Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koperek']Na dobranoc- Jak zwykle będziemy czekać z utęsknieniem na wiadomości Kwazkowe!:lol:
Paola06 wymamlaj tego Pięknisia od ciotek wroclawskich!:p[/quote]

To raczej Kwaziu wymamla swoją Panią za jej dobre serce :evil_lol: a to potrafi robić suuuperowo :evil_lol:

Posted

:# Kwazek to jest gość :D
Wiadomo, że w normie, skoro w domku i przy kimś, kto wymizia :), każdy byłby wtedy w normie (może nawet ja :P).
Olu, wyprzytulaj Kwazka, oj wyprzytulaj ode mnie!

Aha, ja wiem, że to nudne, ale ja sobie życzę więcej zdjęć :)

Posted

Dzisiaj znowu malo brakowało a zwierzyniec by się powiększył..........
W skrócie.
Od 3dni widywałam chodząc na kurs w cetrum Katowic-pięknego boksia baz opieki,dzisiaj nie wytrzymałam i zapytalam w sklepie pod którym go widywałam :czyj on jest?.Okazalo się że przesiaduje bez właściciela i miejscowi menele juz mieli na chrapkę..
Nie namyślając się wiele,odpiełam z torebki ramiączko i .....trafił do PUMCI z dogo,która już wcześniej gościła go u siebie...:(:(
A mu jedziemy z Amikat w niedzielę sprawdzić domek dla Kwaziulka.
Oj,oj:lol::lol:

Posted

A piesio przesiedział teraz u mnie w pracy jakiś czas... Uruchomiłam wszelkie kontakty... ale nic. Wszyscy zapsieni, albo totalne negatywy do psów :angryy:
Piesek śliczny, cudowny. Ułożony, położył się na podłodze, leżał, wąchał choinkę i bombki.... Ślicznie się cieszy jak tylko sie do niego zagada...
Boshe co za ludzie z tych ludzi... Jak można się nie interesować tym , że pies znika z domu na kilka dni?......

Posted

Byli u mnie... Piesiu super, naprawde... ale nie mam jak go wziasc... Nasz jest zboj, pozatym mamy 38 m2... I chyba bym mieszkania nie poznała już całkowicie po pozostawieniu ich samych...

A Pumcia nie ma jak go przetrzymac... Już ma 3 psy w domu, chyba suczki jeśli dobrze zrozumiałam...

MASAKRA Z TYMI WŁAŚCICIELAMI !!!!

Posted

Niestety,ani z Szopienic go nie chcą(za duży:(:()
Ani wogole nikt.
Do jutra bokserek jest u znajomych.A co dalej,nie wiemy.
Jest piękny!!!!!Silnej kości,prawie jak rottek.
Nie wiemy co robić:(:(

Posted

O tym domku "chętnym" z Szopienic bylo już kilka postów i powiem szczerze: coraz mniej mi się ci ludzie podobają względem adopcji jakiegokolwiek psa, nie mówiąc już o boksiu:mad: Niby dom pragnący przygarnąć boksera, a tak wybrzydzają, że czytać już nie mogę...!

Posted

[quote name='Koperek']O tym domku "chętnym" z Szopienic bylo już kilka postów i powiem szczerze: coraz mniej mi się ci ludzie podobają względem adopcji jakiegokolwiek psa, nie mówiąc już o boksiu:mad: Niby dom pragnący przygarnąć boksera, a tak wybrzydzają, że czytać już nie mogę...![/QUOTE]

Oj też mam takie przeczucia...

A psiaka szkoda :shake: :-( :shake: :-( :shake: :-( :shake: :-( :shake: :-(

Posted

[quote name='Paola06']Szkoda siaka ale co jutro,musimy go odebrac o 10.I co dalej????????????????
Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Hmmm, Szopienice to w ogóle taka dziwna jak dla mnie dzielnica, wiem że nie można generalizować...ale... i jakoś nie wiem czy wierzyc w tego psa z ulicy, chyba że go widziałaś.

Posted

Tak,to niestety jest Maksio ktorego mialam juz jakis czas temu u siebie.Niestety nie moge tym razem go zabrac bo moje bokserze sunie sa tak zazdrosne ze dzisiaj kiedy przyszedl do nas na chwile gryzly sie okropnie miedzy soba i ogolnie byla jatka.Mam jeszcze jamnika faceta...Wiec same rozumiecie,sytuacja nieciekawa,a jutro o 10 Maks wraca...Co dalej?Juz nie wiem co wymyslec.Obdzwonilam wszystkich znajomych,ale cisza...Pomocy!!!

Posted

A my tradycyjnie , życzymy dobrej nocki Cioteczką Kwazkowym:lol::lol:
Jutro królik jedzie do szynszyli,Kwaziu na zakupy-sprawdzic czy są zamówione szeleczki-a w niedzielkę wycieczka sprawdzić domek.Już czekają:(

Posted

Witam wszytkich,dawno mnie tu nie było,straszny tydzień, a do tego paskudna gypa. Przeglądnełam forum o Kwaziu i jestem happy. Takie pomyślne wieści:) a do tego widze,ze fotki doszły:) ciesze sie bardzo,ale najbardziej ciesze sie,że Kwazek jest w dobrej formie:)super,a Tych ludzi co zostawili króliczka udusiłambym własnymi rękami.Paola ma za to zwierzyniec:)a Kwazek czuje sie prawie jak tata:) hahahah.Pozdarwiam Was serdecznie i buziaki dla Kwaziola:)