Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goście już pojechali ,zostawili prezenty Kwaziowi z czego jest bardzo zadowolony(to biedne suszone uszka od świnki-brr,jak ja tego nie lubię)cucka sobie i wyrażnie jest zaskoczony??
Ja też dostałam prezenty:dwie dorodne kury(martwe)na obiadki Kwazulkowe.
Kate,dziękuję ze smycz:Rose:
Gdybyście mieli jutro czas do możemy się spotkać na Muchowcu:calus:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to pozazdrościć tylko kondyszki:-D (ciotce Koperek to się już nawet pobiegać ze schroniskowcami nie chce:eviltong: )!
Z niecierpliwością (przyznam OGROMNĄ) czekam na zdjęcia metamorfozy Kwaziulka kochanego:loveu:
Niestety w poniedzialek nie będzie mnie fizycznie, ale caly czas będę czuwać duchowo;) - mam nadzieję, że Kwaziu to odczuje i humor mu dopisze!

Posted

[quote name='Paola06']
Kate,dziękuję ze smycz:Rose:
Gdybyście mieli jutro czas do możemy się spotkać na Muchowcu:calus:[/QUOTE]

Nie ma za co :)
A spacerek - z chęcią , ale dziś mamy gości i kroi nam się spacerek u nas po okolicach....

Posted

Witamy Wszystkie Kofane Cioteczki Kwazkowe:calus:
Przede wszystkim dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość odnośnie ciągłego braku nowych fotek:):):):)
Mam nadzieję że już jutro będzie pełny zasyp,i wypełni tą lukę drażniąca:)
Kwaziulek rośnie wszerz,apetyt mu dopisuje,humorek tym bardziej,guzek nieszczęsny się nie powiększa,szykujemy się na długi niedzielny spacer-pogoda jest pyszna:):):)
Chciałam już wczoraj o tym napisać,zrezygnowałam ale muszę jednak dzisiaj:
Na naszej ulicy trwa remont,wczoraj pod bramę wylano tzw.wylewkę betonową.Udostępniono lokatorom skrawek przejścia.co by nie fruwali w powietrzu.Wychodząc z Kwaziem,niestety nie udało mi się przeciągnąć go za sobą i wdepnął w ten jeszcze miękki beton.Wczoraj jeszcze nie było wiadomo,więc nie pisałam.Ale dzisiaj z całą pewnością oświadczam:
Kwaziu zostawił dwie odciśnięte łapy ,które już pozostaną na wiecznośc lub do następnego remontu ale to pewnie za100lat!!
Prawdziwa Gwiazda z tego Kwazia:loveu::loveu:;loveu:

Posted

Kwazio po kolacji.Po spacerku wybitnie mu smakowalo:):)
Jutro w Echo Miasta-Katowickie,zdjęcie i notka o naszej imprezie.
Bo to juz niedlugo.....
Ciekawe co będzie i jaki odzew????
Jakby co to przypominam:Jutro godz.18.kino Światowid w Katowicach zapraszamy na spotkanie z Kwaziem:loveu:
Jest okazja żeby sie poznać:calus:

Posted

A tak naprawdę to cieszę się że będę mogła poznać jutro choć część dogomaniaków,że oni będą mogli poznać Kwazka-psiaka z netu.
On będzie taki szczęśliwy:laola::laola::laola::laola: