bajkowaaaaaa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Witam, Mam bardzo ważne pytanie. Od zawsze moim marzeniem było stworzenie ośrodka dla zwierząt spełniającego wszystkie oczekiwania właścicieli w każdym calu. Za parę lat, po studiach, chciałabym otworzyć taki kompleksowy ośrodek leczenia zwierząt w Polsce oraz (być może) zagranicą. W związku z tym kieruje do wszystkich właścicieli psów pytania: Czego oczekujecie od takiego ośrodka? Co Waszym zadaniem powinno się tam znajdować (oprócz hotelu i lecznicy oczywiście)? Mogą to być rzeczy, których jeszcze w Polsce nie ma. Po prostu byłabym wdzięczna, gdybyście opisali mi takie idealne miejsce dla psów i ich właścicieli, gdzie można byłoby w jednym miejscu zrobić wszystko co potrzebne, aby opieka nad pupilem przebiegała prawidłowo przez całe życie. Dajcie się ponieść marzeniom i zastanówcie się nad tym chwile. Pozdrawiam serdecznie oraz szczerze dziękuję za wszelkie sugestie dotyczące tematu. ;-) Quote
Balbina. Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 -weterynarz z szpitalem dla zwierząt -centrum rechabilitacji -sklep zoologiczny dobrze zaopatrzony -psi fryzjer -hotelik -poradnia behawioralna -agility Tyle mi teraz przyszło na myśl.:cool3: Quote
dixi Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Świetlica dla szczeniaków. Tego u nas brakuje. Ile szczeniaków zostaje na długie godziny w domu, gdy ich właściciele są w pracy? A można psiaka zostawić w towarzystwie innych szczeniaków w świetlicy, gdzie razem się bawią i socjalizują. Takie psie przedszkole z podstawowym szkoleniem maluchów :) Quote
Recommended Posts