amikat Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Oleńko - mam dla tej kobiety z ptasiego osiedla psa. Czy mozesz mi dac na nią namiary? Quote
Paola06 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Nr.do tej pani:607 455 824.:) Pojedziemy do Kwazia,plissssssss:calus: Quote
credita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Paola mogę się wybrać z Tobę do Kwazia jutro jeśli chcesz co ????mam dzień urlopu na załatwienie swoich spraw ale, znajdę też czas dla Kwaziulka,daj mi znać o której to sobie rozplanuję dzionek proszę:lol: Quote
Paola06 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Credita-weszłam teraz kontrolnie na watek Kwazia i przeczytałam że masz ochote jechac do niego. Szkoda że nie napisałaś do mnie na PV-NAPEWNO BYŚMY SIĘ WYBRAŁY!!! Daj znać kiedy mozesz następnym razem,najlepiej tez na PV-BO NAPEWNO ODBIORĘ. Oni siedzą w tygodniu w kwiaciarni do 18,z Kwaziem w przerwie wychodza na spacerek.Weekendy pasują,niedziela po15. A tak poza tym to u niego wszystko okey.Tak mówia bynajmniej. Credita daj prosze znać na PV to Nas umówię. Quote
Zosia4 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ech - kobiety - podajcie lepiej adres tej kwiaciarni na forum. Pewnie wtedy ktoś z dogo go w końcu odwiedzi. Będę w tych okolicach za jakieś dwa tyg. i chcę go zobaczyć. Quote
credita Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Paola ja mogę w każdą środę rano bo mam na 12 do pracy,tylko daj znać w którą i gra;) podaję nr tel to jak co naskrob mi eska 888504947 Quote
Paola06 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Kwiaciarnia jest jedna koło targowiska w Szopienicach:) Credita-no to mozemy się wybrać w tą środę.A popołudniami nie masz czasu? To zabierzesz mnie z Kato w razie czego:calus: Quote
Paola06 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jedziemy do Kwazia z Amikat we wtorek,po południu. Ja wolę na spokojnie u nich w domu spotkać się z Kwaziulem-ale z ciotka credita do kwiaciarni tez mogę jechać:) Tylko małe sprostowanie : Siemianowice Śląskie. Dzisiaj się umówiłam ,a u Kwaziula wszystko oki:) Quote
credita Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Paola ja tylko środę do 12 mam wolne a tak to do 21.00 jestem w pracy:roll: ale to możemy zaplanować inną środę ,jak minie trochę czasu,będą wtedy nowe fotki:cool3: no a we wtorek co aparat ze sobą weżmiecie:eviltong: Quote
Paola06 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Anetko-umówiłam Nas na 18.Jutro. Czyli musimy sie spotkać gdzieś o 17?17.30? Napisz mi gdzie się spotykamy:) Jezeli możesz to weż aparat.:calus: Quote
Paola06 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Juz jesteśmy umówione:multi::multi::multi: O 17.30 jedziemy na spotkanie z Kwaziulkiem:iloveyou: Aparat mamy:) Quote
credita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 no Paola to teraz stań na wysokości zadania i dobre fotosy zrób:eviltong: :evil_lol: wyściskajcie od ciotki chłopaka:loveu: Quote
Agniest Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ode mnie też całusa w tego wielkiego jęzora :) i czekam na zdjęcia :) Quote
credita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 odwiedziny mają być podobno jutro;) więc czekamy na wieści:lol: Quote
Paola06 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Witam Cioteczki,i przepraszam za przerwę ale nie miałam dostępu do netu. Jutro wybieramy sie z Amikat do Kwazka i mam nadzieję że tym razem uda się nam dojechać. Quote
Koperek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Z ogromną niecierpliwością czekam na [U]wiadomości[/U] i [U]FOTKI[/U], oczywiście!!!:lol: Quote
credita Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Paola nie damy Ci spokoju wieści, wieści i foteczki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paola06 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 W końcu dotarłyśmy z Amikat do domku Kwazkowego.:iloveyou: Kwaziu jest baaaardzo szczęśliwym cudaczkiem-bezgranicznie zakochanym,wpatrzonym w swoją rodzinkę:) Nie mają z nim kłopotów ani wychowawczych , ani zdrowotnych. I co ciekawe-narośl którą miał między łopatkami , -wchłonęła się. Kwaziu bardzo się ucieszył na nasz widok:)Były tarzania po podlodze,podgryzanie fafleczkami rąk i obgryzanie Amikatowych nowiusienkich-wiosennych(po kryjomu)butów. Dostał smaczne ucho:( Które z lubością cyckał-ale nie spuszczał wzroku ze swojej 6letniej przyjaciółki. Bardzo ich kocha,a oni jego. Płytke ze zdjęciami w tygodniu podrzuci mi Dominik-nowy opiekun Kwazia. Jak pojawi się Amikat żeby zdać swoją relację z wizyty-to mam nadzieję że wyjaśni co sie stało z aparatem:( Quote
Paola06 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 I jeszcze chciałam jeszcze dopisać że jęzor dalej jest w rozmiarze XXXL:):):) I najfajniejsze jest to ,to co ujelo mnie w tej rodzinie że oni nie widzą ułomności w Kwaziu-pokochali go takim jaki jest,czekali na niego cierpliwie i widać że jest mu u nich dobrze i ma w ich rodzinie miejsce 4 domownika:) Poza tym mam nadzieję że kiedyś przeczytają cały ten wątek o Kwaziu i przeczytają że bardzo,bardzo jestem im wdzięczna że zajęli się Kwaziem,dali mu wspaniały dom. Dziękuję Marcie ,Dominikowi i słodkiej Juleczce:calus: Jak tylko będę miała płytkę ze zdjęciami to zaraz wkleję,a poza tym Amikat umówiła się na spacerek ze swoją sunią,także jeszcze jakieś zdjęcia będą spacerkowe:) Quote
Recommended Posts