Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi: "troche" mnie tu nie bylo a tu taaaakie zmiany :multi: Olu, jak myslisz czy jest mozliwe abysmy pojechaly do Kwazia w odwiedziny? a moze wspolny spacerek?

Olu, kawal dobrej robory odwalilas! Kiedy moge przywiez do ciebie kolejna psia biede? :evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hello Cioteczki!!!
W wirze pracy intensywnej,na szybciutko donoszę że Kwaziulek na dobre zadomowił się u swojej nowej rodzinki:):):):):)
Dostałam cieplutkie żzyczenia od niego:i świąteczne,i noworoczne.
Wracam do Katowic w niedzielę,także i dostęp do netu będzie,i kontakt z rodzinką Kwazkowa coby umówić się na sesję zdjęciowa,i odwiedzinki:):):):):)
A wszystkim DOSIEGO ROKU2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Witam Cioteczki Kwazkowe po dłuuuuugiej przerwie:calus:
Z domkiem Kwazkowym mam kontakt smsowy,wiem że wszystko układa się dobrze.Będę naciskać na wizytę pod koniec tygodnia-bo sama jestem ciekawa jak teraz wygląda-a myślę że już zdążył się przyzwyczaić do nowych właścicieli.
Bannerka nie potrafię usunąć:(

Posted

Jedziemy z Amikat w tygodniu do Kwazia w odwiedzinki.
Amikat nie może w weekend,a i Kwaziu jedzie z rodzinką na wycieczkę dwudniową.A poza tym jest szczęśliwym,radosnym psiakiem,nie ma z nim kłopotów-jak narazie również zdrowotnych.

Posted

Nikt nie chce jechac ze mną w odwiedzinki do Kwazia-a ja nie zmotoryzowana:(Amikat się nie odzywa:(
Opcja jeszcze pozostaje taka że oni przyjadą z nim.
Jakby ktoś miał czas i ochotę w przyszłym tygodniu wybrać się ze mną - to byłoby suppper:)

Posted

Ale kontakt utrzymujemy,z tym że smsowy-i wiem że Kwaziu jest cudownie ,grzecznym psiorkiem,a dzisiaj odwiedził babcię Juleczki z laurką:)Zdjęcia mi przesyłają ale mmsem.

Posted

Moi Drodzy - ja tak troche Kwziowo - kalendarzowo : Kwaziu jest w kalendarzowej (Metamorfozy serc 2007) zakładce "one szukaja domu" . To juz drugi psiak z zakładki , który ma dom (w domku jest takze Dobcio - demolant - w kalendarzowej zakładce "pod" Kwaziem. Wprawdzie oba znalazły dom nie za posrednictwem kalendarza, ale co tam. Pomyslałam, że fajnie by było gdyby własnie psiaki z zakładki, które znajdą domy były
w "Metamorfozach serc 2008" (nie wiem jeszcze , czy bede mieć na tyle siły i czasu by powstała kolejna edycja , ale tak na wszelki wypadek bedąc Olu w odwiedzinach u Kwazia zapowiedz sie na sesje zdjęciową np. wiosną , a może chcieli by taki [B]kalendarz z Kwaziem[/B] w zakładce ????)

Posted

Jedziemy w odwiedzinki do Kwazia w niedziele z Amikat:)
Kwaziu podbił serca i dusze artystyczne wielu ludzi , i myślę że z niego niezły model jest:)
Dla przypomnienia te dwa serdeczne,już szczęśliwe zdjęciuszka.