Paola06 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Goście już pojechali ,zostawili prezenty Kwaziowi z czego jest bardzo zadowolony(to biedne suszone uszka od świnki-brr,jak ja tego nie lubię)cucka sobie i wyrażnie jest zaskoczony?? Ja też dostałam prezenty:dwie dorodne kury(martwe)na obiadki Kwazulkowe. Kate,dziękuję ze smycz:Rose: Gdybyście mieli jutro czas do możemy się spotkać na Muchowcu:calus: Quote
Paola06 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Kwaziu miał dzisiaj wyczerpujący 2godzinny spacerek przy boku zaprzyjażnionej seterzycy. Teraz odpoczywa uśmiechnięty:loveu: Kondycję ma że hoo,hooo:) Quote
Koperek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 No to pozazdrościć tylko kondyszki:-D (ciotce Koperek to się już nawet pobiegać ze schroniskowcami nie chce:eviltong: )! Z niecierpliwością (przyznam OGROMNĄ) czekam na zdjęcia metamorfozy Kwaziulka kochanego:loveu: Niestety w poniedzialek nie będzie mnie fizycznie, ale caly czas będę czuwać duchowo;) - mam nadzieję, że Kwaziu to odczuje i humor mu dopisze! Quote
Kate I Luka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Paola06'] Kate,dziękuję ze smycz:Rose: Gdybyście mieli jutro czas do możemy się spotkać na Muchowcu:calus:[/QUOTE] Nie ma za co :) A spacerek - z chęcią , ale dziś mamy gości i kroi nam się spacerek u nas po okolicach.... Quote
Kate I Luka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [COLOR="Magenta"][SIZE="3"]Kwaziu - już od jutra będzie specjalnie dla Ciebie wielka akcja ! Będziesz sławny i duuużo pieniążków dla Ciebie uzbieramy. Obiecuję !!![/SIZE][/COLOR] Quote
Paola06 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witamy Wszystkie Kofane Cioteczki Kwazkowe:calus: Przede wszystkim dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość odnośnie ciągłego braku nowych fotek:):):):) Mam nadzieję że już jutro będzie pełny zasyp,i wypełni tą lukę drażniąca:) Kwaziulek rośnie wszerz,apetyt mu dopisuje,humorek tym bardziej,guzek nieszczęsny się nie powiększa,szykujemy się na długi niedzielny spacer-pogoda jest pyszna:):):) Chciałam już wczoraj o tym napisać,zrezygnowałam ale muszę jednak dzisiaj: Na naszej ulicy trwa remont,wczoraj pod bramę wylano tzw.wylewkę betonową.Udostępniono lokatorom skrawek przejścia.co by nie fruwali w powietrzu.Wychodząc z Kwaziem,niestety nie udało mi się przeciągnąć go za sobą i wdepnął w ten jeszcze miękki beton.Wczoraj jeszcze nie było wiadomo,więc nie pisałam.Ale dzisiaj z całą pewnością oświadczam: Kwaziu zostawił dwie odciśnięte łapy ,które już pozostaną na wiecznośc lub do następnego remontu ale to pewnie za100lat!! Prawdziwa Gwiazda z tego Kwazia:loveu::loveu:;loveu: Quote
Koperek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 No to reraz Kwaziu może się porównać do prawdziwych "oskarowych" gwiazd Hollywood'u!:loveu: (a z tą odciśniętą lapką to prawie jak w Cannes:lol: ). Quote
Paola06 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Powrót ze spacerku i ciepłe pozdrowienia:):):) Quote
Paola06 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Kwazio po kolacji.Po spacerku wybitnie mu smakowalo:):) Jutro w Echo Miasta-Katowickie,zdjęcie i notka o naszej imprezie. Bo to juz niedlugo..... Ciekawe co będzie i jaki odzew???? Jakby co to przypominam:Jutro godz.18.kino Światowid w Katowicach zapraszamy na spotkanie z Kwaziem:loveu: Jest okazja żeby sie poznać:calus: Quote
Paola06 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 A tak naprawdę to cieszę się że będę mogła poznać jutro choć część dogomaniaków,że oni będą mogli poznać Kwazka-psiaka z netu. On będzie taki szczęśliwy:laola::laola::laola::laola: Quote
Kate I Luka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Buziaki w Kwazkowy nochal od ciotki Kasi i wujaszka Łukasza oraz kuzyna Gastona :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 hop .....już jutro PREMIERA:multi::multi::multi: :shake:[SIZE=1]a mnie nie bedzie[/SIZE] Quote
Iza i Avanti Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ciocia całuje Kwazi i choćby miała na rzęsach stanąć to jutro się pojawi... Quote
Imbirka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 czy ktoś z was mógłby zeskanować jutrzejsze zdjęcia i wywiad w gazecie i wstawić, proszęęęęęęęęęęęę:modla::modla::modla: Quote
izulkabu Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Paola06']No,noooooo:):):):):):):):):):):):):)[/quote] Bardzo prosze o info na co zbierane sa pieniążki dla Kwaziego, wątek długi... Quote
izulkabu Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Już wszystko wiem i postaram się dotrzeć na czas :) Pozdrawiam Quote
Paola06 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Kate I Luka']Super. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img223.imageshack.us/img223/5981/kknb9.jpg[/IMG][/URL] co Wy na to???[/QUOTE] Zapraszamy!!!!!! Quote
Paola06 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ale spotykamy się o 18,żeby był czas na rozmowy i..... proszę Cioteczki które mogą i mają aparaty o zabranie:loveu:na jutro,co by można dołączyć do kroniki:) Quote
Recommended Posts