Imbirka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='amikat']Nie żałuj - odrobimy w piątek i w kolejny jakis piątek i jeszcze kolejny... Życie się nie kończy !!:razz:[/quote] no tak, ale z Łodzi to mi będzie ciężko dojechać:cool3: Kate, z niecierpliwością czekam na wycinki z gazet:lol: Quote
Kate I Luka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='la_pegaza']:evil_lol: :-o :-o wow, we wrocławskim schronisku by się chyba przewrócili, gdyby wiedzili jaką karierę robi Kwazimierz :loveu:[/QUOTE] Jakby wiedzieli, że maja taka STAR u siebie, to jeszcze by go nie wydali wogóle :D [quote name='Imbir1'] Kate, z niecierpliwością czekam na wycinki z gazet:lol:[/QUOTE] julia, no niestety, ale: [quote name='izulkabu']Sorki. Musze uciekać do domku, artykuł ukaże się jutro :) zeskanuję i wyślę, możecie wysłać adres email na GG[/QUOTE] Quote
Imbirka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 wrrrrrr:cool3:, może do jutra wytrzymam:evil_lol:;) Quote
camea Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 czy ne bedzie w pt spotkania z Kwazkiem?Hmm jak nie w ten to musimy sie spotkać w następny!!!Pozdrawiam Kwazka i Paole:)i resztę ekipy tez:) Quote
izulkabu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Kate I Luka']Jakby wiedzieli, że maja taka STAR u siebie, to jeszcze by go nie wydali wogóle :D julia, no niestety, ale:[/quote] Przepraszam Was Kochani, ale sekretariat do 16 sekretarka chciała do domu a i ja nie mogłam dłużej zostać bo moja Sarunia rekonwalescentka na mnie sama w domu czekała a autobus jeden na pół godziny :shake: Jutro zeskanuję i wyślę maila do Kate i Luki adres e-mail :lol: już mam :) Quote
Paola06 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 A co ze zdjęciami??? Ja zaraz jadę z Kwazkiem do Silesii(takie centrum handlowe) bo może kupię jak będą na niego-szelki-znajomi jada na zakupy,i my sie z nimi zabierzemy-niestety boję się o jego szyję,może coś się znajdzie to będzie miał własne:) Ciągnie okrutnie. Izulkabu,dam znać czy kupiliśmy:) Quote
izulkabu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Paola06']A co ze zdjęciami??? Ja zaraz jadę z Kwazkiem do Silesii(takie centrum handlowe) bo może kupię jak będą na niego-szelki-znajomi jada na zakupy,i my sie z nimi zabierzemy-niestety boję się o jego szyję,może coś się znajdzie to będzie miał własne:) Ciągnie okrutnie. Izulkabu,dam znać czy kupiliśmy:)[/quote] Ok, ok ale i tak będę szukać może się innemu potrzebującemu psiakowi przydadzą :) na razie diabeł je ogonem przykrył Quote
Koperek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 O matko! Zdjęć się ciotki wroclawskie domagają, nooooo!!!:razz: Quote
Kate I Luka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dziewczyny, fotki jeszcze do mnie nie dotarły. Ale mam już skany, choć jakość jak już izulkabu mówiła jest koszmarna - skan z ksera: [URL=http://img120.imageshack.us/my.php?image=psinaky5.png][IMG]http://img120.imageshack.us/img120/499/psinaky5.th.png[/IMG][/URL] [URL=http://img222.imageshack.us/my.php?image=boksereksi3.png][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/5255/boksereksi3.th.png[/IMG][/URL] Tu ucięło troszeczke. Zabrakło zdania: W kinie będzie przeprowadzona kwesta na leczenie kalekiego bokserka. Quote
izulkabu Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Po otwarciu da się przeczytać :) Kwaziu buziaki Ludki mam prośbę zerknijcie na wątek [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/icons/icon1.gif[/IMG] [B]DOGOMANIACY CO Z WAMI? Przepadnie 900 kg karmy!!! AKCJA PRZEDŁUŻONA![/B] i wspomóżcie swoimi głosami Quote
Kate I Luka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Kwaziunia, przyszedl do Ciebie Mikołaj już? Czy dopiero pojechał na zakupy do Silesi i Ci prezenty kupi :evil_lol: [IMG]http://img147.imageshack.us/img147/4442/christmas01sln1.gif[/IMG] Quote
la_pegaza Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 a ciotki wciąż czekają na mikołajkowe zdjęcia :mad: Quote
Koperek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :haha: :haha: ha ha! Bez nerwów ciotka!:lol: W końcu się doczekamy... chyba...:eviltong: Quote
Paola06 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Witamy Ciotki Kwazkowe:calus: Dzisiaj Mikołajkowo,więc lekkie opóżnienie z meldowaniem się:lol: Zakupki w Silesii zakończyły się tylko na łakociach,szelek niestety tam nie było na Kwazia. Kwazulek teraz śpi,po odwiedzinkach Mikołajkowych:) Zdjęcia może jutro się pojawią,sama jestem ciekawa jak wyszedł Kwaziulek. Quote
credita Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 witam ciotki nie mam dostępu do neta zero dosłownie fotki będę miala jutro na 100% dajcie mi znać co z spotkaniem w Katowicach przywiozę wam plytkę z fotkami podaję mój nr tel wyślijcie mi sms z wiadomością o której jutro się spotykamy 888504947 pozdrowienia dla KOCHANEGO BIAŁASKA :loveu: Quote
Paola06 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Credita ni doczytała że spotkanie zawieszone w próżni-chyba że jeszcze coś wymyślimy... Może w innym miejscu? Kwaziulem interesują się na poważnie dwa domki.Rodziny z dziećmi,znają historię Kwazia,liczą się że może wymagać odpowiedniej opieki.Trzeba tylko pojechać i sprawdzić warunki.Jeżeli są chętni,to w niedzielę możemy do jenego podjechać a gdyby się udało to nawet do dwóch bo to ta sama okolica:) Dzisiaj kończy się akcja Kwazkowa-kinowa.Czy puszeczka pęka w szwach?Tego jeszcze niewiem,komisyjnie trzeba ją otworzyć,szkoda że nie jutro....uroczyście. A Credita miała do Kate przesłac zdjęcia a Kate miała wkleić:(:(:( Dzisiaj w Katowicach pada,i wyszlo z Kwazka-że tak jak chyba każdy krótkowlosy-deszczu nie lubi,zamokniętych trawników też nie lubi-za to swój ciepły koszyczek KOCHA:lol::lol::lol: Quote
Paola06 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A hoopamy na górę:laola::laola::laola: Jak sa chętni to możemy się spotkać jutro wieczorkiem nie póżnym,w jakimś spokojnym miejscu.Podsumować akcję,poobgadywać Ciotki.:lol::lol: Quote
izulkabu Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Paola06']Credita ni doczytała że spotkanie zawieszone w próżni-chyba że jeszcze coś wymyślimy... Może w innym miejscu? Kwaziulem interesują się na poważnie dwa domki.Rodziny z dziećmi,znają historię Kwazia,liczą się że może wymagać odpowiedniej opieki.Trzeba tylko pojechać i sprawdzić warunki.Jeżeli są chętni,to w niedzielę możemy do jenego podjechać a gdyby się udało to nawet do dwóch bo to ta sama okolica:) Dzisiaj kończy się akcja Kwazkowa-kinowa.Czy puszeczka pęka w szwach?Tego jeszcze niewiem,komisyjnie trzeba ją otworzyć,szkoda że nie jutro....uroczyście. A Credita miała do Kate przesłac zdjęcia a Kate miała wkleić:(:(:( Dzisiaj w Katowicach pada,i wyszlo z Kwazka-że tak jak chyba każdy krótkowlosy-deszczu nie lubi,zamokniętych trawników też nie lubi-za to swój ciepły koszyczek KOCHA:lol::lol::lol:[/quote] Ale fajna wiadomość, gdzie te domki ? A mnie tak wstyd z powodu tych szelek :oops: :oops: :oops: cały czas się poniewierały a jak potrzebne to nie ma :angryy: Quote
la_pegaza Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Dwa domy dla Kwazimierza :multi: :loveu: jakieś blisko Ciebie?? ;) Quote
Paola06 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Blisko.Ale nie są sprawdzone warunki,dlatego jeżeli ktoś ma czas w niedzielę to możemy tam podjechać-to dzielnica Katowic.Tak sie złożyło że obydwa są stamtąd. Ale to tez nie tak hop-siup-bo jeszcze przeciez diagnozujemy Kwazia-jak im zalezy to poczekają. Quote
la_pegaza Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 No pewnie ;) jestem zaskoczona, że dwa domy już tak wcześnie się znalazły :) Quote
Recommended Posts