Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem że czekałyście na tą relację,przepraszam że musiałyście tak długo czekać,ale kontakt z rodzinką Kwaziową miałam cały czas i wiedziałam że jest wszystko oki:)

Ponadto Kwaziu mieszka w cudownej dla psa okolicy-pod terenem pól golfowych,z Dominikiem na spacery wybiera się aż pod Czeladż-ale w związku z tym dojazd tam jest raczej bez samochodu niemożliwy.

Zdjecia ma FANTASTYCZNE!!!!!!!!!!
Z Kwazia to wyjątkowy model:iloveyou:

Posted

Ja ich jeszcze niemam:placz:

Ma mi w tygodniu podrzucić Dominik,przecież pisałaaaam.

Dobra już napiszę-Amikat wzięła aparat.....z wyładowanymi bateriami:placz:

A poza tym niema wszystkiego na raz-przynajmniej bedziecie tu zerkać:lol::lol::lol:

Posted

Hej hej!!!!

Moja wina, moja wina że nie ma fotek!!!

Zabrałam aparat z wyładowanymi akumulatorami!!! Teak ze mnie. Poprawie sie bo umówiona jestem na lazikowanie w dwa pieski. Zrobi sie albo dominik sybciej podrzuci.

Kawaziu trafił do naprawdę fajnego domu - mili kochani ludzie. Dobre - dobrze wychowane dziecko. Kwaziu czuje sie tam jak rybka w wodzie!!! On jest tam u siebie!!!
Kochaja go i z wzajemnoscią!!!

Kwaziu nawet udawał ze nas ni lubi - chyba sie bal ze go zabierzemy?

Wyglada jak okaz zdrowia - oko błyszczy, sierść też....

Zabawowy chopak , oj zabawowy...

Żeby ZAWSZE takie adopcje!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Kwaziu na dnach przeprowadza sie do Bierunia:lol::lol:
Będzie mial własny domek do pilnowania i kto wie...czy jakies inne biedy z dogo nie znajdą w nim (domku) tymczasowego domku.
Ale Kwaziu ma się dobrze.Jego Państwo maja wysłac zdjęcia na mój mail-co nie znaczy ,że jesli Ciotka Credita miałaby czas i ochotę -to możemy sie wybrac w odwiedzinki:lol::lol::lol:

Posted

Paola z miłą chęcią :p nawet w następną środę mam na 12 do pracy co ty na to?bo w tym tygodniu mnie nie ma :-( mam nadzieję że Kwazio nie zdąży się wyprowadzić:???: