Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy,Kochane Cioteczki:calus:
Poranek upłynął radośnie,spacerkowo,i jesiennie.
Kwaziu bawi się liściami spadającymi z drzew, jak dziecko.
A tak powazniej,to będą odwiedzinki dzisiaj mojej znajomej wet.przywiezie następny słoiczek Dermosanu,i pomyślimy co dalej.
A z telekarmy nikt nie dzwonil w dalszym ciągu:(

Posted

dostałam coś takiego:

[QUOTE]Witaj!

Twoje zamówienie złożone w serwisie TELEKARMA właśnie zostało wysłane pod wskazany adres.
Przesyłka zostanie dostarczona firmą kurierską:
- na terenie Polski z wyłączeniem Warszawy - firma UPS w godz: 8:00-18:00;
- w Warszawie - firma BSK w godz: 18:00-22:00 jeśli nie uzgodniono innego przedziału godzinowego.[/QUOTE]

:D

Posted

Ale się zasiedziałam...:)
To rzeczywiście istna mania,ale już zmykam-co by się ścinki wołowe Kwazkowe,nie zamieniły w węglowe...
I jeszcze całus dla cioteczek odwiedzających:calus:

Posted

Paola, i co z badaniami (mocz+krew) ? Pytalas ile u Ciebie kosztuja? Mysle, ze przed oddaniem go powinnismy mu je zrobic.. Mowilas tez, ze moglabys go wykastrowac, to nadal aktualne? Czy Kwazus ma skarpete na AFN-ie?

Posted

Kochane Cioteczki,KARMA DOJECHAŁA:multi::multi::multi::multi:
Ja jestem szczęśliwa i spokojna,Kwaziu jest szczęśliwy i radosny.Wielkie podziękowania za Dobre Serduszka i Wspaniały Prezent dla Kwazia.
Do Brynowa jadę jutro wypytać i pokazać Kwazia,moja wetka niestety uważa że to niepotrzebne bo nic oprócz tej torbieli mu nie dolega,ale ja pojadę:lol:

Posted

Kwaziu po kolacji.Karma tak jak pisalam baardzo mu smakuje,ale zauważyłam że nie popija wody ,więc zalewam ją wodą przegotowaną.
Mam nadzieję że dobrze robię.:lol:???

Posted

myśle, ze pies się nie zasuszy. Jesli bedzie potrzebował wody- a ma do niej dostęp -to skorzysta. Generalnie nadmierne picie to objaw, ze coś z zywieniem psa jest nie tak, ze dieta mu nie sluzy. Ja bym nie rozmaczala karmy z tego powodu, ze widzisz, ze psiak malo pije. Sucha karma ma tę miedzy innymi zaletę, ze jest twarda i psiaki jedząc ja czyszczą sobie zęby, zapobiega to osadzaniu się kamienia :)

Posted

chyab to dobre rozwiazanie- moj pies na poprzedniej karmie, ktora nie bardzo mu slużyla ( hill`s hehe ) wypijał tony wody, teraz przeszłam na pro plan i wypija polowe, albo jeszcze mniej tego, co poprzednio :)

Posted

Witaj Olu

Buziaki w faflunki dla słodziaka :)

Ola, da się załatwić to o czym rozmawiałyśmy na muchowcu - z akcją dla Kwaziulka w kinie. Od 4.12 grają jakiś film o psie, i można by było podciągnąć akcję na rzecz Kwaziulka. Pan Adam wtajemniczony, widział Kwazia, i popiera.

Daj znać albo na priv, albo sms, trzeba coś obgadać.

Posted

No to koniecznie musimy się spotkać i omówić szczegóły.:) To już może telefonicznie.
Niestety potwierdzają się moje obawy co tej torbieli między łopatkami:(
Z chwilą gdy Kwaziu zaczął przybierać na wadze,torbiel zaczęła się powiększać.Jeszcze wczoraj tak nie było to wdocznie,myślałam że to złudzenie ale dzisiaj to nie wygląda na pomyłkę.

Posted

[quote name='Aganiok']jaka akcja w kinie? :razz: Kwaziu będzie grać w filmie? :crazyeye:[/QUOTE]

no... może jak Kwaizulek się spodoba to i jakiś angaż dostanie. Póki co chcemy zrobić akcę zbiórki pieniążków na Kwazia.

Szczegóły podamy po ustaleniu.

Ale myślę, że już można powoli zapraszać wszystkich dogomaniaków kibicującym Kwaziowi do Katowic na akcję :p :p :p

Posted

[quote name='Paola06']
Z chwilą gdy Kwaziu zaczął przybierać na wadze,torbiel zaczęła się powiększać.Jeszcze wczoraj tak nie było to wdocznie,myślałam że to złudzenie ale dzisiaj to nie wygląda na pomyłkę.[/QUOTE]

no więc tym bardziej myślę, że kasa na leczenie Kwaziula jest potrzebna...

Posted

[quote name='Paola06']No to koniecznie musimy się spotkać i omówić szczegóły.:) To już może telefonicznie.
Z chwilą gdy Kwaziu zaczął przybierać na wadze,torbiel zaczęła się powiększać.Jeszcze wczoraj tak nie było to wdocznie,myślałam że to złudzenie ale dzisiaj to nie wygląda na pomyłkę.[/quote]

cholerka a widział to jakiś wet? Co to może być?

Posted

Wyglądało,jak pozostałość po wkłuciu. Ale po przyjężdzie i tak priorytetem bylo wyprowadzenie go z biegunki i wychudzenia,a wierzcie że nawet nie było gdzie doopki wyklepać. Chlopak dochodzi do siebie,teraz pozostaje rozpoczynać pewnie 2 rozdział.Dzisiaj idę wypytać o możliwe badania.
Kate wysłałam Ci PV:)