Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgaiTheta']Kwaziu ma pare groszy w skarpetce, może jakiś prezencik od cioć forumowych na świeta mu wypatrzymy?[/QUOTE]
Jestem za... może na jakieś ubranko by starczyło? Bo Kwazulek w tłuszczyk nie bardzo może obrosnąć by nie przeciążać stawów...

Posted

Cioteczki kochane:calus:
Wieści z nowego domku jak na razie -odpukać-pozytywne:lol:
Jest wesolutki,siedzi grzecznie w kwiaciarni i sprzedaje kwiatki.
Wcina karmę od cioteczek,która mu zostala,i w zapasie ma jeszcze 3kg.Royala wysokoenergetycznego-który kupilam mu na gwiazdkę.
Pani skarzyła się tylko że bardzo ciągnie,mi to akurat nie przeszkadzalo-ale ona boi sie że ja przewróci.
Prosiłabym żeby pieniążki ze skarpety Kwazkowej - przesunąć na pomoc dla szkieletorka z Łodzi-taka bieda jak kiedyś Kwaziu-chudziutki i tez ma biegunkę-ale jeżeli sa jakies inne potrzeby-to proszę rozdysponować wg.uznania:lol::lol::lol:
Państwo nowi Kwaziowi,zostali poinformowani że w razie ciężkich mrozów,lub występującej nagminnie gęsiej skórki(hi,hi..)mają mu zakładac sweterek.

Posted

[quote name='Paola06']Cioteczki kochane:calus:

Prosiłabym żeby pieniążki ze skarpety Kwazkowej - przesunąć na pomoc dla szkieletorka z Łodzi-taka bieda jak kiedyś Kwaziu-chudziutki i tez ma biegunkę-ale jeżeli sa jakies inne potrzeby-to proszę rozdysponować wg.uznania:lol::lol::lol:
Państwo nowi Kwaziowi,zostali poinformowani że w razie ciężkich mrozów,lub występującej nagminnie gęsiej skórki(hi,hi..)mają mu zakładac sweterek.[/quote]

Ja też uważam, że to lepszy pomysł. Kwaziowi pewnie już nic nie brakuje, ma najważniejszą rzecz na świecie - swoją kochającą rodzinę :calus: .
A tyle boksiów jest potrzebujących ......
Paola, a czy nowi pańciowie Kwaziula zalogują się na dogo ?

Posted

Ja mojej suczynce zakładałam na mrozy,a nawet po domu-taki sweterek ,przerobiony z dziecięcego.
Wzbudzała ogolny aplauz-na ulicy-co bardzo się jej podobalo-bo kokieta z niej była rozpieszczona:lol:
Wieczorkiem miałam sms.od Kwaziulka że wszystko okey,nazywają go ANIOŁECZKIEM ale nacodzień Kwaziu.

Posted

[B][FONT="Tahoma"][CENTER]Skacze Aniołek, skacze po chmurkach,
niesie życzenia w Anielskich piórkach.
Niesie w plecaku babki i świeczki,
a w walizkach złote dzwoneczki.
Wesołych Świąt![/CENTER][/FONT][/B]

[CENTER][IMG]http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1492_kartka-sw.25_1.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

Olu po Kwaziu przyszedł dobry czas dla KOKSA, umieściłam dramatyczny tytuł na molosach i Koksiu w trzy dni został wyciągniety ze schronu :multi: Teraz przebywa w pensjonacie ale dla niego to i tak super. Myślę że teraz łatwiej będzie mu znaleźć nowy domek, nawet nie wiesz jaka jestem szczęślliwa:loveu: :loveu: :loveu: Wesołych Świąt i buziaki dla Kwazia jak będziesz w odwiedzinach

Posted

Witam Kochane Cioteczki Kwazkowe:calus:
Miałam bardzo zawirusowany komputer przez co nie było mnie chwilkę.
Kwaziulek czuje się szczęśliwy i jego nowi opiekunowie również.Jutro spędza swoją Wielką Wigilię z nową rodzinką.
Po sylwestrze pojadę do niego w odwiedzinki i już uprzedziłam że będzie również sesja zdjęciowa.Sądzę że można przeniesc ten watek.
Jestem szczęśliwa że tak wszystko się jak narazie poukładalo:multi::multi:
Z tym że bez waszej pomocy to by się nieudało!!!!!!!!!!!!!!!Dziękuję za zaufanie,wsparcie i za to że byłyście przy nas:calus::calus::calus::calus:
U mnie do 26.12.jest D.A.od mojej kuzynki,a potem jade na Mazury,więc niewiem jak to będzie z odwiedzinkami na necie.
ŻYCZĘ CIEPLUTKICH,OTULONYCH MIŁOŚCIĄ ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA.

Posted

[B][U]Oleńko: [/U][/B]

[COLOR="Purple"][CENTER][B]Pragnę złożyć żarliwe życzenia:
szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia,
oby troski życia zaginęły w mroku
podczas nadchodzącego Nowego Roku![/B][/CENTER]
[/COLOR]
[CENTER][IMG]http://www.gify.nou.cz/pf07_soubory/pf07a%20(25).gif[/IMG][/CENTER]