Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kwaziu NAPRAWDĘ szczęśliwy:multi:
Szczerzy jeszcze bardziej zębuchy jak przychodzę z dłuższej nieobecności.
Tańce odstawiamy takie jak na wystawach się zdarzają-te pokazowe.
Przechodzi między nogami,podgryza-i podszczypuje.
Na komendę -spokój-czeka bo wie ze zaraz dostanie jakiś smakołyk:)
Jest naprawdę The Best!!!!
Kate,daj mi znać sms jutro. Na którą godzinkę mamy być jutro . może też być wtorek do południa:)ale w sumie szkoda czasu, bo zostało go mało do 4.12.

Posted

Ja jutro do południa odwiedzę weta z Kwaziem , potem do Urzędu Wojewódzkiego- zawiązuje się Stowarzyszenie na rzecz bezdomnych zwierząt.Także w pełni będziemy przygotowani do rozmowy:calus:

Posted

[quote name='Paola06']
Kate,daj mi znać sms jutro. Na którą godzinkę mamy być jutro . może też być wtorek do południa:)ale w sumie szkoda czasu, bo zostało go mało do 4.12.[/QUOTE]
jasne, jak najszybciej się da...

[quote name='Paola06']Ja jutro do południa odwiedzę weta z Kwaziem , potem do Urzędu Wojewódzkiego- zawiązuje się Stowarzyszenie na rzecz bezdomnych zwierząt.Także w pełni będziemy przygotowani do rozmowy:calus:[/QUOTE]

:happy1:

Posted

Kochani !!!

Mamy super wiadomości jeśli chodzi o karierę Kwaziulka!!!

Jeszcze nie wszystko jest dopięte , ale już wstępny zarys mamy.

Od 4.12 do 8.12 w Katowickim kinie Światowid będzie grany film pt. Bezpańskie psy.
[SIZE="4"]Kwaziu będzie HONOROWYM PARTONEM TEGO FILMU.[/SIZE]
[SIZE="1"]więcej info o filmie bezpośrednio na stronie kina: [url]http://www.swiatowid.katowice.pl/index.php?id=bezpanskie_psy[/url][/SIZE]

Przed każdym seansem będzie akcja zbiórki pieniążków na Kwazia, prócz tego przez cały tydzień przy kasie będzie umieszczona puszeczka do której zbierane będą datki na naszą gwiazdę.
Pierwszego dnia wyświetlania filmu - czyli 4.12 przed premierą, będzie największa akcja zbiórki.

[COLOR="DarkOrchid"]JUŻ TERAZ ZAPRASZAMY WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW, KTÓRZY SĄ W STANIE NAS TEGO DNIA ZASZCZYCIĆ SWĄ OBECNOŚCIĄ, ORAZ SKROMNYM DATKIEM. PAMIĘTAJCIE - KAŻDA ZŁOTÓWKA SIĘ LICZY , BO KWAZIOWI ROŚNIE GUZ NA PLECKACH - SZYJI, ORAZ TRZEBA MU POROBIĆ WIELE BADAŃ ... [/COLOR]

Dziś Paola poszła z Kwaziulem na sesję fotograficzną robioną przez reporterów gazety Echo Miasta, i w wydaniu Katowickim w najbliższy czwartek, a potem w poniedziałek , 4.12 będzie informacja o filmie, oraz Kwaziulkowej akcji....

[B]Mega priortyet na już - trzeba zrobić plakaty reklamujące akcję - zbiórka kasy na leczenie Kwazia.[/B]

Nie potrafię czegoś takiego zrobić, pozatym nie mam fot Kwazia. [U]Dlatego - czy jest na wątku ktoś kto jest nam w stanie z tym pomóc? [/U]
Dobrze by było o plakaty w wymiarze A4, bo wtedy jestem w stanie na drukarce laserowej podrukować większą ilość.

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, jak zorganizować akcję, czy jakieś przydatne sugestie - bardzo prosimy o info.

Posted

[quote name='Kate I Luka']Kochani !!!

Mamy super wiadomości jeśli chodzi o karierę Kwaziulka!!!

Jeszcze nie wszystko jest dopięte , ale już wstępny zarys mamy.

Od 4.12 do 8.12 w Katowickim kinie Światowid będzie grany film pt. Bezpańskie psy.
[SIZE=4]Kwaziu będzie HONOROWYM PARTONEM TEGO FILMU.[/SIZE]
[SIZE=1]więcej info o filmie bezpośrednio na stronie kina: [URL]http://www.swiatowid.katowice.pl/index.php?id=bezpanskie_psy[/URL][/SIZE]

Przed każdym seansem będzie akcja zbiórki pieniążków na Kwazia, prócz tego przez cały tydzień przy kasie będzie umieszczona puszeczka do której zbierane będą datki na naszą gwiazdę.
Pierwszego dnia wyświetlania filmu - czyli 4.12 przed premierą, będzie największa akcja zbiórki.

[COLOR=darkorchid]JUŻ TERAZ ZAPRASZAMY WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW, KTÓRZY SĄ W STANIE NAS TEGO DNIA ZASZCZYCIĆ SWĄ OBECNOŚCIĄ, ORAZ SKROMNYM DATKIEM. PAMIĘTAJCIE - KAŻDA ZŁOTÓWKA SIĘ LICZY , BO KWAZIOWI ROŚNIE GUZ NA PLECKACH - SZYJI, ORAZ TRZEBA MU POROBIĆ WIELE BADAŃ ... [/COLOR]

Dziś Paola poszła z Kwaziulem na sesję fotograficzną robioną przez reporterów gazety Echo Miasta, i w wydaniu Katowickim w najbliższy czwartek, a potem w poniedziałek , 4.12 będzie informacja o filmie, oraz Kwaziulkowej akcji....

