Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są super wieści jeśli chodzi o zdrowie Kwaziula:multi: :multi:

Ola właśnie wraca z lecznicy, jak dotrą (a droga ciężka z leksza bo Kwaziu jest po głupim Jasiu) to Wam przekarze super newsy :multi:

Posted

Jesteśmy:)
Kwaziu miał dzisiaj wyczekiwany RTG.kręgów szyjnych.
Okazało sie że pan doktor w swojej 30letniej karierze weterynaryjnej nie widział takich anomaliów na zdjęciu.!!!!!!!
Kwaziu zamiast 7kręgów szyjnych ma 2.W pustej przestrzeni(widziałam na własne oczy)ma coś na kształt GWIAZDY.Wet.nazwał to anomalią rozwojowa z którą Kwazek dobrze sobie radzi i wg.weta nie trzeba z tym nic robić,póki nic się nie dzieje.
Guzek określił jako zmianę wytwórczą okolicy kłębu?
Zlecił badanie krwi,moczu,powtórne szczepienie?,odrobaczenie-jak Kwaziu nabierze jeszcze ciałka.
Za RTG i zbadanie Kwazia nie wziął pieniędzy.
Słuchajcie- Kwazek u weta-ANIOŁ!!
Bez kagańca nawet pozwolił włożyć sobie termometr do tuuupki.
Po głupim jasiu , biedaczkowi wypadł CAŁY JĘZOR z PYSZCZYDŁA-przy czym swoim widokiem wzbudzał ogólne zainteresowanie:)Musiałam mu go przytrzymywać żeby nie zbierał bakterii podłogowych:)
Cierpliwie przetrzymał 4,5godz.

Posted

Już, już zaglądam!:lol: Tylko się troszku po wątkach musialam rozejrzeć... Caly czas śledzę historię Kwazia i aż mnie skręca z zazdrości o Kwaziową karierę... prawie Hollywoodzką:cool3: Rewelacja!!!
Trochę się zmartwilam tym jego prześwietleniem (że zamiast 7 kręgów ma tylko 2:roll: ), ale widzialam, że mu to póki co nie przeszkadza. Myślę, że jeśli w ogóle będzie mial jakieś dolegliwości z tym związane, to jedynie jako sędziwy staruszek:p , bo wtedy to się wszystko już czepia- tak jak u ludzi.

Posted

Hej wszystkim

małe ulotki już podrukowane.

Boksiedwa, mam tylko jeszcze jedna prośbę... Bo plakaciki mają być też umieszczone na stronie kina... Ale niestety , jak posłałam im maila z plakatami okazało się , że im pdf`ów nie czyta. Jest opcja zapisać to w innym programie?
.................upierdliwa jestem...................

Posted

Ciotki tu znowu nie zaglądają,ale mam nadzieję że w poniedziałkowy wieczór kino Światowid będzie pękać w szwach od naporu dogomaniaków i ich otwartych , ciepłych serc.:loveu:
Kate wysłałam do ciebie PV.nie wiem czy dotarlo bo miałam jakis problem z wysłaniem.
Wczoraj bardzo się ucieszylam że na rtg.wyszlo że zmiana guzkowata nie jest przyczepiona do kręgów(no ale jak ma tylko dwa?....)
Po zbiórce koniecznie musi mieć punkcję tej zmiany na szyi ,żeby określic co to jest? Badanie krwi , moczu .No i w zależności od wyników szczególnie tej narośli - dalsze kroki leczenia.

Posted

[quote name='Kate I Luka']Kochani !!!

Mamy super wiadomości jeśli chodzi o karierę Kwaziulka!!!

Jeszcze nie wszystko jest dopięte , ale już wstępny zarys mamy.

Od 4.12 do 8.12 w Katowickim kinie Światowid będzie grany film pt. Bezpańskie psy.
[SIZE="4"]Kwaziu będzie HONOROWYM PARTONEM TEGO FILMU.[/SIZE]
[SIZE="1"]więcej info o filmie bezpośrednio na stronie kina: [url]http://www.swiatowid.katowice.pl/index.php?id=bezpanskie_psy[/url][/SIZE]

Przed każdym seansem będzie akcja zbiórki pieniążków na Kwazia, prócz tego przez cały tydzień przy kasie będzie umieszczona puszeczka do której zbierane będą datki na naszą gwiazdę.
Pierwszego dnia wyświetlania filmu - czyli 4.12 przed premierą, będzie największa akcja zbiórki.

[COLOR="DarkOrchid"]JUŻ TERAZ ZAPRASZAMY WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW, KTÓRZY SĄ W STANIE NAS TEGO DNIA ZASZCZYCIĆ SWĄ OBECNOŚCIĄ, ORAZ SKROMNYM DATKIEM. PAMIĘTAJCIE - KAŻDA ZŁOTÓWKA SIĘ LICZY , BO KWAZIOWI ROŚNIE GUZ NA PLECKACH - SZYJI, ORAZ TRZEBA MU POROBIĆ WIELE BADAŃ ... [/COLOR]

Dziś Paola poszła z Kwaziulem na sesję fotograficzną robioną przez reporterów gazety Echo Miasta, i w wydaniu Katowickim w najbliższy czwartek, a potem w poniedziałek , 4.12 będzie informacja o filmie, oraz Kwaziulkowej akcji....

[B]Mega priortyet na już - trzeba zrobić plakaty reklamujące akcję - zbiórka kasy na leczenie Kwazia.[/B]

Nie potrafię czegoś takiego zrobić, pozatym nie mam fot Kwazia. [U]Dlatego - czy jest na wątku ktoś kto jest nam w stanie z tym pomóc? [/U]
Dobrze by było o plakaty w wymiarze A4, bo wtedy jestem w stanie na drukarce laserowej podrukować większą ilość.

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, jak zorganizować akcję, czy jakieś przydatne sugestie - bardzo prosimy o info.[/QUOTE]

:loveu:Przypominamy:Rose:

Posted

[quote name='Paola06']Ciotki tu znowu nie zaglądają,ale mam nadzieję że w poniedziałkowy wieczór kino Światowid będzie pękać w szwach od naporu dogomaniaków i ich otwartych , ciepłych serc.:loveu:
Kate wysłałam do ciebie PV.nie wiem czy dotarlo bo miałam jakis problem z wysłaniem.
Wczoraj bardzo się ucieszylam że na rtg.wyszlo że zmiana guzkowata nie jest przyczepiona do kręgów(no ale jak ma tylko dwa?....)
Po zbiórce koniecznie musi mieć punkcję tej zmiany na szyi ,żeby określic co to jest? Badanie krwi , moczu .No i w zależności od wyników szczególnie tej narośli - dalsze kroki leczenia.[/QUOTE]

Paola, dostałam, nawet 3 pv.
Załatwiłam to o co prosiłaś: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2522536#post2522536[/url]

Smycz - nie ma sprawy,mamy taką ładna, kolorową, to Ci pożyczymy :) Jutro możesz wpaść do mnie do pracy, to Ci dam :)

Posted

Dziękuję i przepraszam za zaśmiecenie:)
Jutro jestem umówiona pod kinem o 11.30-Kwaziu udziela wywiadu dla Radia Katowice i być może podjedzie TVP3 na króciutką reklamówkę:multi:
To się nazywa akcja:multi:
Może on rzeczywiście jest nie z tej planety?
Kate,dziękujemy:Rose:

Posted

[quote name='boksiedwa']
A jak te małe plakaciki informacyjne? Moga być?[/QUOTE]

tak, tak, wszystko ok, juz podrukowane i trafia w różne ręce.

Dzieki wielkie [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img299.imageshack.us/img299/739/27ng6.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Kate I Luka']tak, tak, wszystko ok, juz podrukowane i trafia w różne ręce.

Dzieki wielkie [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img299.imageshack.us/img299/739/27ng6.gif[/IMG][/URL][/quote]
fajnie :multi:
ja nie miałam jak sprawdzić w domu bo moja drukarka odmówiła współpracy :angryy:
I nie dziękuj to taki mój malutki wkład w boksie w potrzebie, inaczej nie mam możliwości im pomóc :-(

Posted

Cioteczki!!!!!
Wasz wkład jest naprawdę nieoceniony!!!!:loveu::loveu::loveu:
Dziękujemy że jestescie z nami:Rose:
Miło by bylo w poniedzialek sie poznać,kto może-zapraszamy!!!!
kINO NAPEWNO DLA DOGOMANIKÓW BĘDZIE OTWARTE JUŻ PRZED 18.My z Kwaziem już tam będziemy czekać;0

Posted

[quote name='Kate I Luka']No i jeszcze jeden krok w karierze:

[SIZE=4][B]Kwaziu jest na pierwszej stronie katowickiego kina Światowid: [/B][/SIZE][B]

[URL]http://www.swiatowid.katowice.pl/[/URL] [/B][/quote]
:multi::multi::multi::multi::multi:[COLOR=Blue][B][I]ale Gwiazdor:p
szkoda że ja mam do Katowców spory kawałek ....:shake:...a prawa jazdy nie posiadam:oops:
[/I][/B][/COLOR]

Posted

Gwiazdor :loveu: :loveu: :loveu:

Jeśli media zainteresowały się Kwazkiem, to myślę, że już wkrótce możemy liczyć nie tylko na przypływ gotówki, ale również, a może nawet przedewszystkim.. na krocie otwartych dla niego serduszek i nowych domków :evil_lol: :evil_lol: 3majmy kciuki za chłopaczka.

Do góry.

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Gwiazdor :loveu: :loveu: :loveu:

Jeśli media zainteresowały się Kwazkiem, to myślę, że już wkrótce możemy liczyć nie tylko na przypływ gotówki, ale również, a może nawet przedewszystkim.. na krocie otwartych dla niego serduszek i nowych domków :evil_lol: :evil_lol: 3majmy kciuki za chłopaczka.

Do góry.[/quote]
może i inne boksiowe bidy załapia sie dzięki Kwaziowi na domki? :roll:
[SIZE=1]chyba marzycielka jestem :oops:[/SIZE]