Koperek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Na dobranoc- Jak zwykle będziemy czekać z utęsknieniem na wiadomości Kwazkowe!:lol: Paola06 wymamlaj tego Pięknisia od ciotek wroclawskich!:p Quote
izulkabu Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Koperek']Na dobranoc- Jak zwykle będziemy czekać z utęsknieniem na wiadomości Kwazkowe!:lol: Paola06 wymamlaj tego Pięknisia od ciotek wroclawskich!:p[/quote] To raczej Kwaziu wymamla swoją Panią za jej dobre serce :evil_lol: a to potrafi robić suuuperowo :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Jupi!!!! Same dobre wieści!!!!!!! Fantastycznie. p.s. Z Kwazia już kawał faceta :p :p :p Quote
szmaja Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 :# Kwazek to jest gość :D Wiadomo, że w normie, skoro w domku i przy kimś, kto wymizia :), każdy byłby wtedy w normie (może nawet ja :P). Olu, wyprzytulaj Kwazka, oj wyprzytulaj ode mnie! Aha, ja wiem, że to nudne, ale ja sobie życzę więcej zdjęć :) Quote
Paola06 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Dzisiaj znowu malo brakowało a zwierzyniec by się powiększył.......... W skrócie. Od 3dni widywałam chodząc na kurs w cetrum Katowic-pięknego boksia baz opieki,dzisiaj nie wytrzymałam i zapytalam w sklepie pod którym go widywałam :czyj on jest?.Okazalo się że przesiaduje bez właściciela i miejscowi menele juz mieli na chrapkę.. Nie namyślając się wiele,odpiełam z torebki ramiączko i .....trafił do PUMCI z dogo,która już wcześniej gościła go u siebie...:(:( A mu jedziemy z Amikat w niedzielę sprawdzić domek dla Kwaziulka. Oj,oj:lol::lol: Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A piesio przesiedział teraz u mnie w pracy jakiś czas... Uruchomiłam wszelkie kontakty... ale nic. Wszyscy zapsieni, albo totalne negatywy do psów :angryy: Piesek śliczny, cudowny. Ułożony, położył się na podłodze, leżał, wąchał choinkę i bombki.... Ślicznie się cieszy jak tylko sie do niego zagada... Boshe co za ludzie z tych ludzi... Jak można się nie interesować tym , że pies znika z domu na kilka dni?...... Quote
Paola06 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Był Kate u Ciebie?????? I co?? Pumcia go nie przetrzyma???? Quote
la_pegaza Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 a on nie może trafic do tych ludzi co chcą boksia?? czy to niecznie musi byc suka... Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Byli u mnie... Piesiu super, naprawde... ale nie mam jak go wziasc... Nasz jest zboj, pozatym mamy 38 m2... I chyba bym mieszkania nie poznała już całkowicie po pozostawieniu ich samych... A Pumcia nie ma jak go przetrzymac... Już ma 3 psy w domu, chyba suczki jeśli dobrze zrozumiałam... MASAKRA Z TYMI WŁAŚCICIELAMI !!!! Quote
Paola06 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 No to w takim razie jezeli byłby przewóz to jedziemy do Szopienic,do tych ludzi co chcą boksia.Pumcia zmotoryzowana???? Ja niemam do niej telefonu:( Quote
Paola06 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Rozmawialam z Pumcia,wieziemy faflaka do Szopienic:) Trzymajcie kciuki:lol: Quote
la_pegaza Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [B]Kobitki, pamiętajcie, żeby w razie czego podpisac warunkową umowę adopcyjną , bo tamci mają 14 dni niby na odebranie swojego psa...[/B] Quote
Paola06 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Niestety,ani z Szopienic go nie chcą(za duży:(:() Ani wogole nikt. Do jutra bokserek jest u znajomych.A co dalej,nie wiemy. Jest piękny!!!!!Silnej kości,prawie jak rottek. Nie wiemy co robić:(:( Quote
Koperek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 O tym domku "chętnym" z Szopienic bylo już kilka postów i powiem szczerze: coraz mniej mi się ci ludzie podobają względem adopcji jakiegokolwiek psa, nie mówiąc już o boksiu:mad: Niby dom pragnący przygarnąć boksera, a tak wybrzydzają, że czytać już nie mogę...! Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Koperek']O tym domku "chętnym" z Szopienic bylo już kilka postów i powiem szczerze: coraz mniej mi się ci ludzie podobają względem adopcji jakiegokolwiek psa, nie mówiąc już o boksiu:mad: Niby dom pragnący przygarnąć boksera, a tak wybrzydzają, że czytać już nie mogę...![/QUOTE] Oj też mam takie przeczucia... A psiaka szkoda :shake: :-( :shake: :-( :shake: :-( :shake: :-( :shake: :-( Quote
Paola06 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Dzisiaj przygarneli z ulicy psiaka. Dla niego super,ale my ....no . Zobaczymy w niedzielę jak ten domek Kwaziowy?????????? Jadę z AMIKAT ,jak by co. Quote
Paola06 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Szkoda siaka ale co jutro,musimy go odebrac o 10.I co dalej???????????????? Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
izulkabu Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Paola06']Szkoda siaka ale co jutro,musimy go odebrac o 10.I co dalej???????????????? Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] Hmmm, Szopienice to w ogóle taka dziwna jak dla mnie dzielnica, wiem że nie można generalizować...ale... i jakoś nie wiem czy wierzyc w tego psa z ulicy, chyba że go widziałaś. Quote
la_pegaza Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ale to jest ten ogoniasty od Pumci?? nie ma do nich namiaru?? Quote
Pumcia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Tak,to niestety jest Maksio ktorego mialam juz jakis czas temu u siebie.Niestety nie moge tym razem go zabrac bo moje bokserze sunie sa tak zazdrosne ze dzisiaj kiedy przyszedl do nas na chwile gryzly sie okropnie miedzy soba i ogolnie byla jatka.Mam jeszcze jamnika faceta...Wiec same rozumiecie,sytuacja nieciekawa,a jutro o 10 Maks wraca...Co dalej?Juz nie wiem co wymyslec.Obdzwonilam wszystkich znajomych,ale cisza...Pomocy!!! Quote
Paola06 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A my tradycyjnie , życzymy dobrej nocki Cioteczką Kwazkowym:lol::lol: Jutro królik jedzie do szynszyli,Kwaziu na zakupy-sprawdzic czy są zamówione szeleczki-a w niedzielkę wycieczka sprawdzić domek.Już czekają:( Quote
la_pegaza Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Oj Kwazek będzie płakał za swoim nowym kolegą ;) Quote
camea Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Witam wszytkich,dawno mnie tu nie było,straszny tydzień, a do tego paskudna gypa. Przeglądnełam forum o Kwaziu i jestem happy. Takie pomyślne wieści:) a do tego widze,ze fotki doszły:) ciesze sie bardzo,ale najbardziej ciesze sie,że Kwazek jest w dobrej formie:)super,a Tych ludzi co zostawili króliczka udusiłambym własnymi rękami.Paola ma za to zwierzyniec:)a Kwazek czuje sie prawie jak tata:) hahahah.Pozdarwiam Was serdecznie i buziaki dla Kwaziola:) Quote
Recommended Posts