la_pegaza Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 no można by gdzieś dopisac strone z adopcją bokserów ;) Quote
Kate I Luka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Paola, jak tam Kwaziula? Ma już tremę przed jutrzejszymi wywiadami? Radio , tv ... Kurcze no... Ja dzis rozesłałam chyba ze 100 maili z info o Kwaziu i poniedziałku... Jakby mój prezes wiedział co ja w pracy robię to by mnie :snipersm: :-x :krach: :2gunfire: Quote
Alicja Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Kate I Luka']Witaj Kwazuś Zmykaj na górę reklamować swoją akcje. [B]CO POZOSTAJE DO DODANIA DO AKCJI: WSZYSCY DOGOMANIACY , KTÓRZY PRZYJDĄ NA PONIEDZIAŁKOWĄ PREMIERĘ FILMU - WCHODZĄ ZA DARMO, A JEDYNE CO - TO SĄ ZOBLIGOWANI DO WRZUCENIA DATKU NA KWAZIULIŃSKIEGO...[/B][/quote] [quote name='Kate I Luka']Film będzie wyświetlany o 18.30. Więc chyba 18 zacznie się akcja dla Kwazia. W poniedziałekj największa feta. ZAPRASZAMY.[/quote] [quote name='Kate I Luka']Jej, suuuuuper... Tylko, że jest mała poprawka... film będzie wyświetlany w dniach 4.12.-7.12. Boskiedwa, please, o poprawke.[/quote] [quote name='Kate I Luka']Super. [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img223.imageshack.us/img223/5981/kknb9.jpg[/IMG][/URL] co Wy na to???[/quote] [quote name='Paola06']Dziękuję i przepraszam za zaśmiecenie:) Jutro jestem umówiona pod kinem o 11.30-Kwaziu udziela wywiadu dla Radia Katowice i być może podjedzie TVP3 na króciutką reklamówkę:multi: To się nazywa akcja:multi: Może on rzeczywiście jest nie z tej planety? Kate,dziękujemy:Rose:[/quote] [quote name='Kate I Luka']No i jeszcze jeden krok w karierze: [SIZE=4][B]Kwaziu jest na pierwszej stronie katowickiego kina Światowid: [/B][/SIZE][B] [URL]http://www.swiatowid.katowice.pl/[/URL] [/B][/quote][B][I]:ppozbierałam naj...naj...info[/I][/B] Quote
Paola06 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Koperek']A tam (na stronie kina) doczytalam, że pilnie Kwazkowi jest potrzebna interwencja chirurgiczna i trochę zglupialam...:oops: Napisz proszę Paola06 na pw o co chodzi.[/QUOTE] Nie ma co pisac na PV.Ciotki same zobaczą w poniedzialek. Guz się rozrasta,bez badań i interwencji chirurgicznej moze być nieciekawie:( Tak jak pisalam wczesniej.. Quote
credita Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 powodzenia jutro życzę;) no KWAZIO daj z siebie wszystko:p Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 dzieńdobry Kwaziu :multi: :multi: :multi: :multi: jak tam trema jest? Quote
Iza i Avanti Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Dzień dobry Kwaziulku! Całusek na pozbycie się tremy :) Quote
Kate I Luka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Na górę gwiazdeczko nasza [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img227.imageshack.us/img227/992/duycooljp7.gif[/IMG][/URL] Quote
boksiedwa Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Kwazek gwiazdy swiecą nocą ale ty będziesz swiecił w dzień :D Quote
Szymon_xxx Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Koperek']A tam (na stronie kina) doczytalam, że pilnie Kwazkowi jest potrzebna interwencja chirurgiczna i trochę zglupialam...:oops: Napisz proszę Paola06 na pw o co chodzi.[/quote] a ja wtrace swoje trzy grosze! wszystko super, bomba, rewelacyjna akcja, uklony dla wszystkich jej organizatorow! jedna rzecz mi sie bardzo nie podoba - co jest teraz! najwazniejsze - pilna operacja czy bycie gwiazda? Obserwuje watek od dluzszego czasu, i oprocz gadki na temat badan nawet tych podstawowych nie widze zadnej ich realizacji.. Ja rozumiem, ze koszta, ale po pierwsze podstawowe badania nie kosztuja majatek po drugie osoby biorace psa na tymczas musze sie z nimi liczyc. Wiem, ze cala akcja jest tylko i wylacznie dla dobra psa (przynajmniej mam taka nadzieje) ale czy kolejnosc nie powinna byc inna? Podstawowe badania, odkarmienie, robienie szumu + zboirka kasy na skoro tego wymaga bardziej zaawansowane leczenie.. bo skoro pilna interwencja to dziwie sie czemu jej juz dawno nie bylo, przeciez zrobiloby sie szybko zbiorke kasy na forum.. z ciekawostek pies mino odczuwanego bolu potrafi byc tez radosnym psem.. czy "ktos" sprawdzal chociaz juz jaki jest koszt takiej operacji, czy byl pobrany fragment do badania czy tylko ustalane sa terminy kolejnych wywiadow... PS.Czy to wlasnie ten psiak szukal domu w piatkowym wydaniu gazety wyborczej? Quote
