Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzień doberek Kwaziu ! czas na poranne mizianko :lol: i jeszcz całuska :kiss_2: ode mnie i moich suniek. Paola cieszę się, że Kwazimierz ma zaklepany domek. Ale chciałabym go jeszcze zobaczyć, zanim go oddasz :placz: więc kombinujcie ciotki coś z tym spotkaniem w przyszłym tygodniu PLEASE ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][U]Witaj Kwazuniu :) [/U][/B]

[quote name='Imbir1']a ja myślałam, ze w trakcie mojej nieobecności bedą już djęcia, a tu nic:placz: :placz: :placz:[/QUOTE]

[quote name='Paola06']No właśnie zdjątka miały być z imprezy poniedziałkowej:(:(:(:(
One są ale gdzie?????[/QUOTE]

[quote name='credita'][B]witam ciotki nie mam dostępu do neta zero dosłownie fotki będę miala jutro na 100%[/B] dajcie mi znać co z spotkaniem w Katowicach przywiozę wam plytkę z fotkami podaję mój nr tel wyślijcie mi sms z wiadomością o której jutro się spotykamy 888504947 pozdrowienia dla KOCHANEGO BIAŁASKA :loveu:[/QUOTE]

ja miałam wstawić fotki, ale nic nie mam niestety.
credita, jak masz jak poslać, to ślij na [email][email protected][/email], albo po 17stej na [email][email protected][/email] .

Posted

Kwazulek dziękuje Cioteczką za cieplutkie pozdrowienia:calus:
Z domkami to przeciez nic na 100%,bo trzeba je jeszcze odwiedzić.
W niedzielę podjedziemy i łobejzymy:)

Posted

witamy
własnie wklejamy zdjęcie ja i Credita:)reszte fotek wyslemy na maila do Kate i Luka, ale dopiero późnym wieczorem. Pozdrowionka i całuski dla Kwazka

[IMG]http://l.foto.radikal.ru/0612/8c60601f0d37.jpg[/IMG]

Posted

i co Wy na te śliczne fotki?Credita niestety bedzie jeszcze miała przez tydzień wyłączony internet:-( ale potem bedzie tu z nami
Mamy nadzieje,że Kwazek znajdzie super dom i że sie wkrótce zobaczymy bo było bardzo miło
A oto jeszcze jedno zdjęcie:)
[IMG]http://l.foto.radikal.ru/0612/79590c0adfb3.jpg[/IMG]

Posted

No ,po prostu nie mogę.......
Kwaziulek na MAXA fotogeniczny.
Powinny się o niego zabijać wszystkie agencje Świata:lol::lol:
Ja i tak wiem o tym bo takie pozy i miny mam na codzień ale ujrzeć je na zdjątkach to zupełnie co innego:):):):)
Komisyjnie dzisiej została otwarta puszeczka Kwazkowo-Kinowa,nazbierane pieniążki we wtorek pójdą na badania docelowe.
Dziękujemy wszystkim którzy dołożyli się na ten cel:calus::calus:
Jeszcze dzisiaj się odezwiemy , ale teraz musimy iść na umówiony spacerek:)

Posted

[quote name='camea']i co Wy na te śliczne fotki?Credita niestety bedzie jeszcze miała przez tydzień wyłączony internet:-( ale potem bedzie tu z nami
Mamy nadzieje,że Kwazek znajdzie super dom i że sie wkrótce zobaczymy bo było bardzo miło
A oto jeszcze jedno zdjęcie:)
[IMG]http://l.foto.radikal.ru/0612/79590c0adfb3.jpg[/IMG][/QUOTE]

Boszsze,jakie to jest cudo!!!!!!!!
Zaraz dopiszę resztę:):)

Posted

[quote name='Paola06']Boszsze,jakie to jest cudo!!!!!!!!
Zaraz dopiszę resztę:):)[/QUOTE]

AMIKAT,jeżeli jest z Twojej strony nadal aktualna propozycja sprawdzenia domku dla Kwazia- to niedziela , po 15,możemy jechać,są to Siemianowice Śląskie.Godz.do ustalenia:)
Byłoby super,gdybyśmy mogły razem tam pojechać:calus:

Posted

Domek drugi z Szopienic niestety odpadl:(ale dla Kwazia.
Żona tego pana chce standardowego boksia,i dawajcie namiary,bo napewno takiego wezmą-do 1,5roku-ale musi tolerowac dzieci(mają 6 i 4 letniego syna)
Mieszkaja w kamienicy , duży metraż.Podam na PV.nr. do nich na komórkę.

Posted

Ale jeszcze dodam,że Kwaziulek oprócz tego że dobrze wygląda-to jeszcze nauczył się ładnie reagować : na miejsce , siad , fe , spokój.
Tak,tak...taki z niego chlopak pojętny:lol:

Posted

Wasza pomoc Cioteczki Kwazkowe jest nieoceniona w ratowaniu Bidul.:):):) Pomyślcie o bokserku dla rodzinki z Szopienic bo oni czekają na info.odemnie-obojętna płeć,byleby tolerował i lubił dzieci,ma spełniać rolę towarzysza rodziny.
Amikat-pojedziesz ze mna jutro?????

Posted

Credita:)Fantastyczne te zdjątka-powiedziała przed chwilką moja mama.
Ja tez poproszę na płytce sesję Kwazkową,bo muszę Wam Cioteczki zdradzić że tych zdjątek było MNÓSTWO!!!!!!!!!!Może już w poniedziałek Kate wklei.
I proszę sie zastanawiac nad spotkaniem w przyszłym tygodniu:lol::lol: