credita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 rany aż mi łezki w oczach stoją ,to fantastyczne wieści ,na a teraz czekamy na fotosy:eviltong: Paola dziękuję że się wybrałyście do białaska:multi: Quote
credita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 rany aż mi łezki w oczach stoją ,to fantastyczne wieści ,na a teraz czekamy na fotosy:eviltong: Paola dziękuję że się wybrałyście do białaska:multi: Quote
Paola06 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Wiem że czekałyście na tą relację,przepraszam że musiałyście tak długo czekać,ale kontakt z rodzinką Kwaziową miałam cały czas i wiedziałam że jest wszystko oki:) Ponadto Kwaziu mieszka w cudownej dla psa okolicy-pod terenem pól golfowych,z Dominikiem na spacery wybiera się aż pod Czeladż-ale w związku z tym dojazd tam jest raczej bez samochodu niemożliwy. Zdjecia ma FANTASTYCZNE!!!!!!!!!! Z Kwazia to wyjątkowy model:iloveyou: Quote
Bodziulka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 no to skoro masz te zdjęcia, to je dawaj :diabloti: Quote
Paola06 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ja ich jeszcze niemam:placz: Ma mi w tygodniu podrzucić Dominik,przecież pisałaaaam. Dobra już napiszę-Amikat wzięła aparat.....z wyładowanymi bateriami:placz: A poza tym niema wszystkiego na raz-przynajmniej bedziecie tu zerkać:lol::lol::lol: Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Suuuuper wieści :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
amikat Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Hej hej!!!! Moja wina, moja wina że nie ma fotek!!! Zabrałam aparat z wyładowanymi akumulatorami!!! Teak ze mnie. Poprawie sie bo umówiona jestem na lazikowanie w dwa pieski. Zrobi sie albo dominik sybciej podrzuci. Kawaziu trafił do naprawdę fajnego domu - mili kochani ludzie. Dobre - dobrze wychowane dziecko. Kwaziu czuje sie tam jak rybka w wodzie!!! On jest tam u siebie!!! Kochaja go i z wzajemnoscią!!! Kwaziu nawet udawał ze nas ni lubi - chyba sie bal ze go zabierzemy? Wyglada jak okaz zdrowia - oko błyszczy, sierść też.... Zabawowy chopak , oj zabawowy... Żeby ZAWSZE takie adopcje! Quote
Imbirka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nooooo, drugie święta Kwazia w nowym domku, a tu ktoś nas totalnie olał:mad: Quote
credita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Kwaziu wszystkiego dobrego na te Święta:loveu: Quote
Koperek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ...na te i każde następne! :loveu: :loveu: Kwaziulkowe zdjęcia prosimy...:modla: :modla: :modla: ...bardzooooo! Quote
Agniest Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 a już myślałam, że fotki kwaziulkowe są........... :( Quote
Paola06 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Kwaziu na dnach przeprowadza sie do Bierunia:lol::lol: Będzie mial własny domek do pilnowania i kto wie...czy jakies inne biedy z dogo nie znajdą w nim (domku) tymczasowego domku. Ale Kwaziu ma się dobrze.Jego Państwo maja wysłac zdjęcia na mój mail-co nie znaczy ,że jesli Ciotka Credita miałaby czas i ochotę -to możemy sie wybrac w odwiedzinki:lol::lol::lol: Quote
credita Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Paola z miłą chęcią :p nawet w następną środę mam na 12 do pracy co ty na to?bo w tym tygodniu mnie nie ma :-( mam nadzieję że Kwazio nie zdąży się wyprowadzić:???: Quote
credita Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 a Paola do kompa siądę w czwartek wieczorem,bo właśnie szykuję się do wyjazdu pozdrawiam do czwartku:loveu: Quote
Paola06 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dobrze,dobrze-może weżmiemy psiaki na jakis spacerek po polach golfowych:lol::lol: Czyli dopiero w następny tydzień? Quote
credita Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 jak obiecałam tak jestem,i co z tą środą jedziemy Paola? Quote
Paola06 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Zadzwonię do Kwazia i zapytam:lol::lol::lol: Popołudniu??? Quote
credita Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ok Paola zadzwoń do Kwaziulka ja tu będę zaglądać;) Quote
Paola06 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Oki,ale o której???Popołudniu,mam się wstępnie umówić?? Quote
Recommended Posts