la_pegaza Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Szymon, zbiorka na Kwazka trwa, można na niego wpłacac na konto AFN "boksery w potrzebie". Najpilniejszą sprawą, było odkarmienie Kwaziemierza, i żeby biegunku ustały i nie było sensacji żołądkowych, żeby takie badania w ogóle mialy sens. [QUOTE] Zlecił badanie krwi,moczu,powtórne szczepienie?,odrobaczenie-jak Kwaziu nabierze jeszcze ciałka. [/QUOTE] Miał również badanie RTG kręgów szyjnych i wet obejrzał guza :roll: ale jak śledzisz wątek to to wiesz ;) wyborcza skąd?? Quote
Szymon_xxx Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='la_pegaza']Szymon, zbiorka na Kwazka trwa, można na niego wpłacac na konto AFN "boksery w potrzebie". Najpilniejszą sprawą, było odkarmienie Kwaziemierza, i żeby biegunku ustały i nie było sensacji żołądkowych, żeby takie badania w ogóle mialy sens. Miał również badanie RTG kręgów szyjnych i wet obejrzał guza :roll: ale jak śledzisz wątek to to wiesz ;) wyborcza skąd??[/quote] jak nie zdaze jutro do banku, to na 100 % pojawie sie na premierze i zasile jego konto osobiscie. Zgodze sie ze odkarmienie to priorytet ale utrzymujace sie przez dlugi czas biegunki mogly byc juz zastanawiajace,.. wizyta w gabinecie lekarskim odbyla sie pare dni temu, pies siedzi juz prawie 3 tygodnie na tymczasie.. Zlecone badania i wykonane czy zlecone i czekamy? Czy skoro pilna operacja to czy jest juz termin wyznaczona czy pilna i czekamy.. Moje "czepianie sie" jest spowodowane tylko i wylacznie troska o psa.. zbyt wiele jest watkow w ktorych nie pozostaje nic innego jak zapalic swieczke a mozna bylo "cos" zrobic wczesniej.. Gazeta Wyborcza wydanie katowicko - bielskie Paola 06 jezeli moge w czymkolwiek pomoc pisz.. Quote
Paola06 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cześć Szymon:) Cieszę się że dołączyłeś do grona wielbicieli Kwazkowych. Zapewniam że wszystko jest pod absolutną i ścisłą kontrolą. Szkoda tylko że dopiero temat gwiazdorstwa Kwazka,przyciągnął cię na nasz wątek.A akcja jest super,powinieneś raczej się z tego cieszyć i zapraszamy serdecznie w poniedziałek:) Quote
Paola06 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Szymonie,jeżeli uważnie śledziłbyś wątek,a nie tylko od momentu GWIAZDORSTWA,to pewnie doczytałbyś odpowiedzi na wszystkie swoje wątpliwości i nie siej fermentu proszę cię. Quote
Szymon_xxx Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ja tez bardzo sie ciesze, ale jeszcze bardziej uciesza mnie konkretne odpowiedzi na wyzej postawione pytania:evil_lol: Quote
la_pegaza Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Bokserowe żołądki należa do wrażliwych, nie mówiąc, że psy po schronisku często z tym walczą, póki się nie unormalizuje. Kwazek jest na l&r nutry i mam nadzieję, że wszystko dobrze :) Szymon, masz boksera?? :) Quote
Paola06 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 My już jesteśmy po wywiadach:) Plakaciki wiszą w strategicznych miejscach Katowic. Jutro info w G.Wyborczej,i wywiad z Kwazkiem w Radiu Katowice:):) Mam nadzieję że dogomaniacy ze Sląska nie zawiodą z frekwencją:):) Quote
Paola06 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 I bardzo serdecznie zapraszamy moderatorów:loveu: dogomanii:) Quote
Szymon_xxx Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='la_pegaza']Bokserowe żołądki należa do wrażliwych, nie mówiąc, że psy po schronisku często z tym walczą, póki się nie unormalizuje. Kwazek jest na l&r nutry i mam nadzieję, że wszystko dobrze :) Szymon, masz boksera?? :)[/quote] mialem... 9 lat.. za pozno zdiagnowozany rak przyczynil sie do zbyt wczesnego odejscia Figo.teraz mam ze schroniska dobermana i chociaz go uwielbiam, to tamten bedzie juz chyba na zawsze najwazniejszy. Stad moja troska o Kwazusia. O jego zdrowie nie o kariere! i to ono mnie martwi. Quote
Szymon_xxx Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Paola06']My już jesteśmy po wywiadach:) Plakaciki wiszą w strategicznych miejscach Katowic. Jutro info w G.Wyborczej,i wywiad z Kwazkiem w Radiu Katowice:):) Mam nadzieję że dogomaniacy ze Sląska nie zawiodą z frekwencją:):)[/quote] a juz myslalem, ze twoj post bedzie chociaz troche poswiecony odpowiedziom na moje pytania:shake: . Nadal na nie czekam. Quote
Paola06 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Zapraszam w odwiedzinki do Kwazia.on bardzo to lubi: A jeżeli naprawdę chcesz pomóc,to jeżeli dysponujesz aparatem-to zdjątka napewno Cioteczki Kwazkowe ucieszą:):) Nie ma i nie będzie ŻADNYCH odpowiedzi. Kwazek jest tu,niedaleko. Quote
Recommended Posts