Agniest Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 dzień doberek Kwaziu ! czas na poranne mizianko :lol: i jeszcz całuska :kiss_2: ode mnie i moich suniek. Paola cieszę się, że Kwazimierz ma zaklepany domek. Ale chciałabym go jeszcze zobaczyć, zanim go oddasz :placz: więc kombinujcie ciotki coś z tym spotkaniem w przyszłym tygodniu PLEASE ;) Quote
Iza i Avanti Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dzień dobry Kwazuniu! Ciocia cieszy się strrrrrrrrrrrasznie :), że jakieś nowe domki są na horyzoncie, ale smuci, że nie zdąży cię zobaczyć? :( Quote
Kate I Luka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [B][U]Witaj Kwazuniu :) [/U][/B] [quote name='Imbir1']a ja myślałam, ze w trakcie mojej nieobecności bedą już djęcia, a tu nic:placz: :placz: :placz:[/QUOTE] [quote name='Paola06']No właśnie zdjątka miały być z imprezy poniedziałkowej:(:(:(:( One są ale gdzie?????[/QUOTE] [quote name='credita'][B]witam ciotki nie mam dostępu do neta zero dosłownie fotki będę miala jutro na 100%[/B] dajcie mi znać co z spotkaniem w Katowicach przywiozę wam plytkę z fotkami podaję mój nr tel wyślijcie mi sms z wiadomością o której jutro się spotykamy 888504947 pozdrowienia dla KOCHANEGO BIAŁASKA :loveu:[/QUOTE] ja miałam wstawić fotki, ale nic nie mam niestety. credita, jak masz jak poslać, to ślij na [email][email protected][/email], albo po 17stej na [email][email protected][/email] . Quote
Paola06 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Kwazulek dziękuje Cioteczką za cieplutkie pozdrowienia:calus: Z domkami to przeciez nic na 100%,bo trzeba je jeszcze odwiedzić. W niedzielę podjedziemy i łobejzymy:) Quote
Agniest Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ale rozumiem, że narazie tylko oglądacie - a Kwaziu jeszcze z tobą chwilkę zostanie ? Quote
HebaNova Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 do niedzieli juz coraz bliżej, będzie WIELKI DZIEŃ :) Quote
camea Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 witamy własnie wklejamy zdjęcie ja i Credita:)reszte fotek wyslemy na maila do Kate i Luka, ale dopiero późnym wieczorem. Pozdrowionka i całuski dla Kwazka [IMG]http://l.foto.radikal.ru/0612/8c60601f0d37.jpg[/IMG] Quote
camea Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 i co Wy na te śliczne fotki?Credita niestety bedzie jeszcze miała przez tydzień wyłączony internet:-( ale potem bedzie tu z nami Mamy nadzieje,że Kwazek znajdzie super dom i że sie wkrótce zobaczymy bo było bardzo miło A oto jeszcze jedno zdjęcie:) [IMG]http://l.foto.radikal.ru/0612/79590c0adfb3.jpg[/IMG] Quote
Bodziulka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 jaka fafluśna rozpłaszczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
izulkabu Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 FOTOMODEL lepszy od tych z gazet ;) Fotki ekstra, jak żywy. Jest piękny i już :) I taki słodki że można go zjeść Quote
szmaja Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Ależ on przytył!!!! Pięknie wygląda, piękny, piękny!!! Quote
HebaNova Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ten jęzorek....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Koperek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [B][U]Śliczny Kochaniutki[/U][/B]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paola06 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 No ,po prostu nie mogę....... Kwaziulek na MAXA fotogeniczny. Powinny się o niego zabijać wszystkie agencje Świata:lol::lol: Ja i tak wiem o tym bo takie pozy i miny mam na codzień ale ujrzeć je na zdjątkach to zupełnie co innego:):):):) Komisyjnie dzisiej została otwarta puszeczka Kwazkowo-Kinowa,nazbierane pieniążki we wtorek pójdą na badania docelowe. Dziękujemy wszystkim którzy dołożyli się na ten cel:calus::calus: Jeszcze dzisiaj się odezwiemy , ale teraz musimy iść na umówiony spacerek:) Quote
Paola06 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='camea']i co Wy na te śliczne fotki?Credita niestety bedzie jeszcze miała przez tydzień wyłączony internet:-( ale potem bedzie tu z nami Mamy nadzieje,że Kwazek znajdzie super dom i że sie wkrótce zobaczymy bo było bardzo miło A oto jeszcze jedno zdjęcie:) [IMG]http://l.foto.radikal.ru/0612/79590c0adfb3.jpg[/IMG][/QUOTE] Boszsze,jakie to jest cudo!!!!!!!! Zaraz dopiszę resztę:):) Quote
Paola06 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Paola06']Boszsze,jakie to jest cudo!!!!!!!! Zaraz dopiszę resztę:):)[/QUOTE] AMIKAT,jeżeli jest z Twojej strony nadal aktualna propozycja sprawdzenia domku dla Kwazia- to niedziela , po 15,możemy jechać,są to Siemianowice Śląskie.Godz.do ustalenia:) Byłoby super,gdybyśmy mogły razem tam pojechać:calus: Quote
Paola06 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Domek drugi z Szopienic niestety odpadl:(ale dla Kwazia. Żona tego pana chce standardowego boksia,i dawajcie namiary,bo napewno takiego wezmą-do 1,5roku-ale musi tolerowac dzieci(mają 6 i 4 letniego syna) Mieszkaja w kamienicy , duży metraż.Podam na PV.nr. do nich na komórkę. Quote
Paola06 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ale jeszcze dodam,że Kwaziulek oprócz tego że dobrze wygląda-to jeszcze nauczył się ładnie reagować : na miejsce , siad , fe , spokój. Tak,tak...taki z niego chlopak pojętny:lol: Quote
Koperek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [B]la_pegaza[/B] [B]i szmaja[/B] padawać na pw Paoli06 namiary na jakiegoś boksia!!!:razz: Quote
Alicja Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [B][I]:loveu::loveu::loveu:cudeńko [IMG]http://l.foto.radikal.ru/0612/8c60601f0d37.jpg[/IMG] :p trzymam kciukasy za kochany domek [/I][/B] Quote
Paola06 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Wasza pomoc Cioteczki Kwazkowe jest nieoceniona w ratowaniu Bidul.:):):) Pomyślcie o bokserku dla rodzinki z Szopienic bo oni czekają na info.odemnie-obojętna płeć,byleby tolerował i lubił dzieci,ma spełniać rolę towarzysza rodziny. Amikat-pojedziesz ze mna jutro????? Quote
Paola06 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Credita:)Fantastyczne te zdjątka-powiedziała przed chwilką moja mama. Ja tez poproszę na płytce sesję Kwazkową,bo muszę Wam Cioteczki zdradzić że tych zdjątek było MNÓSTWO!!!!!!!!!!Może już w poniedziałek Kate wklei. I proszę sie zastanawiac nad spotkaniem w przyszłym tygodniu:lol::lol: Quote
Paola06 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [IMG]http://l.foto.radikal.ru/0612/79590c0adfb3.jpg[/IMG][/QUOTE] Kosmita Kwazek z gwiazdą między łopatkami:) Quote
Recommended Posts