Paola06 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Duży szum medialny,ale tak naprawde to 98%odrzutów. Te dwa są poinformowane że Kwazia czekają badania,że może to jakiś czas potrwac im się nie śpieszy a mnie tym bardziej:lol: Quote
Agniest Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Paola, a czy jeden z domków to może ta para, która była w poniedziałek w kinie? Zrobili na mnie dobre wrażenie, tylko jedna rzecz mnie martwi - że nigdy żadnego psa nie mieli ..... Quote
la_pegaza Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [QUOTE] a mnie tym bardziej:lol:[/QUOTE] :siara::hmmmm: Quote
Paola06 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Tak to oni:) No to fakt że nie mieli,tak mówią,ale są zapatrzeni w Kwazia,wiedzą o jego niedyspozycjach,oryginalny wygląd jest dla nich atutem-tylko trzeba do nich pojechac do domu,byloby dobrze jakby ktoś ze mna sprawdził bo to przeciez NASZE DZIECKO-WSPÓLNE!!!!!!!!!!! Quote
Agniest Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 może z Katowic się ktoś zgłosi, bo ja mam ponad 40 km ..... buziaczki dla Kwazia ;) Quote
amikat Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Hejka - pojadę z Toba Oleńko zobaczyć te domki jeżeli chcesz (w niedzielę). Co ze spotkaniem w przyszłym tygodniu? Tajk sie cieszę ze ktoś go pokochał..... i chce mu dać domek........... Tylko Oleńko jak Ty zniesiesz rozstanie??? :cool3: Quote
daga_27 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 boszzzee co za uszy:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :lol: :lol: Quote
HebaNova Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 wybierzcie taki domek który ma internet i będzie zdawał dalszą relację na dogo :evil_lol: Quote
Paola06 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Nie wiem co pocznę,na razie o tym nie myślę:(:(:(:(:(:(:( Domki są w Szopienicach. Ale i tak jeszcze badania,może jeszcze coś wypadnie i tak dalej... Quote
Imbirka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 a ja myślałam, ze w trakcie mojej nieobecności bedą już djęcia, a tu nic:placz: :placz: :placz: Quote
izulkabu Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Paola06']Nie wiem co pocznę,na razie o tym nie myślę:(:(:(:(:(:(:( Domki są w Szopienicach. Ale i tak jeszcze badania,może jeszcze coś wypadnie i tak dalej...[/quote] Olu, bardzo Was, Kwaziego i Ciebie przepraszam ale szelki się nie znalazły, przekopalam wszystko :shake: A jeśli chodzi o Szopienice to oni mieszkają w domku jednorodzinnym, w bloku czy w kamienicy ? Pracuję w Szopienicach i znam te okolice Quote
Paola06 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 W kamienicy,na ul.Wojska Polskiego. Z drugim domkiem będę rozmawiać jutro żeby się umówić:) Dobijamy do 100 strony:lol: To już zakrawa na maly jubileusz-święto-nie święto????? Amikat-jutro umówię się konkretnie na niedzielę to dam Ci znać.:lol: Cieszę sie bo zawsze to dwie głowy a nie jedna:calus: Quote
amikat Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Do usług Olenko:multi: Jak tylko będziesz mnie potrzebowała - daj znać - pojedziemy, sprawdzimy..... Ma być chłopakowi dobrze - prawda? Quote
izulkabu Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Paola06']W kamienicy,na ul.Wojska Polskiego. Z drugim domkiem będę rozmawiać jutro żeby się umówić:) Dobijamy do 100 strony:lol: To już zakrawa na maly jubileusz-święto-nie święto????? Amikat-jutro umówię się konkretnie na niedzielę to dam Ci znać.:lol: Cieszę sie bo zawsze to dwie głowy a nie jedna:calus:[/quote] Olu a nie w Piotrowicach jest ta ulica? Tak mi z mapy wychodzi :) Quote
izulkabu Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Paola06']To może Siemianowice?[/quote] No nie ważne, gdyby to były Piotrowice to super, tam mieszka Kate i Luka i my w pobliżu na ligocie :) Quote
Paola06 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 I tak wpadliśmy na 100 STRONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol: Dzwoniłam do nich i to sa Siemianowice,a dla mnie w sumie to bylo wszystko jedno-bo ani tu,ani tam nigdy nie bylam. Kwaziulek cycka sobie ucho od świnki,i jest w siódmum niebie:) Quote
la_pegaza Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 to może jakieś zdjątko z okazji jubileuszu? :lol: Quote
konisia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Dawno nie było mnie u Kwazia a tu takie wieści...Jakieś domki itd. Paola! Przecież on już ma domek;) :evil_lol: :eviltong: Quote
Paola06 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 No właśnie zdjątka miały być z imprezy poniedziałkowej:(:(:(:( One są ale gdzie????? Quote
Paola06 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Słuchajcie,i tak jeden domek odpadnie a jeżeli okaże sie że obydwa są fajne to może drugiemu podrzucić innego biedaka? Quote
la_pegaza Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 tak właśnie myślimy :cool3: :loveu: :evil_lol: Quote
Paola06 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 No to my żegnamy Cioteczki Kwazkowe do jutra,i uciekamy w objęcia Morfeusza,żeby przetańczyć 100stronę uroczyście:calus: Quote
Kitka20 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Powodzenia dla Kwazunia i całuski w ten piękny wystający języczek Quote
Recommended Posts