Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie,
zdjecia wyśle dopiero dziś bo wczoraj czułam sie strasznie,mam mega grype:(
A Kwazek jest uroczy na maxa!!!
Pozdrowienia dla niego serdeczne i duże buziole. Credita zrobiła super fotki, zdolniacha z niej a Kwazek jest super model:)
Pozdarwaim serdecznie

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]DOGOMANIACY CO Z WAMI? Przepadnie 900 kg karmy!!! AKCJA PRZEDŁUŻONA![/B]

Cioteczki zagłosowałyście ? To akcja charytatywna PURINY dla trzech schronisk po 300 kg karmy,brakuje jeszcze 248 głosów, poratujcie, poproście znajomych, ostatnie dni :( Kwazuś sorki że na Twoim wątku, Buziaki

Posted

[quote name='Imbir1']To jest maltretowanie cioteczek, dawać te zdjęcia:mad: i nie znęcajcie się nad nami:cool3: :evil_lol:[/QUOTE]

No własnie........
A my jedziemy z Amikant , oglądać i przecietrzewić domek dla Kwazia:
Trzymajta kciuki:):):):):):):):)
A we wtorek badania u weta:):):):):):)

Posted

Witam
trzymam kciuki za domek dla Kwazka
A fotki wysłałam wczoraj:)wiec powinny już dotrzeć:)pozdrawiam wszytkich i buziole dla Kwazka oby sie udało z domkiem!!!!!:p

Posted

Witamy Cioteczki Kwazkowe:calus:
Już parę chwil nas dzieli od umówionej wizyty.Kwaziu jedzie z nami żeby też mógł się wypowiedzieć.Wieczorkiem się meldujemy;0
Miłej niedzieli:lol:

Posted

[quote name='izulkabu'][B]DOGOMANIACY CO Z WAMI? Przepadnie 900 kg karmy!!! AKCJA PRZEDŁUŻONA![/B]

Cioteczki zagłosowałyście ? To akcja charytatywna PURINY dla trzech schronisk po 300 kg karmy,brakuje jeszcze 248 głosów, poratujcie, poproście znajomych, ostatnie dni :( Kwazuś sorki że na Twoim wątku, Buziaki[/quote]
ja tam glosowalam ale chyba mi cos zle poszlo:shake: nie wiem jak sprawdzic czy odnotowali moj glos:roll:

Posted

Niestety wizyta odwołana:(
Córeczka tych państwa dostała wysokiej gorączki i muszą jechać do szpitala:(
Trudno,da znać jak wrócą.
Oj,Kwazuś,Kwazuś.....czy to przypadkiem nie twoja sprawka??:):)

Posted

oj złe uroki rzuca, ale gdzie będzie miał lepiej ;)

Paola, do Opola trafiła 8miesięczna sunia i najlepiej gdyby nie zawitała na długo do schronu. jak możesz podrzuć tym ludziom :modla:

Posted

...[B]Na AFN wpłynęło 60 zł dla Kwazka[/B] [SIZE="1"](może to ta Pani, która odpowiedziała na mojego maila z pytanem o konto?)[/SIZE]
[CENTER] Kimklowiek wpłacjący nie jest:
[IMG]http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/milosc/serduszka2/8.gif[/IMG][/CENTER]

Tak więc prócz pieniążków zebranych na akcji w kinie, mamy dodatkowe 60 zł na wydatki związane z potrzebami Kwazkowymi :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Ho,ho,hooooooo:lol::lol:

Kwaziu to wogóle pojętny chlopak.Tak jak juz pisałam gdzies tam wczesniej:reaguje na komendę SIAD,NA MIEJSCE,FE,SPOKÓJ a teraz jeszcze pracujemy nad ZOSTAŃ:lol::lol:
Ładnie juz chodzi na smyczy,choc jak zobaczy pieska to dostaje świrka:lol::lol:

We wtorek idziemy na badania,dr.już na niego czeka:lol::lol:

Posted

[quote name='daga_27']ja tam glosowalam ale chyba mi cos zle poszlo:shake: nie wiem jak sprawdzic czy odnotowali moj glos:roll:[/quote]

Jesteś wśród głosujących :) Dobrze poszło. Dzięki :loveu:

Kwaziu nic się nie martw będzie dobrze trzymamy kciuki nadal i buziaczki