Alicja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [B][I]:razz:no to ściskamy łapcie za domek Kwaziowy no i żeby był wszystko OK[/I][/B] Quote
Kate I Luka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 ... chyba owocny weekend w spacerki, bo Oli cały dzień nie ma na dogo... p.s. , Olu, pan Adam wyjechał, i nie mam z nim kontaktu. Nie wiem kiedy wraca. Może będzie w poniedziałek, jak ustalę cokolwiek to dam znać.... Quote
Paola06 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Witamy:calus: Dzisiaj dzień pełen wrażeń.Wyadoptowanie królika,zakupy Kwazkowe z Kwazkiem w roli głównej a niedawno wróciliśmy z odwiedzin i Pusi(jak się okazało króliczki)Zadomowiła sie w nowym miejscu,i jak pisałam nie jest sama bo za toarzyszkę ma szynszylkę Maxi:lol: Kwaziowi kupiłam dzisiaj szeleczki i nowa smyczkę bo przeciez jutro jedziemy oglądac domek i mam nadzieję że w końcu dojdzie ta wizyta do skutku. :(:(:(:(:( O 16 jestem umówiona z Amikat. Quote
Koperek Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 No to trzymamy :happy1: :happy1: za domek! [I]Żeby okazal się najlepszy z najlepszych, bo Kwaziu zasluguje na taki!!!!!![/I] Quote
izulkabu Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Trzymamy trzymamy :) Czy ktoś może mi poradzić jak zmienić tytuł wątku ? hmmm jeszcze sobie nie radzę :( Quote
Paola06 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Izaulkabu,szeleczki od Was będą u mnie do odebrania:lol: Przydały się baaardzo:calus: Szelki generalnie mają dużo zalet o których nie miałam zielonego pojęcia,w przypadku Kwazia nie tylko amortyzują siłe ciągnięcia-przenosząc ją na barki ale równiez nieumożliwiają podgryzania smyczy na spacerze(poprzednią przegryzł z radości,a ja głupia nie zareagowałam ciesząc się razem z nim:)) I wydaje mi się , ale niewiem czy to możliwe-że nz szelkach jakby mniej ciągnął,chodzi bardziej dostojnie-ale może to kwestia tego że wogóle przyzwyczaił sie do chodzenia na smyczy i tego że co jakiś czas powtarzam mu:nie ciągnij-bo z powodu tej szyi nie chce żeby szedł przy nodze dosłownie i się męczył:lol::lol: Quote
la_pegaza Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Kwaziu wstawaj :) dziś wielka wizyta ;) Quote
Iza i Avanti Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Trzymamy kciuki i łapki.... Oby Kwaziowi się udało... Quote
Kate I Luka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ... a ja się trochę martwię...czy Kwaziowi gdziekolwiek będzie lepiej niż u Olci???? Tak tam wypiękniał :loveu: :loveu: :loveu: Mam nadzieję, że nowy domek spisze się równie dobrze ;) Quote
Paola06 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Witamy i ściskamy:calus: Dzisiaj się smucimy,jeszcze taka brzydka u nas pogoda na Śląsku-pada i jest szaro. Na <Przygarnę psa>poszukują młodej bokserki,lećcie tam Cioteczki:) Ja nie umiem wklejać tematów z innych wątków:( Pa,pa-do wieczora:lol: Quote
& Gloria & Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Kwazek to Twój wielki dzień! Taki unikat jak Ty powinien mieć wszystko! Szczególnie kochającą rodzinę!:loveu: :loveu: :multi: Quote
la_pegaza Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Paola dzięki za info, zasypałam już Kiwi boksiami :) Kwazek bądź grzeczny ;) Quote
izulkabu Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Paola06']Izaulkabu,szeleczki od Was będą u mnie do odebrania:lol: [/quote] Olu, chcemy żeby szelki zostały u Ciebie, tak czynnie działasz z piesiami, że na pewno przydadzą się u Ciebie bardziej i może skorzysta z nich jakiś inny podopieczny :) MOżesz je zostawić lub komuś przekazać, niech się noszą na zdrowie ;) Pozdrawiam i czekam ze wszystkimi na pomyślne wieści z wizyty :loveu: Quote
Ania_w Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Kate I Luka']... a ja się trochę martwię...czy Kwaziowi gdziekolwiek będzie lepiej niż u Olci???? Tak tam wypiękniał :loveu: :loveu: :loveu: Mam nadzieję, że nowy domek spisze się równie dobrze ;)[/quote] nic dodac, nic ujac:evil_lol: Olus wysciskaj Kwazusia od nas:loveu: chetnie sama bym to zrobila ale jak wiesz nie jest to mozliwe :-( Quote
amikat Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [COLOR=red][B]Kwaziu kochany - już w nowym domeczku!!!![/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] Kochana Kwaziowa rodzinko - w dniu dzisiejszym boksio pojechał do swoich ludzi, do swojej rodzinki. O godzinie 16:30 Kwaziu przybył do nowego domeczku. Radośnie przywitał Pana i Pania - znał ich wcześniej , bo ci mili ludzie odwiedzali go trzykrotnie i chodzili z Kwaziem i Oleńką na spacerki. Nowy domek kwazia jest "ciepły" - nie dlatego, że dobrze ogrzany - ale dlatego, że jest bardzo rodzinny i serdeczny. Widać , że ludzie którzy tam mieszkają kochają się naprawdę. Niczego mu tam nie zabrakinie - mieszkanie jest duże , ma dużo miejsca do swawolenia. Ładnie usytuowane - otoczone parkami i lasem - będzie miał gdzie Kwazek biegać z Panem na spacerki. Córeczka Pani i Pana to kochana pieciolatka. Wie że jest za Kwazia odpowiedzialna. Powiedziała ze może zabrać jej wszystkie zabawki. Rodzinka bedzie kontynuowała leczenie - to odpowiedzialni ludzie. Nie zrobiłyśmy zdjęć bo było nam głupio prosić ich o pozowanie. Byli tak zajeci Kwazkiem i tak sie cieszyli ze zostaje u nich... Nadrobimy to jednak - bo jesteśmy umówieni na spacerki! Domek też popstrykany , zeby nikt nie miał wątpliwości jak dobrze Kwaziu trafił! Ujęło mnie to, że chcieli żeby pies był już z nimi na święta "bo to członek rodziny". U Oleńki Kwazek miał dobre życie - miał kochającą "matkę zastępczą", która zrobiłaby wszstko, żeby go ratować i by dobrze mu sie żyło. Musi mieć jednak swoich ludzi na stałe. Oleńko - nie płacz już więcej - jest w dobrych rękach. Dobrze zrobiłaś wybierając ich na opiekunów. Jutro podpisujemy umowę adopcyjną. KWAZIU - TRZYMAJ SIĘ CHŁOPIE!!! Quote
Kitka20 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Popłakałam się ze wzruszenia:-( Kwaziu wiem że Ci będzie dobrze trzymaj się cieplutko i wesołych świat Ola jesteś WIELKA buziaki dla Ciebie Quote
izulkabu Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='amikat'][COLOR=red][B]Kwaziu kochany - już w nowym domeczku!!!![/B][/COLOR] Oleńko - nie płacz już więcej - jest w dobrych rękach. Dobrze zrobiłaś wybierając ich na opiekunów. [/quote] Tak myślałam że Ola nie będzie w stanie nic na razie napisać, samej mi się chce płakać i dlatego że Oli jest smutno :-( i ze wzruszenia że Kwaziu ma własną na zawsze rodzinę :loveu: Olu wszyscy Ci jesteśmy wdzięczni za to że tyle dla niego zrobiłaś a ja szczególnie za to że mogłam tą mordzię kochaną poznać osobiście :glaszcze: Trzymaj się Olu i prosimy o wieści z nowego Kwazkowego domku Quote
la_pegaza Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 to piękny prezent świąteczny dla wszystkich :cunao::laola: Olu, dziękujemy Ci za szanse, która stworzyłaś Kwaziowi :Rose::iloveyou: Quote
amikat Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='izulkabu']Tak myślałam że Ola nie będzie w stanie nic na razie napisać, samej mi się chce płakać i dlatego że Oli jest smutno :-( i ze wzruszenia że Kwaziu ma własną na zawsze rodzinę :loveu: Olu wszyscy Ci jesteśmy wdzięczni za to że tyle dla niego zrobiłaś a ja szczególnie za to że mogłam tą mordzię kochaną poznać osobiście :glaszcze: Trzymaj się Olu i prosimy o wieści z nowego Kwazkowego domku[/quote] Nic dodac nic ując - Oleńko jesteś wielka ! Pokochałaś tą mordziache i dałaś z siebie wszystko!!!! On o tym wie i będzie pamiętał. Niech Ci sie oczka nie pocą. Quote
Iza i Avanti Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Oleńko- nie płacz.... Kwaziu- niech ci w nowym domku będzie dobrze... Quote
Korenia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Super, że Kwazkowi się udało :multi: :multi: Quote
& Gloria & Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Brawo Oleńka! Jesteście Wielkie!:loveu: :multi: Kwazek-->ty szczęściarzu:eviltong: Quote
Koperek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Wiem, że powinnam się cieszyć, ale zrobilo mi się jakoś tak:roll: ... sama nie wiem (?) U Paoli wiedzialam jak ma, a u tej nowej rodzinki Kwazia jakoś tak obco... Oj:-( Quote
Recommended Posts