la_pegaza Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Kwazek jak tam w nowym domu? został Kwazek czy został przechrzczony?? Quote
daga_27 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 brawo Kwaziu:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
AgaiTheta Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Kwaziu ma pare groszy w skarpetce, może jakiś prezencik od cioć forumowych na świeta mu wypatrzymy? Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='AgaiTheta']Kwaziu ma pare groszy w skarpetce, może jakiś prezencik od cioć forumowych na świeta mu wypatrzymy?[/QUOTE] Jestem za... może na jakieś ubranko by starczyło? Bo Kwazulek w tłuszczyk nie bardzo może obrosnąć by nie przeciążać stawów... Quote
la_pegaza Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 oj, trzeba by zobaczyc/wymierzyc szyjke, czy wdziano nie bedzie uciskac/albo bedzie za dlugie.. Quote
Paola06 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cioteczki kochane:calus: Wieści z nowego domku jak na razie -odpukać-pozytywne:lol: Jest wesolutki,siedzi grzecznie w kwiaciarni i sprzedaje kwiatki. Wcina karmę od cioteczek,która mu zostala,i w zapasie ma jeszcze 3kg.Royala wysokoenergetycznego-który kupilam mu na gwiazdkę. Pani skarzyła się tylko że bardzo ciągnie,mi to akurat nie przeszkadzalo-ale ona boi sie że ja przewróci. Prosiłabym żeby pieniążki ze skarpety Kwazkowej - przesunąć na pomoc dla szkieletorka z Łodzi-taka bieda jak kiedyś Kwaziu-chudziutki i tez ma biegunkę-ale jeżeli sa jakies inne potrzeby-to proszę rozdysponować wg.uznania:lol::lol::lol: Państwo nowi Kwaziowi,zostali poinformowani że w razie ciężkich mrozów,lub występującej nagminnie gęsiej skórki(hi,hi..)mają mu zakładac sweterek. Quote
Agniest Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Paola06']Cioteczki kochane:calus: Prosiłabym żeby pieniążki ze skarpety Kwazkowej - przesunąć na pomoc dla szkieletorka z Łodzi-taka bieda jak kiedyś Kwaziu-chudziutki i tez ma biegunkę-ale jeżeli sa jakies inne potrzeby-to proszę rozdysponować wg.uznania:lol::lol::lol: Państwo nowi Kwaziowi,zostali poinformowani że w razie ciężkich mrozów,lub występującej nagminnie gęsiej skórki(hi,hi..)mają mu zakładac sweterek.[/quote] Ja też uważam, że to lepszy pomysł. Kwaziowi pewnie już nic nie brakuje, ma najważniejszą rzecz na świecie - swoją kochającą rodzinę :calus: . A tyle boksiów jest potrzebujących ...... Paola, a czy nowi pańciowie Kwaziula zalogują się na dogo ? Quote
Koperek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Paola06- z tym sweterkiem to po prostu "w dechę"!:-D :-D Quote
Paola06 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja mojej suczynce zakładałam na mrozy,a nawet po domu-taki sweterek ,przerobiony z dziecięcego. Wzbudzała ogolny aplauz-na ulicy-co bardzo się jej podobalo-bo kokieta z niej była rozpieszczona:lol: Wieczorkiem miałam sms.od Kwaziulka że wszystko okey,nazywają go ANIOŁECZKIEM ale nacodzień Kwaziu. Quote
Bodziulka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Paola06']nazywają go ANIOŁECZKIEM [/quote] Aniołeczek w diabelskim ciele :evil_lol: ;) Quote
la_pegaza Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a ciotki baner zmieniają co by innej bidzie pomóc :mad: :eviltong: bo kwazkowy pokochany :evil_lol: Quote
la_pegaza Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Kwazku złoty jak tam przygotowania świąteczne? :lol: Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [B][FONT="Tahoma"][CENTER]Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt![/CENTER][/FONT][/B] [CENTER][IMG]http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1492_kartka-sw.25_1.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
izulkabu Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Olu po Kwaziu przyszedł dobry czas dla KOKSA, umieściłam dramatyczny tytuł na molosach i Koksiu w trzy dni został wyciągniety ze schronu :multi: Teraz przebywa w pensjonacie ale dla niego to i tak super. Myślę że teraz łatwiej będzie mu znaleźć nowy domek, nawet nie wiesz jaka jestem szczęślliwa:loveu: :loveu: :loveu: Wesołych Świąt i buziaki dla Kwazia jak będziesz w odwiedzinach Quote
Korenia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Koniecznie zmieńcie tytuł ! On już domiasty! Quote
Paola06 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Witam Kochane Cioteczki Kwazkowe:calus: Miałam bardzo zawirusowany komputer przez co nie było mnie chwilkę. Kwaziulek czuje się szczęśliwy i jego nowi opiekunowie również.Jutro spędza swoją Wielką Wigilię z nową rodzinką. Po sylwestrze pojadę do niego w odwiedzinki i już uprzedziłam że będzie również sesja zdjęciowa.Sądzę że można przeniesc ten watek. Jestem szczęśliwa że tak wszystko się jak narazie poukładalo:multi::multi: Z tym że bez waszej pomocy to by się nieudało!!!!!!!!!!!!!!!Dziękuję za zaufanie,wsparcie i za to że byłyście przy nas:calus::calus::calus::calus: U mnie do 26.12.jest D.A.od mojej kuzynki,a potem jade na Mazury,więc niewiem jak to będzie z odwiedzinkami na necie. ŻYCZĘ CIEPLUTKICH,OTULONYCH MIŁOŚCIĄ ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA. Quote
Koperek Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Paola06 klękam przed Tobą, kochana dziewczyno i modlę się:modla: o więcej takich osób, jak Ty!:lilangel:aniolem jesteś! Quote
Agniest Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :tree1: WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT PAOLA, DZIĘKI TOBIE KWAZIU MA PRAWDZIWY DOM NA ŚWIĘTA :loveu: Quote
HebaNova Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ciekawe jak tam Kwaziowi spodobała się świąteczna choineczka, bo moje tymczasy robią wszystko żebym na przyszły rok nie miała ani jednej bombki :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B][U]Oleńko: [/U][/B] [COLOR="Purple"][CENTER][B]Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku![/B][/CENTER] [/COLOR] [CENTER][IMG]http://www.gify.nou.cz/pf07_soubory/pf07a%20(25).gif[/IMG][/CENTER] Quote
izulkabu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 My również życzymy wszystkim szampańskiej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku 2007 :cunao: :BIG: Całuski i confetti dla Kwazia Quote
Agniest Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witam w Nowym Roku :loveu: Co u ciebie słychać, byłaś już w odwiedzinach u Kwazia ? Quote
Koperek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ale cóż to? :-o Kwaziu jeszcze w "Psy w potrzebie"?! Ciotki- szybko zmieniać tytul i przenosić, bo się Kwaziu niecierpliwi!!!:evil_lol: :evil_lol: Quote
la_pegaza Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 przecież tytuł dawno zmieniony :P czekamy na jakąś foto-relacje... Quote
Recommended Posts