mordka inna, uszko, budowa... Ja tylko spojrzałam i napisałam im że to SBT- niestety nie ma tatuazu ani chipa:angryy: Wkleję link, mała potrzebuje pomocy: [URL="www.dogomania.pl/threads/206220-Lea-w-typie-bull-smutek-i-cierpienie!-Co-ze mną-będzie..?-muszę-opuścić-schron"]www.dogomania.pl/threads/206220-Lea-w-typie-bull-smutek-i-cierpienie!-Co-ze mną-będzie..?-muszę-opuścić-schron[/URL] Quote
Vectra Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 ale tak jest bardzo dobry opis , że jest to suczka w TYPIE BULL .... nie jest to SBT , tak wnosząc po braku tatoo :) było zapytać o wzrost ... :) Quote
Vesper Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 [quote name='Vectra']ale tak jest bardzo dobry opis , że jest to suczka w TYPIE BULL .... nie jest to SBT , tak wnosząc po braku tatoo :) było zapytać o wzrost ... :)[/QUOTE] Wiem że to nie stafficzka, ale spokojnie pies w typie rasy! Pytałam o wzrost, dokładnej odpowiedzi- takiej ile ma cm nie otrzymałam, ale dziewczyny napisały że faktycznie mniejsza niż AST-ka z tego samego schroniska,krótsza. Oczywiście Moderator może usunąć wątek :( jeżeli uzna za stosowne... Ale proszę, dajmy małej szansę! Quote
Rudzia Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 we wtorek zmierzę psicę:) będziemy miały pewność. Trzeba zmierzyć od karku w dół? Quote
Vesper Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 [quote name='Rudzia']we wtorek zmierzę psicę:) będziemy miały pewność. Trzeba zmierzyć od karku w dół?[/QUOTE] Nie, od łopatki (kłąb) w dół- dlatego pózniej mówi się że w kłębie ma tyle i tyle... ;) Tak jakby wzdłuż przedniej łapy-tylko prostopadle do podłoża. Quote
Vesper Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [B]Wejherstaff[/B] założyła maleńkiej wątek na forum bullowatych:Cool!: Może Ktoś ją w końcu zauważy... A niunia robi piękną staffikową "żabkę" jak leży...:loveu: Quote
Alabamka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 zrobilam Lei wydarzenie na facebook :) [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=106029946153352[/url] Quote
Rudzia Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 byłam i udostępniłam zapraszam również Niech Lea idzie w świat:) Quote
Vesper Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Też tego bidulce życzę... I dziękuję za zainteresowanie! :) A na wątku Lei jak się zrobiło głośno :D Quote
Recommended Posts