Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my po spacerku w parku:)
Kwaziu ma nowe znajomości:)
Jest nadal posłuszny i przychodzi na zawołanie:lol:
A jutro badanka:(
Jeszcze tu wpadnę przed snem zasłużonym-bo idziemy zaraz na spacerek ten już póżny - wieczorny:)

Posted

No to trzymamy kciuki za pomyślne wieści jutro :kciuki: Olu o której badania ? Znalazły sie szelki :Cool!: więc propozycja znowu aktualna, możemy podrzucić jutro albo pojutrze wieczorkiem w okolice Urzędu :roll:

Posted

Witamy Kochane cioteczki:calus:
Dzisiaj wyruszamy na badanko.Kwaziowi nie bardzo sie ten pomysł spodoba,bo jak wyszliśmy dzisiaj na poranny spacerek(a u nas śnieg zaczął padać i zrobiło sie zimno)to zrobil tylko siusiu,zapomniał o koooopie i chcial juz wracac do domku-piecuch jeden:):)
Izulkabu.my do weta na 17.30-jak masz czas to moze tam podjedziesz bo chyba bliżej:):):):lol:A jak nie to jutro.

Posted

[quote name='izulkabu']DAGA ja Ci dam pokraka :mad: :mad: :mad: ;) Przecudny przystojniak jedyny w swoim rodzaju :lol:[/quote]no przecudny, POKRACZNY;) jedyny w swoim rodzaju przystojniak :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Paola06']to zrobil tylko siusiu,zapomniał o koooopie i chcial juz wracac do domku-piecuch jeden:):)[/quote] ja dzisiaj wyszlam z moimi dwiema sunkami (jedna od wczoraj schroniskowa, wychudzona dobermanka. szuka stalego domu, jak co:lol: ) to tez sioo na dworzu a koopa juz w domu:mad: :mad:

Posted

Moja dożycę ubierałam:lol:
miała piękny,kolorowy sweterek w indiańskie wzorki:lol:
Czasami po domu też w nim chodziła,i widzę że z Kwaziula tez niezły zmarzluch:lol::lol:
Teraz można kupić gotowe kubraczki,nawet na premierę Kwazkową AMIKAT-przyszła ze swoją dziewczynką-dobermanką ubraną w stylowe wdzianko moro:):):)

Posted

[quote name='Paola06']Witamy Kochane cioteczki:calus:
Dzisiaj wyruszamy na badanko.Kwaziowi nie bardzo sie ten pomysł spodoba,bo jak wyszliśmy dzisiaj na poranny spacerek(a u nas śnieg zaczął padać i zrobiło sie zimno)to zrobil tylko siusiu,zapomniał o koooopie i chcial juz wracac do domku-piecuch jeden:):)
Izulkabu.my do weta na 17.30-jak masz czas to moze tam podjedziesz bo chyba bliżej:):):):lol:A jak nie to jutro.[/quote]

Jak moja Sarunia, rano to samo :evil_lol: Niestety dziś na 17,30 nie zdążę na pewno, ale wieczorem ok 20 albo jutro ok 19. Daj znać gdzie, my podjedziemy samochodem :)

Posted

Witaj Kwazuniu, hej Olciu
[CENTER]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/5913/2xu8.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]

Posted

Ło matko-co za piękności:lol::lol::lol: :calus::calus:
Wizytę u weta przełożyłam na czwartek-za bardzo leje a ja nie zmotoryzowana:(
Izulkabu,to może pod bialym domem, na przeciwko Urzędu Wojewódzkiego.Będę pod zadaszeniem z Kwaziem o 20????

Posted

[quote name='daga_27']Paola a masz jeszcze ten sweterek??:cool3:

gdzie takie duze ciuchy sie kupuje??[/QUOTE]

To była dożyca argentyńska,więc nie az taka duża-56cm w kłębie.
A sweterek przerobiony:miał rękawki na łapki.zapinany pod brzuszkiem:lol:
AMIKAT ma dla dobermanki taki już profesjonalny,zapomniałam gdzie kupowała , może tu zaglądnie to podpowie:lol::lol:

Posted

http://l.foto.radikal.ru/0612/79590c0adfb3.jpg[/IMG][/QUOTE]

To zdjęcie też jest superrrrrrrrrrrrrrrrr:lol:
Ja Kwaziulka mam ustawionego jako tapetę od momentu jak go pierwszy raz zobaczyłam.....................
Teraz tylko sobie zmieniam:lol::lol: