Koperek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Teraz Kwaziu ma prawdopodobnie wieczorny spacerek, hę?:lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='la_pegaza']wizyta na czwartek przełożona ;)[/quote]:pto poczekamy na czwartkowe dobre wiesci Quote
Paola06 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Kwaziulek spotkał sie wieczorem z Ciocią Izulkabu i Wujkiem i dostał superowskie szeleczki(pasują:)) Wiem że troszkę póżno,ale spotkała nas w drodze powrotnej niesłychana historia... Kwaziu jak zawsze sobie węszy,ja przystaję i czekam co by mu nie przeskadzać,no ale z sekund zaczęło sie zmieniać w minuty........... Obwąchiwał dokładnie karton przy śmietniku, i nie dał się przeciągnąć dalej.. Chcąc,nie chcąc-zajrzałam do kartonu-bo nigdy się tak nie zachowywał--- i co zobaczyłam w środku kartonika,w centrum miasta????????????? Królika. Ręce opadają co się dzieje z ludżmi:( Wzięłam go do domu ku zadowoleniu Kwazia który już nie spuścił wzroku z kartonu. Króliczek jest koloru czarnego,poskubał marchewkę,i siedzi. Jutro pomyślę co dalej............. Quote
Kitka20 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Paola06 masz naprawdę wielkie serduszko mało takich ludzi jest jesteś naprawdę super pozdro i całuski w fafloki dla Kwazia Quote
Paola06 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 No nic,jeszcze nie śpimy.Królik się ożywił i chce wyskoczyć co jakis czas z kartonika.Kwazek go pilnuje,podbiega pod drzwi,obwą****e i piszczy:) Nocka dla bezsennowców.... Na całe szczęście kotka się nie dołączyła-śpi. Dobrej nocki Cioteczkom Kwazkowym-tradycyjnie:lol: Quote
daga_27 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 w nocy pewnie ten krolik Wam buszowal, co?:cool3: moj to w dzien umarlaka udaje, a w nocy dokazuje:mad: Pozdrowionka!:lol: Quote
izulkabu Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 No to się cieszymy, że szeleczki pasują :) Bo patrząc na Kwazia sądziłam że się w nich utopi ;) Niech mu się noszą :) Czyli Kwaziu przyniósł szczęście królikowi :) A swoją drogą to naprawdę nie zdawałam sobie sprawy z tego, że tak wielu ludziom brakuje wyobraźni... Quote
daga_27 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='izulkabu']A swoją drogą to naprawdę nie zdawałam sobie sprawy z tego, że tak wielu ludziom brakuje wyobraźni...[/quote] to nie jest brak wyobrazni, to jest debilizm w stopniu zaawansowanym:angryy: Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [B][I]:evil_lol:i Kwaziu ma kumpla;) a tak serio ...pewno robili porządki świąteczne:angryy:i królik zawadzał ..miejsca na choinkę pewnie by brakło .Horror co sie z ludźmi dzieje:angryy: [/I][/B] Quote
Aganiok Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 za kilka lat bedą tak wystawiać babcię, dziadka, chorych, wszystkich którzy będą im przeszkadzać w ich "idealnym" życiu i zawadzać na codzień. KWaziu uratował królika :loveu: Ciekawa jestem jak teraz reaguje... może się zakumplują ?? :-) Quote
la_pegaza Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 no pies tropiący :loveu: oby na niego nie polował... Quote
Iza i Avanti Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Dzień dobry Kwaziulku- ratowniku! Quote
HebaNova Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [URL]http://adopcje.kroliki.net/[/URL] wrzuć królisia na królicze forum adopyjne Quote
Paola06 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 To my:):) Rozmnażamy się:):):) Królik jest.Oprócz tego że wyskoczył oczywiście w nocy z kartonu,zasiał bobeczki,i się lekko awanturował-to jest super!!!!!!!!!!! Na psa reaguje bez strachu,a Kwaziu tylko obwą****e. W sobotę wezma królika moi znajomi:lol::lol: Mają szynszylę i chcieli jej sprawidż towarzystwo. AMIKAT,jeżeli będziesz miała ochotę i czas , to w niedzielę drugie podejście z wizytą w domku Kwaziowym:calus: Quote
Paola06 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Z Amikat jesteśmy umówione na niedzielę w celu sprawdzenia domku dla Kwaziocha.Oby tym razem się udało:):):):):):) Królik boi się kota ale nie Kwazia:lol::lol: Jutro wet.także do 15 Kwaziu jest na czczo-bad.krwi. Quote
la_pegaza Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kwazek bądź dzielny, bo ja z tych co na widok igły :mdleje: ale tylko takiej, która w moją strone zmierza ;) Quote
Kate I Luka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Cześć Kwazusiu :multi: :multi: :multi: Buziaki w fafelki, i czekamy na jutrzejsze badania :) Quote
Paola06 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A jeżeli chodzi o spotkanie piątkowe-to może są chętne Cioteczki na koncert i wspólne spotkanie w piątek na godz.19.do Spodka na oratorium Piotra Rubika. Koncert w ramach obchodów Stan.Wojennego. Quote
Paola06 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A my życzymy Cioteczką Kwazkowym , dobrej...... Królik się rozbudził, Kwaziulek go pilnuje i ma radość w oczach bo czuje się odpowiedzialny.... Ale ja żegnam Cioteczki cieplutko:lol::lol: Kotka już zupełnie obrażona-fu,fu:):):) Quote
HebaNova Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 uuuu ja pracuję w piątek do 20 :placz: Quote
Kate I Luka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Hej Olu, i poszerzający się zwierzyńcu w Towim domku ;):cool3: :razz: CZekamy na wieczorne info o kondycji Kwaziula ;) Quote
Paola06 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Witamy:calus: Dopiero teraz , bo u weta jak zwykle masakra czasowa. Znowu prawie 4godz.ale za to same dobre wiadomości:lol::lol: Przede wszystkim od ostatniego razu,Kwaziu przybrał prawie 2,5kg:) Teraz waży 26,200kg. Pobrania krwi nawet nie poczuł-wyniki morfologi z rozmazem-w normie!!!!!!! Wewnętrzna narośl si.ę nie powiększa,nie ma stanu zapalnego-wet.zadecydował że na razie tego nie ruszać.Zalecił żeby nadal podawać Megavit i Dermocan-Omega3 i Omega6-zakupiliśmy. Dziękujemy za trzymanie kciuków-przydało się:calus: Quote
Paola06 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Cioteczki Kwazkowe. Żegnamy was już dzisiaj czule. Jesteśmy troszkę padnięci a ja jeszcze muszę zająć się zwierzyńcem. Do jutra:calus::calus::calus: Quote
Recommended Posts