[B]Mega priortyet na już - trzeba zrobić plakaty reklamujące akcję - zbiórka kasy na leczenie Kwazia.[/B]

Nie potrafię czegoś takiego zrobić, pozatym nie mam fot Kwazia. [U]Dlatego - czy jest na wątku ktoś kto jest nam w stanie z tym pomóc? [/U]
Dobrze by było o plakaty w wymiarze A4, bo wtedy jestem w stanie na drukarce laserowej podrukować większą ilość.

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, jak zorganizować akcję, czy jakieś przydatne sugestie - bardzo prosimy o info.[/quote]
Bombowa akcja:crazyeye: :multi:

Posted

Witamy!:)
Jastesmy po wizycie u weta. Kwaziu MUSI MIEĆ ZROBIONY R.T.G. kręgów szyjnych i badania krwi.Po prześwietleniu okaże się co dalej robić.
Koszt tych dwóch badań to 90zł-3OZŁ krew i 60złR.T.G.
Ogólnie reszta o.k.
Wiadomo bylo od początku że jest psiakiem z pewnym problemem,ale najpierw musiał przybrac na wadze, no i pozbyć się uporczywej koooopki żeby diagnozowac resztę:(

Posted

Paola, czy przesyłka do Kwazimierza dotarła w koncu? :cool3:

poproście szmaje, żeby zmieniła tytuł, że pomoc w reklamie Kwazka potrzebna :)

a Paola będzie z Kwazkiem przy premierze?? :)

Posted

[quote name='la_pegaza']Paola, czy przesyłka do Kwazimierza dotarła w koncu? :cool3:

poproście szmaje, żeby zmieniła tytuł, że pomoc w reklamie Kwazka potrzebna :)

a Paola będzie z Kwazkiem przy premierze?? :)[/QUOTE]

będzie, będzie... Kwaziulo - honorowy gość , musi się pokazać wszystkim :razz:

[quote name='Imbir1']dziewczyny albo wy albo ja napiszę na PW do boksiedwa, Aga robi świetne plakaciki, może pomoże Kwazkowi. To jak kto pisze?[/QUOTE]

Julcia, proszę napisz... Potrzebne będą fotki Kwazia , chyba w dużych rozmiarach...

Posted

:multi:
[B][COLOR=blue]No , ja tu nie chce sie madrzyc , ale........od poczatku mowilam ze on original jest:loveu: .Patrze ,patrze ,a tu Kwazek Gwiazda sie staje :multi: .On jest swietny i jak go zobacza , oj ,beda sie o niego bic:mad: , a wy tylko wybierac bedziecie ,no i on wiadomo Tez ma prawo glosu :evil_lol: .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff] [SIZE=4]Kwazek Gwiazdorem bedzie:multi: .[/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Paola06']Wyglądało,jak pozostałość po wkłuciu. Ale po przyjężdzie i tak priorytetem bylo wyprowadzenie go z biegunki i wychudzenia,a wierzcie że nawet nie było gdzie doopki wyklepać. Chlopak dochodzi do siebie,teraz pozostaje rozpoczynać pewnie 2 rozdział.Dzisiaj idę wypytać o możliwe badania.
Kate wysłałam Ci PV:)[/QUOTE]

Karma dojechał,dojechała:calus:
Jutro podamy szczegóły dotyczące premiery filmu.Wszelkie pomysły,sugestie mile widziane:) Mamy nadzieję że sala będzie wypełniona po brzegi dogomaniaczkami:)
Przypominam że aakcja jest pilna bo guz niestety rośnie,i po rtg.będzie wiadomo czy operacja jest konieczna i pośpieszna.

Posted

[quote name='Paola06']Kochane Cioteczki,KARMA DOJECHAŁA:multi::multi::multi::multi:
Ja jestem szczęśliwa i spokojna,Kwaziu jest szczęśliwy i radosny.Wielkie podziękowania za Dobre Serduszka i Wspaniały Prezent dla Kwazia.
Do Brynowa jadę jutro wypytać i pokazać Kwazia,moja wetka niestety uważa że to niepotrzebne bo nic oprócz tej torbieli mu nie dolega,ale ja pojadę:lol:[/QUOTE]

To jest to!!

Posted

Witaj Kwazuś

Zmykaj na górę reklamować swoją akcje.

[B]CO POZOSTAJE DO DODANIA DO AKCJI: WSZYSCY DOGOMANIACY , KTÓRZY PRZYJDĄ NA PONIEDZIAŁKOWĄ PREMIERĘ FILMU - WCHODZĄ ZA DARMO, A JEDYNE CO - TO SĄ ZOBLIGOWANI DO WRZUCENIA DATKU NA KWAZIULIŃSKIEGO...[/B]

Posted

Kochani napiszcie jak możecie co i jak o której się to wszystko rozpoczyna w poniedziałek bo ja calymi dniami jestem w pracy będę musiała zastępstwo wykombinować bardzo proszę:lol: