Ania_w Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :multi: "troche" mnie tu nie bylo a tu taaaakie zmiany :multi: Olu, jak myslisz czy jest mozliwe abysmy pojechaly do Kwazia w odwiedziny? a moze wspolny spacerek? Olu, kawal dobrej robory odwalilas! Kiedy moge przywiez do ciebie kolejna psia biede? :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [B]Zlitujcie się ktoś kto ma kontakt z nową rodzinką Kwaziula, i dajcie znać co u niego.....[/B] Quote
Paola06 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Hello Cioteczki!!! W wirze pracy intensywnej,na szybciutko donoszę że Kwaziulek na dobre zadomowił się u swojej nowej rodzinki:):):):):) Dostałam cieplutkie żzyczenia od niego:i świąteczne,i noworoczne. Wracam do Katowic w niedzielę,także i dostęp do netu będzie,i kontakt z rodzinką Kwazkowa coby umówić się na sesję zdjęciowa,i odwiedzinki:):):):):) A wszystkim DOSIEGO ROKU2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
credita Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 no gdzie te fotki:angryy: wrrrrr jestem taka ciekawa że doczekać się nie mogę:D litości:p Quote
credita Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :shake: nikt nie zagląda do Kwazka:roll: Ciotki dajcie znać co u niego:cool3: Quote
Agniest Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ja zaglądam :) Paola napisała, że po niedzieli odwiedzi Kwazka, więc też czekam na jakieś wieści. Quote
Paola06 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Witam Cioteczki Kwazkowe po dłuuuuugiej przerwie:calus: Z domkiem Kwazkowym mam kontakt smsowy,wiem że wszystko układa się dobrze.Będę naciskać na wizytę pod koniec tygodnia-bo sama jestem ciekawa jak teraz wygląda-a myślę że już zdążył się przyzwyczaić do nowych właścicieli. Bannerka nie potrafię usunąć:( Quote
la_pegaza Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 wejdźw panel użytkownika -> edycja podpisu i najlepiej wstawic jakiś nowy ;) Quote
Koperek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [U]NO CO TAM U KWAZKA???[/U] Paola06 napisz jakieś wieści, bo się robi coraz bardziej irytująco...:cool1: :razz: :lol: :lol: Quote
Paola06 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Jedziemy z Amikat w tygodniu do Kwazia w odwiedzinki. Amikat nie może w weekend,a i Kwaziu jedzie z rodzinką na wycieczkę dwudniową.A poza tym jest szczęśliwym,radosnym psiakiem,nie ma z nim kłopotów-jak narazie również zdrowotnych. Quote
Koperek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [SIZE=3]Tylko takich wiadomości mi potrzeba!!![/SIZE]:loveu: :loveu: Quote
credita Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 no Kwazio co tam słychać ?proszę o foteczki do opisu:grins: Quote
Paola06 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Nikt nie chce jechac ze mną w odwiedzinki do Kwazia-a ja nie zmotoryzowana:(Amikat się nie odzywa:( Opcja jeszcze pozostaje taka że oni przyjadą z nim. Jakby ktoś miał czas i ochotę w przyszłym tygodniu wybrać się ze mną - to byłoby suppper:) Quote
Paola06 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ale kontakt utrzymujemy,z tym że smsowy-i wiem że Kwaziu jest cudownie ,grzecznym psiorkiem,a dzisiaj odwiedził babcię Juleczki z laurką:)Zdjęcia mi przesyłają ale mmsem. Quote
Paola06 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Nie mam kabelka,a i jakość może być kiepska-chyba? Quote
Bodziulka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 to zależy jaką roździelczosć miał aparat, którym robiono ;) :hmmmm: jak chcesz i możesz, to prześlij je do mnie, a ja wstawię ;) 509424106 Quote
Faro Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Moi Drodzy - ja tak troche Kwziowo - kalendarzowo : Kwaziu jest w kalendarzowej (Metamorfozy serc 2007) zakładce "one szukaja domu" . To juz drugi psiak z zakładki , który ma dom (w domku jest takze Dobcio - demolant - w kalendarzowej zakładce "pod" Kwaziem. Wprawdzie oba znalazły dom nie za posrednictwem kalendarza, ale co tam. Pomyslałam, że fajnie by było gdyby własnie psiaki z zakładki, które znajdą domy były w "Metamorfozach serc 2008" (nie wiem jeszcze , czy bede mieć na tyle siły i czasu by powstała kolejna edycja , ale tak na wszelki wypadek bedąc Olu w odwiedzinach u Kwazia zapowiedz sie na sesje zdjęciową np. wiosną , a może chcieli by taki [B]kalendarz z Kwaziem[/B] w zakładce ????) Quote
credita Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Faro bardzo fajnie że kwazio jest na zakładce kalendarza,przyciąga mój wzrok on i stara przypruszona siwizną boksia:loveu: kalendarz rewelka :p Quote
Paola06 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jedziemy w odwiedzinki do Kwazia w niedziele z Amikat:) Kwaziu podbił serca i dusze artystyczne wielu ludzi , i myślę że z niego niezły model jest:) Dla przypomnienia te dwa serdeczne,już szczęśliwe zdjęciuszka. Quote
Recommended Posts