Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kwaziulek spotkał sie wieczorem z Ciocią Izulkabu i Wujkiem i dostał superowskie szeleczki(pasują:))
Wiem że troszkę póżno,ale spotkała nas w drodze powrotnej niesłychana historia...
Kwaziu jak zawsze sobie węszy,ja przystaję i czekam co by mu nie przeskadzać,no ale z sekund zaczęło sie zmieniać w minuty...........
Obwąchiwał dokładnie karton przy śmietniku, i nie dał się przeciągnąć dalej..
Chcąc,nie chcąc-zajrzałam do kartonu-bo nigdy się tak nie zachowywał---
i co zobaczyłam w środku kartonika,w centrum miasta?????????????
Królika.
Ręce opadają co się dzieje z ludżmi:(
Wzięłam go do domu ku zadowoleniu Kwazia który już nie spuścił wzroku z kartonu.
Króliczek jest koloru czarnego,poskubał marchewkę,i siedzi.
Jutro pomyślę co dalej.............

Posted

No nic,jeszcze nie śpimy.Królik się ożywił i chce wyskoczyć co jakis czas z kartonika.Kwazek go pilnuje,podbiega pod drzwi,obwą****e i piszczy:)
Nocka dla bezsennowców....
Na całe szczęście kotka się nie dołączyła-śpi.
Dobrej nocki Cioteczkom Kwazkowym-tradycyjnie:lol:

Posted

No to się cieszymy, że szeleczki pasują :) Bo patrząc na Kwazia sądziłam że się w nich utopi ;) Niech mu się noszą :) Czyli Kwaziu przyniósł szczęście królikowi :) A swoją drogą to naprawdę nie zdawałam sobie sprawy z tego, że tak wielu ludziom brakuje wyobraźni...

Posted

[quote name='izulkabu']A swoją drogą to naprawdę nie zdawałam sobie sprawy z tego, że tak wielu ludziom brakuje wyobraźni...[/quote] to nie jest brak wyobrazni, to jest debilizm w stopniu zaawansowanym:angryy:

Posted

[B][I]:evil_lol:i Kwaziu ma kumpla;)
a tak serio ...pewno robili porządki świąteczne:angryy:i królik zawadzał ..miejsca na choinkę pewnie by brakło .Horror co sie z ludźmi dzieje:angryy:
[/I][/B]

Posted

za kilka lat bedą tak wystawiać babcię, dziadka, chorych, wszystkich którzy będą im przeszkadzać w ich "idealnym" życiu i zawadzać na codzień.
KWaziu uratował królika :loveu: Ciekawa jestem jak teraz reaguje... może się zakumplują ?? :-)

Posted

To my:):)
Rozmnażamy się:):):)
Królik jest.Oprócz tego że wyskoczył oczywiście w nocy z kartonu,zasiał bobeczki,i się lekko awanturował-to jest super!!!!!!!!!!!
Na psa reaguje bez strachu,a Kwaziu tylko obwą****e.
W sobotę wezma królika moi znajomi:lol::lol:
Mają szynszylę i chcieli jej sprawidż towarzystwo.
AMIKAT,jeżeli będziesz miała ochotę i czas , to w niedzielę drugie podejście z wizytą w domku Kwaziowym:calus:

Posted

Z Amikat jesteśmy umówione na niedzielę w celu sprawdzenia domku dla Kwaziocha.Oby tym razem się udało:):):):):):)
Królik boi się kota ale nie Kwazia:lol::lol:
Jutro wet.także do 15 Kwaziu jest na czczo-bad.krwi.

Posted

A jeżeli chodzi o spotkanie piątkowe-to może są chętne Cioteczki na koncert i wspólne spotkanie w piątek na godz.19.do Spodka na oratorium Piotra Rubika.
Koncert w ramach obchodów Stan.Wojennego.

Posted

A my życzymy Cioteczką Kwazkowym , dobrej......
Królik się rozbudził, Kwaziulek go pilnuje i ma radość w oczach bo czuje się odpowiedzialny....
Ale ja żegnam Cioteczki cieplutko:lol::lol:
Kotka już zupełnie obrażona-fu,fu:):):)

Posted

Witamy:calus:
Dopiero teraz , bo u weta jak zwykle masakra czasowa.
Znowu prawie 4godz.ale za to same dobre wiadomości:lol::lol:
Przede wszystkim od ostatniego razu,Kwaziu przybrał prawie 2,5kg:)
Teraz waży 26,200kg.
Pobrania krwi nawet nie poczuł-wyniki morfologi z rozmazem-w normie!!!!!!!
Wewnętrzna narośl si.ę nie powiększa,nie ma stanu zapalnego-wet.zadecydował że na razie tego nie ruszać.Zalecił żeby nadal podawać Megavit i Dermocan-Omega3 i Omega6-zakupiliśmy.
Dziękujemy za trzymanie kciuków-przydało się:calus: